Selam hedefin ne canimBugün diyetisyene gittim hedef kiloma yakın olduğum için yavaş vereceğimi söyledi bakalım tartılar ne söylicek :)
ya diyetisyen listeleri çok fazla oluyor benim yediklerime göre psikolojik olarak zayıflayamıyorum bence ama yüzüm çok çökmesin diye ordan destekli ilerliyorumHayırlı olsun canım yavaş olsun olsun da yavaş olsun.
benimde hedefim diyetisyende 65700 geldim daha önce 2 kez geldim ama kalamadım bu sefer hedefim kalmakSelam hedefin ne canim
Boyumuz ayni bende 158
Bende 60 istiyorum ama biturlu gelemedim ya
Kaç kalorilik liste verdi canım mya diyetisyen listeleri çok fazla oluyor benim yediklerime göre psikolojik olarak zayıflayamıyorum bence ama yüzüm çok çökmesin diye ordan destekli ilerliyorum
Daha iyiyim dune gore canim . Gece dayanamadim 1 gibi kustum, usuttum galiba fark etmedenGunaydin canim nasil oldun
Günaydın canim
Benimde enerjim gelse yapacagim ptesiydi gecti ama kostum vs ancak dun cikip alabildimCumartesi küçük kizima doğumgünü yapacagim. Buralarda olamayacagim pek. Menuleri yazarim
Canim kulak burun bogaza git. Kulak kristallerinde oynama olabilir vertigo oyle kendi kendine gecmez ilacla bile 2_3 gun surer toparlanman . Hemen acil git ihmal etmeGünaydın canımvalla ben hiç iyi değilim.dun geceden beri çok fazla baş dönmem oldu.yatakta dönerken bile sanki beynim çalkalanıyor du.geçer sandım geçmedi sabah okul için kalktım yine çok feci dönme oluyor.kafami sağa sola çevirmeye korkuyorum.evde de yalnızım bir evham bastı beni
Ben gecen yaz 63e kadar inmistim gruptaydimbenimde hedefim diyetisyende 65700 geldim daha önce 2 kez geldim ama kalamadım bu sefer hedefim kalmak
Yazmiyor toplamı ama %2lik bir fazlalık varmış dağılımı normalmişKaç kalorilik liste verdi canım m
Inşallah bu sefer kalıcı kilolar veririzBen gecen yaz 63e kadar inmistim gruptaydim
Sonra Salim kendimi 74e gelmistim
Suan 67,7 kg bende
Geri geldim buraya :)
geçmiş olsun canım.Dünki iyiydi kaptanım. Bugünkine giremeyeceğim ama. Mazeretinide kaçırdık. Kızımın ayağına kıymık gibi bişey battı. Hastanedeyiz şimdi.
geçmiş olsun canım. büyük ihtimal vertigo var.Günaydın canımvalla ben hiç iyi değilim.dun geceden beri çok fazla baş dönmem oldu.yatakta dönerken bile sanki beynim çalkalanıyor du.geçer sandım geçmedi sabah okul için kalktım yine çok feci dönme oluyor.kafami sağa sola çevirmeye korkuyorum.evde de yalnızım bir evham bastı beni
geçmiş olsun canım.Daha iyiyim dune gore canim . Gece dayanamadim 1 gibi kustum, usuttum galiba fark etmeden
Neden ki?Cordelia canım hiç güzel bir egzersiz seçmemişsin, bence kimse yapıp boşuna vakit harcamasın gereksiz
Teşekkür ederim
Bu ödül çok fazla değil mi
Sanki benden önce 60 olmak için bana fazla ödül veriyormuşsun gibime gibimsi
Teşekkür ederim bitanemElhan sana benden kocaman öpücükler nolursun modunu motivasyonunu hiç kaybetme nazar ettik enerjine dualı öpücükler atıyorum teneffüsten sana
Çünkü sadece ben yapıcamNeden ki?
canım başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesinKızlar 4,5 gün girmiy3c3ğüm halamı kaybettik. Kovidden Eki Görüntüle 3003611
O gün hastaydım yattım canım1.844 adım mi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?