Kilon yok o yüzden sordum, bu kiloda verebiliyorsan metabolizman çok hızlı demek ki, yaşında güzeldir seninEvet canım neden olmasın ben spor yapsam daha hızlı verirdim bu hafta 1.500 umutluyum reg oldum
Benim ki en cok cumanin kacamak gunu olmasiyla ilgileniyorBenimki de hiç umursamıyor. Kaptanken listeme bakıyor geçen gün. Nickleri okuyup gülüyor. Ooo dombiliyi seçme bak kaybedersin dedi gecenlerde.
Gecmis olsun canim baya yuksekÇok sağol hocam,pazartesi kalp atışı hızlanmış hastaneye gitmek istemedi bize getirdik dünde hastanye götürdüm tahlil eko ekg filan oldu pazartesi kontrolü var,5 gün tansiyon takibi var ölçüp yazıyoruz ona göre dr gerekirse hastanede yatırıp gözlem altında olur dedi.Akşam ölçtük 20 çıktı düşün yani şu anda uyuyor zaten durum böule hocam.
Annene çok geçmiş olsun tez vakitte şifa bulsun dilerimKızlarcım şu an annemin apartmanının önünden yazıyoruminternetim bitti evde internet yok, hiçbir yere giremiyorum. Annem Corona, onun evine gidemiyorum. Onun wifisini kullanmak için iki dakika apartmanina geldim geri gidiyorum şimdi. Öpüyorum herkesi internet bulduğumda geçmişi okuyacağım.
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Zipzip- canim yarin kv,kp geliyor hafta sonuda dogum gunu yapacagim beni bu hafta hicbiryere yazma kapi disari et
Kiz hic gulecegim yoktuKızlarcım şu an annemin apartmanının önünden yazıyoruminternetim bitti evde internet yok, hiçbir yere giremiyorum. Annem Corona, onun evine gidemiyorum. Onun wifisini kullanmak için iki dakika apartmanina geldim geri gidiyorum şimdi. Öpüyorum herkesi internet bulduğumda geçmişi okuyacağım.
Tekmeyi de basmis
Tamamdır.
Tekmeyi de basmis
Bende kaptanım bugün nerelerde diye düşünüyordumKızlarcım şu an annemin apartmanının önünden yazıyoruminternetim bitti evde internet yok, hiçbir yere giremiyorum. Annem Corona, onun evine gidemiyorum. Onun wifisini kullanmak için iki dakika apartmanina geldim geri gidiyorum şimdi. Öpüyorum herkesi internet bulduğumda geçmişi okuyacağım.
şahane bir menü afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sabah
Bir tane haşlanmış yumurta
Çok az salata
Çay kaşığı büyüklüğünde peynir
Bir fincan ıhlamur
Öğle
Bir tabak pırasa yemeği
Bir kase yoğurt
Ara
Küçük bir tane portakal
Bir fincan sütlü kahve
Akşam
Bir tabak tavuk suyu çorbası
Çok az salata
Su 2.5 litre spor yok
Zipzip- Cordelia 60kiloyum Mefkurem
Afiyet olsun canimIyi akşamlar kızlar. Bugün yemek işini bitirdim.
Sabah 10.30
2 haşlanmış baş belası yumurta,
2 kk peynir, 5 tuzsuz zeytin,
4 kiraz domates, bol yeşillik.
Öğlen 13.30
1 tabak yoğurtlu haşlanmış brokoli
Akşam 17.45
1,5 tabak kabak yemeği (yağsız pişmiş)
1 kase yoğurt,
Avuç içi kadar et.
Suyu 2 ltye tamamlarım. Artık yarın ola hayrola
fesang Zipzip- Cordelia 60kiloyum
Tamam canimZipzip- canim yarin kv,kp geliyor hafta sonuda dogum gunu yapacagim beni bu hafta hicbiryere yazma kapi disari et
Afiyet olsun canimMenümü yazayım
Sabah
Bir tane haşlanmış yumurta
Çok az salata
Çay kaşığı büyüklüğünde peynir
Bir fincan ıhlamur
Öğle
Bir tabak pırasa yemeği
Bir kase yoğurt
Ara
Küçük bir tane portakal
Bir fincan sütlü kahve
Akşam
Bir tabak tavuk suyu çorbası
Çok az salata
Su 2.5 litre spor yok
Zipzip- Cordelia 60kiloyum Mefkurem
Iyi akşamlar canımiyi akşamlar çukulatalar
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim
Tamam canim
Dogum gününuz kutlu olsun simdiden
Afiyet olsun canim
Iyi akşamlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?