Ama çok uzun aç kaldım elhanimmmBir buçuk tabak makarna az olmuş sanki
Buçuk ne dir yemisken 2 olsaydı dimi amaBir buçuk tabak makarna az olmuş sanki
Aç kalmani tabi ki istemeyiz. Kıymalı yumurta yeseydin avantaj saglardin. Neyse sizin bünyeler her zaman beni şaşırtıyor.Ama çok uzun aç kaldım elhanimmm
Suçluluk hissi geliyor bugün bana ama yarın duzelctmAfiyet olsun canim da kahvalti yapsaydin pasta disinda emziriyorsundw
Buçuk ne dir yemisken 2 olsaydı dimi ama
Çok utanıyorumAç kalmani tabi ki istemeyiz. Kıymalı yumurta yeseydin avantaj saglardin. Neyse sizin bünyeler her zaman beni şaşırtıyor.Niyeyse çok korkuyorum.
Acıkınca insanın gözü dönüyor Fesang dünyadan kopmuştur o esnadaBuçuk ne dir yemisken 2 olsaydı dimi ama
Yarınlar yokmuş gibiydiAcıkınca insanın gözü dönüyor Fesang dünyadan kopmuştur o esnadaBebeğim senin iştah ne durumda. Başın hâlâ dönüyor mu?
Kıyamam hadi bugün cuma ödülün olsun. Çok acikmadan ye olur mu bebem.Çok utanıyorum
kız 1,5 tabak makarnanın üstüne çeyrek ekmek nutella mı gömdünYazayım bari menüyü
Sabah 10 yulaflı bitter bar
Sabah 11 tam lavaş dürüm sandviç
Hindi füme süzme peynir marul maydanoz biber vardı içinde
Akşam 19.30
Bir buçuk tabak kıymalı makarna
Yoğurt birkaç acı biber turşusu
Veeeee çeyrek ekmek Nutella@Zipzip- @Kinoalihatun
Geçen haftalarda ogunlerini hazırlarken beni düşünüyordunYarınlar yokmuş gibiydi
Bugün okuldan geç çıktım sonra elektrik bilmem ne derken bu saate kaldı. Akşam bu kadar geç saatte yemek iyi olmuyor karnıma top gibi oturduKıyamam hadi bugün cuma ödülün olsun. Çok acikmadan ye olur mu bebem.
kız 1,5 tabak makarnanın üstüne çeyrek ekmek nutella mı gömdünnutellayı bensiz mi götürdün aşk olsun
Elhanimmm olur mu öyle şey. Kaptanlık bana yaramıyor ya bi daha kaptan olmak istemiyorumGeçen haftalarda ogunlerini hazırlarken beni düşünüyordunAğam beni sevmir mi artık
toplu ama öyle fesatlıkları yokturAfiyet olsun canımkomşun şişko mu
Ben kilo veremiyorum komşum zayiflamasin demesin sakın
Takılıyorum ben sana canım afiyet olsun telafi edersin denÇok utanıyorum
Benim durumlar harbi değişik yemek yiyince miyde agrimalar ,yemesem bulanmalar .. haksızlık falan ..yarım saattir yerimden kalk maya uğraşıyorum yok cakildim koltuğaAcıkınca insanın gözü dönüyor Fesang dünyadan kopmuştur o esnadaBebeğim senin iştah ne durumda. Başın hâlâ dönüyor mu?
Aksilikler yaşamışsin.Bugün okuldan geç çıktım sonra elektrik bilmem ne derken bu saate kaldı. Akşam bu kadar geç saatte yemek iyi olmuyor karnıma top gibi oturdu
Afiyet olsun canım ama biraz fazla olmuş bugün sanki11 Şubat 2022
sabah 12.00
2 küçük ıspanaklı börek (el açması)
1 tk tahin pekmez
2 çeri domates, 1 küçük kapya biber
ara 15.00
1 züber lokma
1 kupa filtre kahve
1 tutam fıstık
ara 16.30
1 dilim ekşimaya ekmekten peynirli tost
akşam 18.50
1 servis kaşığı etli kuru fasulye
küçük kase pilav
biraz turşu ve 2-3 yk yoğurt
2 küçük kurabiye (komşu getirdi sıcak sıcak)
yatana kadar 2 lt ye yakın su @Zipzip- @Cordelia @ugurbocuuu
İnşallah bitanem. Sana da şifa diliyorum kahvemTakılıyorum ben sana canım afiyet olsun telafi edersin den
Benim durumlar harbi değişik yemek yiyince miyde agrimalar ,yemesem bulanmalar .. haksızlık falan ..yarım saattir yerimden kalk maya uğraşıyorum yok cakildim koltuğa
Mide rahatsızlıkları olanlara İngiliz karbonatı tavsiye ederim.Takılıyorum ben sana canım afiyet olsun telafi edersin den
Benim durumlar harbi değişik yemek yiyince miyde agrimalar ,yemesem bulanmalar .. haksızlık falan ..yarım saattir yerimden kalk maya uğraşıyorum yok cakildim koltuğa
açtıktan sonra nolduHeee 7 gibi elektrik geldi makarnayı ben yaptımnutellanin kapağını açana kadar iyiydim yaaa (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?