Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Maşallah menüye geeeel afiyet olsun yarasın arkadaşıma

Finali güzel yapmışsın ama çeyrek ekmek Nutella hemde Bir buçuk tabak makarnanın üstüne

Maşallah menüye geeeel afiyet olsun yarasın arkadaşıma

Finali güzel yapmışsın ama çeyrek ekmek Nutella hemde Bir buçuk tabak makarnanın üstüne
Yaramasın inşallah kuzum inşallah midem öyle bir şey yediğini unutur vallahi bu hafta daha hiç kaçamak yapmayacağım yemin ediyorum aha da yemin ettim sağol bitanem

Elhanimmm olur mu öyle şey. Kaptanlık bana yaramıyor ya bi daha kaptan olmak istemiyorum 60kiloyum bir dahakine beraber olsun kuzummmm
Harika bir kaptandin
İnternet sorunu çözüldü. Okul düzeni de yavaş yavaş oturur. Hastalık falan girdi araya. Cozutman normal. Önümüzdeki hafta istikrarlı bir şekilde devam edeceğine inanıyorum.

Harika bir kaptandin
İnternet sorunu çözüldü. Okul düzeni de yavaş yavaş oturur. Hastalık falan girdi araya. Cozutman normal. Önümüzdeki hafta istikrarlı bir şekilde devam edeceğine inanıyorum.
İlk kaptanligimda 2 kilodan fazla almıştım sanırım. Bu hafta da talihsizlik oldu ama gerçekten bu hafta çok dikkat edip 59u göreceğim inşallah Elhanım

O nasıl birşey canım ilk defa duydum
Eczanelerde satılıyor. Normal karbonat da olur ama İngiliz karbonatınin sodyum oranı düşük. Midenin asidik durumunu anında baz haline çeviriyor. Sen de o esnada rahatlıyorsun. Hiçbir yan etkisi yok sadece miktarına dikkat edeceksin. Hamileler bile güvenle içiyor.

Yaramasın inşallah kuzum inşallah midem öyle bir şey yediğini unutur vallahi bu hafta daha hiç kaçamak yapmayacağım yemin ediyorum aha da yemin ettim sağol bitanem
Olsun canım benim insanız hepimizin zaman zaman öyle açlık atakları oluyor yarın telafi edersin olur biter takılıyorum ben sana kırılma olurmu

Fıstık ezmesi al canın tatlı çektiğinde bir kaşık ohhh misss
Onu hiç yemedim ya tadını bilmiyorum güzel mi
fesang neden sen bu hafta 59 görmeliyim demişsin çok piss hırslandım şimdiiçten içe hep sana birde Elhan cığıma rakibim ne zaman sizi geçersem havamı atacam ikinize ona göre
Canım ben geçen cuma tam 60.0ı gördüm. Pazartesi 200 gram almıştım. Haftaicinde birtakım gereksiz yediğim şeyler oldu ama bu akşam tam manasıyla çıldırdım. Bu hafta muhakkak 59u görmek için var gücümle savaşıcam.

fesang neden sen bu hafta 59 görmeliyim demişsin çok piss hırslandım şimdiiçten içe hep sana birde Elhan cığıma rakibim ne zaman sizi geçersem havamı atacam ikinize ona göre
Ya hirslanan kadınlara bayılıyorum keşke ben de birine hirslansam. Yok ama biri sana rakip olucam derse ben büzülüp vazgeçiyorum. Onun için ortak istemedim mesela bugün. Kaptanlık da istemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…