Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim cuma ödüllerini yapmissin

Afiyet olsun Allah kabul etsin
Teşekkür ederimmm
Verirsin canim acele etmeden sağlıkli ve kalici kilo vermek onemli
Bu arada ne zamandir diyet yapıyorsun yeni mi basladin
Bugün başladım kalıcı kg vermem gerekiyor tabi benim için önemli olan mayısta 69 bıle olsam orda olmam lazım insallah

Aslında ben bu kiloyu hatta 88 ılk dogumdan sonra emzırırken almıştım kızım 10 aylık olunca sıkı bir diyet yapıp 4 ayda 88-66 düşmüştüm ıkıncı cocuğumu dogurdum hemen yine atıyordum kgları 71 oldum covıt cıktı herkes gibi bende kg almıştım. Al ver al ver 75 lerde gezıyordum ki covıt olduk ozaman çok aldım 80lerle bulustum malesf. Oyuzden yaz a en azından 69-68 le girmek istiyorum.insallah burda veririm

Insallah hedefine birlikte ulasiriz canim bu arada cok gecmis olsun atlatmissiniz cok sukur

Afiyet olsun bitanem. Allah kabul etsin.

Aksam ne yedin ki canim cuma ödülü olsun
Yazayım bari menüyü

Sabah 10 yulaflı bitter bar
Sabah 11 tam lavaş dürüm sandviç
Hindi füme süzme peynir marul maydanoz biber vardı içinde

Akşam 19.30

Bir buçuk tabak kıymalı makarna
Yoğurt birkaç acı biber turşusu

Veeeee çeyrek ekmek Nutella Zipzip- Kinoalihatun

Afiyet olsun canım komşun şişko mu
Ben kilo veremiyorum komşum zayiflamasin demesin sakın

Çok sağol canım.

Tatlım dışarıdan makarna mı söyledin Özelden telimi yazacağım sana -cevap verip vermemek isteğe bağlı- kararsız kaldığında bana sormani rica ediyorum. Başka türlü kendimize hakim olmak zor biliyorum. Söyle o dötüne çok şimarmasin kilo verdim diye Diyette olan birinin menüsüne hiç benzemiyor. Titriyor kendine geliyorsun

Afiyet olsun canim ❤
Yarin kilonu merakla bekliyorum

Heee 7 gibi elektrik geldi makarnayı ben yaptım nutellanin kapağını açana kadar iyiydim yaaa (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…