Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sabah apar topar çıktım öğlen okulda yerim diye hava muhalefetini düşünemedim. Bugün tedarikliyim canım.
Hava çok kötü yaa, ben de dün markete gitcektim korktum direk okula gittim. Akşam eşime aldırdım.
Tabi her zaman götürmen sıkıntı olabilir belki ama, dışardan da yiyebilmelisin. Sıkma kendini akşam dengelersin. Ayarla bişeyler yaaa sen Güllü Sultandın halledersin

Yahu niye yemiyosun lahmacun ne olacak ki?? Bugün lahmacun yiyeceksin işte o kadar!!!

Afiyet olsun. Geçmiş olsun canım.

İnsanlah yutmamis tır röntgen de bişey çıkmıyor ama ben korkuyorum minik bir parçada olsa aradan 3 saat geçti
nasıl oldu çocuğun canım bulabildinmi cam parçasını
Afiyet olsun canım
teşekkür ederim canım
azcık oyna o bile yeter. ben de öyle yapıyorum açıyorum mezdekeyi oynuyorum
yaptım yaptım 8000 bini geçti bile ama film izlemeye daldım buraya resim atmayı unuttum
sara_28 aslında 2 yumurta yerine 1 yumurta 1 büyük dilim de peynir yemek daha mantıklı benim kahvaltı anlayışım peynir çünkü
bu haftaki listemde 1 yumurta canım bana kala hiç yumurta olmasa daha iyi bıktım çünkü yumurtadan
ağzımın tadı güzel değil diye kahve içmiyordum. olmazsa yarın kahve içeyim.
kahve wc sorununada çok iyi geliyor
Tebrikler istediğin kiloya ulaşacak sin yakında
teşekkür ederim canım inşallah hep beraber istediğimiz kiloya gelelim

Selam

8 Şubat menüsü

10.30
2 ekmekle tost
Salatalik
Nescafe

12.30
1 kase tatlı
Sayısı belirsiz buskuvi
Türk kahvesi

16.00
Nescafe

16.30
1 bardak kefir

18.30
Yarim kase tarhana çorbası
2 parça tavukla salata

Zipzip- Cordelia 3018 adım, 10 dk egzersiz

Eklentiler

• Screenshot_20220209-095406.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 23
Gun

Afiyet olsun. Ayaklarına sağlık canım.
Gunaydin fistiklar acayip firtina var
Günaydın.
Uykudaydim kendimi cok yorgun hissediyordum dun uyudum valla bugundr hic birsey yapasim yok ama bebiklere yemek yapmak lazim

Gecmis olsun canim hosgeldin . Ben nanekekik

Gecmis olsun canim
Bizi unutma arada bı el salla.
Günaydın.
Martta sahalara dönecegim inşallah
Havalar bi güzel isinsin kendimi bi toparlayayım 15 bin adım atmaya planlıyorum inşallah
Sizler nasılsın
Hadi bakalım bekliyoruz. İyiyiz canım.
Süper Mario.

Uykudaydim kendimi cok yorgun hissediyordum dun uyudum valla bugundr hic birsey yapasim yok ama bebiklere yemek yapmak lazim

Gecmis olsun canim hosgeldin . Ben nanekekik

Gecmis olsun canim
Sağol canım benim
Evde bulamadım kendiside sağlıklı bir şekilde kakasını falan yapyr bir sıkıntı yok şükür sanırım yutma mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…