Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bir daha salatalık istemessin artık.
yaza kadar unut salatalığı 😂
Bim de salataluk 16 tl. Çok da güzel

Bir saat sonra tekrar test vermeye gidicem. Bu sefer evin yakinlarinda bir özel hastanede yaptiricam ama sonuçlar 24-48 saat arası çıkıyormuş:skandal: yarın sabaha bir daha rapor alicam mecbur. Cidden aklım yok keşke kalabalık falan dinlemeyip yaptirsaydim testi. Zaten müdür yardımcısı da kızdı haklı olarak senin mesai saatin sabah, test yaptırmaya öğlen gitmen doğru değil dedi.
Kovit poliklinikleri her saat açık değil mi acile gidin anlatın doktora durumu mutlaka test yaparlar

Afiyet olsun canımcım adım da süper

Ben haklı dahi olsam idarecilere çat çat laf söyleyemiyorum ya çocuk gibi oluyorum. Yüzümü kızartıp sabah mesaj aticam rapor aldım yine diye. Amaaaaan
Keşke bekleseydiniz. Sıra uzun ama çok çabuk sıra geliyor dk bir kişi yapıyorlar. 60 kişi olsa en fazla 45 dk sürer. Burda 2 sıra vardı 100 kişi 20 dk yapıldı.

Bim de salataluk 16 tl. Çok da güzel

Kovit poliklinikleri her saat açık değil mi acile gidin anlatın doktora durumu mutlaka test yaparlar

Keşke bekleseydiniz. Sıra uzun ama çok çabuk sıra geliyor dk bir kişi yapıyorlar. 60 kişi olsa en fazla 45 dk sürer. Burda 2 sıra vardı 100 kişi 20 dk yapıldı.
Ben 6 kez test yaptırdım. Hep kalabalıktı ama bugünkü çok deli bir kuyruktu. Mesela kayıtta hiç sıra olmazdı bugün daha kayıtta bile döne döne kuyruk olmuştu, bunun daha muayene sirasi sonra test sirasi var. Çocuğun okuldan dönüşüne yetisemem diye korktum. Sabah gideydim keşke neyse olan oldu

👏👏👏👏👏 Tebrikler PastelFitim. 😘
Bir büyük çikolata 🍫 ödül kazandın. Hemen bugün yapabilirsin. Saka şaka cuma günü için. 🤗
Teşekkür ederim 🤩
Bu ödül çok fazla değil mi 😂
Sanki benden önce 60 olmak için bana fazla ödül veriyormuşsun gibime gibimsi 😁

Günaydın canım afiyet olsun. Allah kabul etsin daydayim:KK60:iftar menüne hiç özen göstermemişsin niye ki...:confused:
Çünkü kızım sağolsun dün hiç durmadı abla. İnan iftar saati geçti 1 bardak su bile içemedim. Eşim geldi ancak öyle hazılayabildim. En kısa olacakta mantı vardı elimde. Herhalde 2 yaş sendromları. Ne telefonu elime alabildim ne spor yapabildim. Açken ben çok sinirleniyorum. Normalde 36 saatlik açlık yapacaktım ama dün kızım sınırlarımı zorlayınca 24 saatte bıraktım. Tahammül edemeyecek duruma geldim 😔 bez değiştirmiyor, üstünü çıkarıyor giyinmiyor, beni tuvalete yollamıyor, yemek yaptırmıyor, su içirmiyor.

Back
X