Afiyet olsun canım. Takımlara girdiğinde o takımın kaptanı kimse onu etiketliyorsunMenumu paylasiyorum
10h kahvalti
1 fincan yeşil çay
Peynirli tost
Yeşillik
13h ara
2 ceviz
1 kivi
4 kaşık yoğurt(1tk pulbiber, çok az zerdeçal, çok az zencefil.)
16h ARA
1 galeta
18h aksam
1 tatlı kaşığı yağ ile kabak sote
Bolca salata
2 kaşık yoğurt
21h ara
1 muz
Su 3 litre
Zipzip- Cordelia
Baska kimi etiketlemem gerek?
Takımlara girince takım kaptanıni etiketlersin. Afiyet olsun.Menumu paylasiyorum
10h kahvalti
1 fincan yeşil çay
Peynirli tost
Yeşillik
13h ara
2 ceviz
1 kivi
4 kaşık yoğurt(1tk pulbiber, çok az zerdeçal, çok az zencefil.)
16h ARA
1 galeta
18h aksam
1 tatlı kaşığı yağ ile kabak sote
Bolca salata
2 kaşık yoğurt
21h ara
1 muz
Su 3 litre
Zipzip- Cordelia
Baska kimi etiketlemem gerek?
Gelir gelir pes etmez o, biraz motivasyonu düştü, ben de de oluyo bazen. Halbuki ben artının dibine vurdum ben needemUzaylı pes etmis Elhanı götür gerçek Elhanı getir dedim. No plan.
Hem ayrıca size meydan okurken pes edeceğiniz aklıma bile gelmedi.
Yanlışlık olmuşHani oructayken unutup ağzımıza bişey atarız ya, az önce çocuğun kalan çikolatasını ağzıma attım. Atar atmaz aaaa diyet aaaa yarış aaaa kaptanlık dedim ama yine de yedim bana alkış
Ohh afiyet olsun.Hani oructayken unutup ağzımıza bişey atarız ya, az önce çocuğun kalan çikolatasını ağzıma attım. Atar atmaz aaaa diyet aaaa yarış aaaa kaptanlık dedim ama yine de yedim bana alkış
Ben de muzu çok seviyorum yiyemiyorum.direk kabızlık problemi oluyor.geçen gün yine dayanamadım yedim 3 gündür kabızlık problemim var.kuru kayisiyla falan çözerim dedim olmadı.yarın eczaneye gideceğim.insanın sevdiği şeyi yiyememesi kötüSagolasin canim
Zipzip- cim sen de sagol
Ahh ben olsa 2 3 tane yumurta yerim
Ama yok yiyemiyorum oglumun alerjisinden dolayi
Dua et kaptanim oglumun alerjisi duzelsin de koli koli yumurta alayim eve
İnşallah.Gelir gelir pes etmez o, biraz motivasyonu düştü, ben de de oluyo bazen. Halbuki ben artının dibine vurdum ben needem
Şifa olsun kaptanımHani oructayken unutup ağzımıza bişey atarız ya, az önce çocuğun kalan çikolatasını ağzıma attım. Atar atmaz aaaa diyet aaaa yarış aaaa kaptanlık dedim ama yine de yedim bana alkış
olsun o kadardan birşey olmaz. ben de az önce 1 avuç çekirdek yedim.Hani oructayken unutup ağzımıza bişey atarız ya, az önce çocuğun kalan çikolatasını ağzıma attım. Atar atmaz aaaa diyet aaaa yarış aaaa kaptanlık dedim ama yine de yedim bana alkış
aslında benim de 2 gündür motivasyonum düştü. iştah oldu karbo yedim 2 gündür. wc de olmadı şişlik var. modum düştü.Gelir gelir pes etmez o, biraz motivasyonu düştü, ben de de oluyo bazen. Halbuki ben artının dibine vurdum ben needem
Canım Perşembe benim wc sıkıntısı geçmezse hap içicem. Pazartesi sabahı talihsizlik yaşadım malum. Cuma yaşamayalım kuzumolsun o kadardan birşey olmaz. ben de az önce 1 avuç çekirdek yedim.
aslında benim de 2 gündür motivasyonum düştü. iştah oldu karbo yedim 2 gündür. wc de olmadı şişlik var. modum düştü.
Adım tamamlamaya çalışıyordu hala daha tamamlayamadı
Afiyet olsun canım. Takımlara girdiğinde o takımın kaptanı kimse onu etiketliyorsun
Tamam kizlar anlasildi tesekkur ederimTakımlara girince takım kaptanıni etiketlersin. Afiyet olsun.
Okurken muz yiyen benBen de muzu çok seviyorum yiyemiyorum.direk kabızlık problemi oluyor.geçen gün yine dayanamadım yedim 3 gündür kabızlık problemim var.kuru kayisiyla falan çözerim dedim olmadı.yarın eczaneye gideceğim.insanın sevdiği şeyi yiyememesi kötü
cumaya ben de eksi gelmek istiyorum. sabah bakayım kaç çıkıcam. geceden probiyotik içeyim. sinir oldum. hem ağzımın tadı yok hem yiyorum 2 gündürCanım Perşembe benim wc sıkıntısı geçmezse hap içicem. Pazartesi sabahı talihsizlik yaşadım malum. Cuma yaşamayalım kuzum
İnşallah bu cuma ben 6dan sen 8den kurtuluruz berabercecumaya ben de eksi gelmek istiyorum. sabah bakayım kaç çıkıcam. geceden probiyotik içeyim. sinir oldum. hem ağzımın tadı yok hem yiyorum 2 gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?