Heyyyytt be spora bak maşallah pastelim@Zipzip- @Cordeliafesang
Kahvaltı 09.00
1 d tambugday
1 h yumurta 4 zeytin
Yarım d süzme peynir
1 kapya biber 2 ceviz
Öğle 12.50
5 kaşık kinoa
3 fırın köfte
1 orta boy havuç
Ara 17.05
1 yeşil elma
1 b kefir
Akşam 20.30
1 köfte 1 wasa
4 kaşık salata
Su 2,5
Spor
30 dk tempolu yürüyüş 150 p
Kordişin egzersizi 750 p
10 dk kardio 100 p
20+30+40 sn plank 90p
Adım 12.3671236 p
Oluyo öyle bazen, hangimizde olmuyor ki. Önemli olan çok vakit kaybetmeden silkelenmek.olsun o kadardan birşey olmaz. ben de az önce 1 avuç çekirdek yedim.
aslında benim de 2 gündür motivasyonum düştü. iştah oldu karbo yedim 2 gündür. wc de olmadı şişlik var. modum düştü.
Hanımlar biliyosunuz bende de wc çok sıkıntı. Bu sabah kahvaltımı bitiremedim, afedersiniz koşa koşa gittim. Dün zeytinyağlı pırasa yapmıştım ya ondan. Ben de bugünkü hakkımı yemedim, Perşembe akşamına sakladım.Canım Perşembe benim wc sıkıntısı geçmezse hap içicem. Pazartesi sabahı talihsizlik yaşadım malum. Cuma yaşamayalım kuzum
Tebrikler istediğin kiloya ulaşacak sin yakındaTeşekkür ederim canım ne güzel sende kilo vermişsin bende senin adına çok sevindim hep birlikte ideal kilolarımıza gelecez
Sayın kaptanım aslında 15.000 hedefim vardı. Saat 21.30’da sinir patlaması yaşadım modum düştü. Yaa bu çocuklar ders çalışmıyo çıldırıcam yaaHeyyyytt be spora bak maşallah pastelim
Canım sen 54 kilosun kilonu mi koruyor sunMenü
Sabah 9.00
Portakal
Salatalık
Yumurta
Peynir
Biber
Öğlen 12.00
Ispanaklı börek
Sade kek ince dilim
Akşam 19.00
Bulgur pilavı
Yoğurt
Ara 00.00
Kuruyemiş leblebi fıstık ..midem bulandı..
Hoşgeldin hatırlarmisin beni bilmem bence sen geçen yılda yarıştı nHoş buldum bacım
Pırasa hiç aklıma gelmezdi valla.Oluyo öyle bazen, hangimizde olmuyor ki. Önemli olan çok vakit kaybetmeden silkelenmek.
Hanımlar biliyosunuz bende de wc çok sıkıntı. Bu sabah kahvaltımı bitiremedim, afedersiniz koşa koşa gittim. Dün zeytinyağlı pırasa yapmıştım ya ondan. Ben de bugünkü hakkımı yemedim, Perşembe akşamına sakladım.
Benim oğlum 2. sınıfta ve daha bu yaşında o da öyle. Okula gitmek istemez kitap okumak istemez ders çalışmak istemez, bugün tiyatro oyunları için diyalog kağıdı verildi onu bile okumak istemiyor. Ben de sinir oluyorumSayın kaptanım aslında 15.000 hedefim vardı. Saat 21.30’da sinir patlaması yaşadım modum düştü. Yaa bu çocuklar ders çalışmıyo çıldırıcam yaa
Dun ne yedin diye sorsanaHoşgeldin hatırlarmisin beni bilmem bence sen geçen yılda yarıştı n
Sabah 7’de kalkıp kaldırıcam ödevi bitirecekler güyaBenim oğlum 2. sınıfta ve daha bu yaşında o da öyle. Okula gitmek istemez kitap okumak istemez ders çalışmak istemez, bugün tiyatro oyunları için diyalog kağıdı verildi onu bile okumak istemiyor. Ben de sinir oluyorum
Bu sabah ödevini ben yaptım paşa kahvaltı yaparken. Aslında hiç dokunmasam öğretmeni azarlar belki aklı başına gelirSabah 7’de kalkıp kaldırıcam ödevi bitirecekler güya
Eyvahlar olsun, ben de bugün öyle düşündüm. Sabah da yetiştiremiycekler yesinler azarıBu sabah ödevini ben yaptım paşa kahvaltı yaparken. Aslında hiç dokunmasam öğretmeni azarlar belki aklı başına gelir
Bende kendimi unutkan sanırdımDun ne yedin diye sorsana
Bir musinet bin nasihatten iyidir yani dimiEyvahlar olsun, ben de bugün öyle düşündüm. Sabah da yetiştiremiycekler yesinler azarı
Bebeğin iyi dimi canımBende kendimi unutkan sanırdım
Canım merhaba benim de önce yumurta alerjim yoktu sonradan gelişti geçici bir durummu acaba buKizlar dua eder misiniz oglumun alerhisi gecsin diye
Yumurta alerjisi var
3 yasinda hala gecmedi
Cok rahatsiz oluyor onunla ilgili bir sey yiyince
Kesinlikle, eşim hiç elleme diyo da ben bırakamıyorum işte.Bir musinet bin nasihatten iyidir yani dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?