şükür geçti kaptanım. Bugün mazeret sınavıma girdimIyiyim canim sen nasil oldunn var mi daha korona etkileri
Afiyet olsun canim❤
Aaa yine mi pes ettin abla dun dedik cok iyi gidiyordun diye
ah ah nerelerde olduğumu birde ben bilsem cordiciğim
Bende gördüm onuTeşekkür ederim, 5 gün erken yapicam.
15 şubat ta Ozge Bezirci şekersiz 21 gün başlatacak ona katilicam
Gunaydin canimGünaydın arkadaşlar...
Yeni canlarım nasılsınız
Beni harekete sevkediyorsunuz..
Yarışa cuma dan başlayabilirim.
Sinavin nasil gecti canimŞük
şükür geçti kaptanım. Bugün mazeret sınavıma girdim
ah ah nerelerde olduğumu birde ben bilsem cordiciğimbir ankaradayım bir konyada bir hastanedeyim bir evde
Dünki iyiydi kaptanım. Bugünkine giremeyeceğim ama. Mazeretinide kaçırdık. Kızımın ayağına kıymık gibi bişey battı. Hastanedeyiz şimdi.Gunaydin canim
Sinavin nasil gecti canim
Afiyet olsun canim08.02.2022
09:00
1 haşlama yumurta
1 dilim tb ekmeği
2 tk süt kaymağı
15:30
4 tane yağsız gevrek
20:30
1 yt nohut yemeği
4 yk bulgur pilavı
Su
2 lt
Spor
Kalça egzersizi: 750 p
30 dk tempolu yürüyüş : 150p
9422 adım : 942 p
Zipzip- Cordelia fesang HanimKelesimiGetir
Gecmis olsun canimDünki iyiydi kaptanım. Bugünkine giremeyeceğim ama. Mazeretinide kaçırdık. Kızımın ayağına kıymık gibi bişey battı. Hastanedeyiz şimdi.
Bende sporu böyle yazayımSpor
Kalça egzersizi: 750 p
30 dk tempolu yürüyüş : 150p
9422 adım : 942 p
Zipzip- Cordelia fesang HanimKelesimiGetir [/I][/B]
Günaydın canım
Çok geçmiş olsun. Nasıl durumu?Dünki iyiydi kaptanım. Bugünkine giremeyeceğim ama. Mazeretinide kaçırdık. Kızımın ayağına kıymık gibi bişey battı. Hastanedeyiz şimdi.
Günaydın canımvalla ben hiç iyi değilim.dun geceden beri çok fazla baş dönmem oldu.yatakta dönerken bile sanki beynim çalkalanıyor du.geçer sandım geçmedi sabah okul için kalktım yine çok feci dönme oluyor.kafami sağa sola çevirmeye korkuyorum.evde de yalnızım bir evham bastı beni
Gece iyiydim saglikliydim yani ama inan bir anda oldu İnternette bakmak istiyorum sebep ne olur diye ama kesin kanser belirtisi var der diye bakamıyorum.sagol canımdikkatli ol canım.
Yap canım.Bende gördüm onukatılsam mi bilemedim
V ile başlıyor kızlar baş dönmesi kulak sıvısı ile ilgili adini unuttum Vertigo olabilir mi?Gece iyiydim saglikliydim yani ama inan bir anda oldu İnternette bakmak istiyorum sebep ne olur diye ama kesin kanser belirtisi var der diye bakamıyorum.sagol canım
Aklıma geldi de canım bilemedim ki o bir anda mi ortaya çıkar ki.V ile başlıyor kızlar baş dönmesi kulak sıvısı ile ilgili adini unuttum Vertigo olabilir mi?
Gecmis olsun canimGünaydın canımvalla ben hiç iyi değilim.dun geceden beri çok fazla baş dönmem oldu.yatakta dönerken bile sanki beynim çalkalanıyor du.geçer sandım geçmedi sabah okul için kalktım yine çok feci dönme oluyor.kafami sağa sola çevirmeye korkuyorum.evde de yalnızım bir evham bastı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?