- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Aminn canım cümlemize Rabb'im sifa versinİnşallah bitanem. Sana da şifa diliyorum kahvem
Maşallah menüye geeeelYazayım bari menüyü
Sabah 10 yulaflı bitter bar
Sabah 11 tam lavaş dürüm sandviç
Hindi füme süzme peynir marul maydanoz biber vardı içinde
Akşam 19.30
Bir buçuk tabak kıymalı makarna
Yoğurt birkaç acı biber turşusu
Veeeee çeyrek ekmek Nutella@Zipzip- @Kinoalihatun
Çeyrek ekmeğe sürüldü afiyetle yendi sonra çok pişman olunduaçtıktan sonra noldu
Yaramasın inşallah kuzum inşallah midem öyle bir şey yediğini unuturMaşallah menüye geeeelafiyet olsun yarasın arkadaşıma
Finali güzel yapmışsın ama çeyrek ekmek Nutella hemde Bir buçuk tabak makarnanın üstüne
O nasıl birşey canım ilk defa duydumMide rahatsızlıkları olanlara İngiliz karbonatı tavsiye ederim.ağrı ve bulantıyı dakikalar içinde yok ediyor.
Evet çok kötü ydu geçen hafta perşembe gününden beri diyet bugünde patlama yaşadımBu şekilde sağlıksız olmuş canım ama afiyet olsun
Harika bir kaptandinElhanimmm olur mu öyle şey. Kaptanlık bana yaramıyor ya bi daha kaptan olmak istemiyorum60kiloyum bir dahakine beraber olsun kuzummmm
İlk kaptanligimda 2 kilodan fazla almıştım sanırım. Bu hafta da talihsizlik oldu ama gerçekten bu hafta çok dikkat edip 59u göreceğim inşallah ElhanımHarika bir kaptandin
İnternet sorunu çözüldü. Okul düzeni de yavaş yavaş oturur. Hastalık falan girdi araya. Cozutman normal. Önümüzdeki hafta istikrarlı bir şekilde devam edeceğine inanıyorum.
Eczanelerde satılıyor. Normal karbonat da olur ama İngiliz karbonatınin sodyum oranı düşük. Midenin asidik durumunu anında baz haline çeviriyor. Sen de o esnada rahatlıyorsun. Hiçbir yan etkisi yok sadece miktarına dikkat edeceksin. Hamileler bile güvenle içiyor.O nasıl birşey canım ilk defa duydum
Olsun canım benim insanız hepimizin zaman zaman öyle açlık atakları oluyor yarın telafi edersin olur biter takılıyorum ben sana kırılma olurmuYaramasın inşallah kuzum inşallah midem öyle bir şey yediğini unuturvallahi bu hafta daha hiç kaçamak yapmayacağım yemin ediyorum aha da yemin ettim sağol bitanem
Evde Nutella bulundurmak tehlikeliaçtıktan sonra noldu
Yok kuzum niye kırılayımOlsun canım benim insanız hepimizin zaman zaman öyle açlık atakları oluyor yarın telafi edersin olur biter takılıyorum ben sana kırılma olurmu
Buzdolabının üstüne kaldırdım. Gözüm görmesin. Bildiğin yağlı krema yani nesine bu kadar düşkünsemEvde Nutella bulundurmak tehlikeli
Fıstık ezmesi al canın tatlı çektiğinde bir kaşık ohhh misssBuzdolabının üstüne kaldırdım. Gözüm görmesin. Bildiğin yağlı krema yani nesine bu kadar düşkünsem
Cuma günü menüsü oldu tamAfiyet olsun canım ama biraz fazla olmuş bugün sanki
Canikom kaptanın benimKırmızı takıma mi girdim kaptan kim
Onu hiç yemedim ya tadını bilmiyorum güzel miFıstık ezmesi al canın tatlı çektiğinde bir kaşık ohhh misss
Canım ben geçen cuma tam 60.0ı gördüm. Pazartesi 200 gram almıştım. Haftaicinde birtakım gereksiz yediğim şeyler oldu ama bu akşam tam manasıyla çıldırdım. Bu hafta muhakkak 59u görmek için var gücümle savaşıcam.
Ya hirslanan kadınlara bayılıyorum keşke ben de birine hirslansam. Yok ama biri sana rakip olucam derse ben büzülüp vazgeçiyorum. Onun için ortak istemedim mesela bugün. Kaptanlık da istemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?