Aç kalmadım canım.Abla bir lahmacundan birsey olmazdi keske yeseydin cok kuru gecmis tum gunun
Hava çok kötü yaa, ben de dün markete gitcektim korktum direk okula gittim. Akşam eşime aldırdım.Sabah apar topar çıktım öğlen okulda yerim diye hava muhalefetini düşünemedim. Bugün tedarikliyim canım.
Yahu niye yemiyosun lahmacun ne olacak ki?? Bugün lahmacun yiyeceksin işte o kadar!!!8 Şubat
Sabah Bir portakal
12.30 Bir elma
15.00 Bir avuç leblebi kahve
16.00 Dört tane light buskivi çay
18.30 Dürüm(Roka, tere, domates , peynir, iki ceviz , yarım köy bazlamasi) ayran
Dün öğlen planım çorbacida çorba, salata yemekti ama tam o saatlerde yağmur fırtına çıktı okuldan çıkamadık. Kızlar pide, lahmacun söyledi ben meyveyle idare ettim. Nöbet çıkışı eve gelince de yorgunluktan sadece yufka ekmeğe yesillikleri peyniri dürüm yapıp yedim.
Su iki litre , bitki çayları
Zipzip- fesang Cordelia
Eki Görüntüle 3003353
Gunaydin canim nasil oldunGunaydin fistiklaracayip firtina var
Günaydın canimGünaydin
Gunaydin canimgünaydın kızlar herkese güzel günler
Yediklerine dikkat ediyor musun kilo durumun nasilMartta sahalara dönecegim inşallah
Havalar bi güzel isinsin kendimi bi toparlayayım 15 bin adım atmaya planlıyorum inşallah
Sizler nasılsın
Dün 70,6 geldimYediklerine dikkat ediyor musun kilo durumun nasil
Neyse az cok koruyorsun canim kilo almamaya calis vermesi zor oluyorDün 70,6 geldimbende anlayamadim
Afiyet olsun. Geçmiş olsun canım.8 Şubat
Sabah Bir portakal
12.30 Bir elma
18.30 Dürüm(Roka, tere, domates , peynir, iki ceviz , yarım köy bazlamasi) ayran
Dün öğlen planım çorbacida çorba, salata yemekti ama tam o saatlerde yağmur fırtına çıktı okuldan çıkamadık. Kızlar pide, lahmacun söyledi ben meyveyle idare ettim. Nöbet çıkışı eve gelince de yorgunluktan sadece yufka ekmeğe yesillikleri peyniri dürüm yapıp yedim.
Zipzip- fesang Cordelia
Eki Görüntüle 3003353
nasıl oldu çocuğun canım bulabildinmi cam parçasınıİnsanlah yutmamis tır röntgen de bişey çıkmıyor ama ben korkuyorum minik bir parçada olsa aradan 3 saat geçti
teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
yaptım yaptım 8000 bini geçti bile ama film izlemeye daldım buraya resim atmayı unuttumazcık oyna o bile yeter. ben de öyle yapıyorum açıyorum mezdekeyi oynuyorum
bu haftaki listemde 1 yumurta canım bana kala hiç yumurta olmasa daha iyi bıktım çünkü yumurtadansara_28 aslında 2 yumurta yerine 1 yumurta 1 büyük dilim de peynir yemek daha mantıklı benim kahvaltı anlayışım peynir çünkü
kahve wc sorununada çok iyi geliyorağzımın tadı güzel değil diye kahve içmiyordum. olmazsa yarın kahve içeyim.
teşekkür ederim canım inşallah hep beraber istediğimiz kiloya gelelimTebrikler istediğin kiloya ulaşacak sin yakında
Yapma migiKızımın yaş günü var haftaya
Yumurta diyeti mi yapsam diyom
Afiyet olsun. Ayaklarına sağlık canım.8 Şubat
Sabah Bir portakal
12.30 Bir elma
Zipzip- fesang Cordelia
Eki Görüntüle 3003353
Günaydın.Gunaydin fistiklaracayip firtina var
Bizi unutma arada bı el salla.Uykudaydimkendimi cok yorgun hissediyordum dun uyudum valla bugundr hic birsey yapasim yok ama bebiklere yemek yapmak lazim
Gecmis olsun canim hosgeldin . Ben nanekekik
Gecmis olsun canim
Günaydın.Günaydin
Hadi bakalım bekliyoruz.Martta sahalara dönecegim inşallah
Havalar bi güzel isinsin kendimi bi toparlayayım 15 bin adım atmaya planlıyorum inşallah
Sizler nasılsın
Süper Mario.
Sağol canım benimUykudaydimkendimi cok yorgun hissediyordum dun uyudum valla bugundr hic birsey yapasim yok ama bebiklere yemek yapmak lazim
Gecmis olsun canim hosgeldin . Ben nanekekik
Gecmis olsun canim
Evde bulamadım kendiside sağlıklı bir şekilde kakasını falan yapyr bir sıkıntı yok şükür sanırım yutma misnasıl oldu çocuğun canım bulabildinmi cam parçasını
teşekkür ederim canım
yaptım yaptım 8000 bini geçti bile ama film izlemeye daldım buraya resim atmayı unuttum
bu haftaki listemde 1 yumurta canım bana kala hiç yumurta olmasa daha iyi bıktım çünkü yumurtadan
kahve wc sorununada çok iyi geliyor
teşekkür ederim canım inşallah hep beraber istediğimiz kiloya gelelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?