Deryacim büyütme ameliyatı oldum küçüktü benim göğüslerim şimdi tam kivaminda. Hiç korkma inan ki zor bir ameliyat değil.Gogus kucultme mi oldun canim? Ben de gogus buyutme istiyorum. 2 cocuk emdiktem sonra kuculdu giguslerim ya saka gibi. Ama cok korkuyorum operasyondan.
Eşim psikolojik baskı uyguluyor bana yoksa bana kalsa hamile kalmadan önce yapardım. Sen 1. Doya doya emzirdin 2. Haksızlık mı yapacaksın diyordu şimdi ilerde 3. İçin de aynı şeyi söyleyecek ama emzirmwui bıraktıktan sonra sana yazacağım gazı aldıktan sonra kimse önümde duramazKuzum benim eşim de istemedi ne gerek var diyip durdu. Gittim randevuyu aldım kredimi çektim yaptırdım. Kesinlikle öneriyorum kendim için yaptığım en doğru şey oldu. Sana da laf söylemelerine müsaade etme sen çok önemlisin
Kordiş oruçla depar atacak gibi önlem almamız lazım.Düşünsene bütün KK fıstık ezmesi olmuş
Canım bildiğim kadarıyla süt vermeye engel değil bu operasyon ama yine de doktora sormak gerekir tabiEşim psikolojik baskı uyguluyor bana yoksa bana kalsa hamile kalmadan önce yapardım. Sen 1. Doya doya emzirdin 2. Haksızlık mı yapacaksın diyordu şimdi ilerde 3. İçin de aynı şeyi söyleyecek ama emzirmwui bıraktıktan sonra sana yazacağım gazı aldıktan sonra kimse önümde duramaz
Keske imkan olsa birazını sana devrederdim. Hem hafiflerdim vallaGogus kucultme mi oldun canim? Ben de gogus buyutme istiyorum. 2 cocuk emdiktem sonra kuculdu giguslerim ya saka gibi. Ama cok korkuyorum operasyondan.
Ben de küçülttürdüm içinde kistler vardı o bahaneyle minnak oldular.Deryacim büyütme ameliyatı oldum küçüktü benim göğüslerim şimdi tam kivaminda. Hiç korkma inan ki zor bir ameliyat değil.
Hayatım bence diyet bile yapmadan yenerizKordiş oruçla depar atacak gibi önlem almamız lazım.diger arkadaşlari tehdit algılamıyorum orticim
Hahahaha kısmet değilmiş :))))Keske imkan olsa birazını sana devrederdim. Hem hafiflerdim valla
Biliyorum seninkini bebişkom rabbim bir daha yaşatmasınBen de küçülttürdüm içinde kistler vardı o bahaneyle minnak oldular.
Ortim bu akşam kinoali ciğer mi yedi acabaHayatım bence diyet bile yapmadan yeneriz
Yaaa desene muhabbetin dibine vurmuşuz buradaHahahaha kısmet değilmiş :))))
Biliyorum seninkini bebişkom rabbim bir daha yaşatmasın
Hayatım yemek yemedim de rahatlığımın sebebi o değil. Etrafa baksana herkes memelerinin derdinde, tehlike oluşturamazlar yaniOrtim bu akşam kinoali ciğer mi yedi acabaBüyük oynuyoruz demek
Yaaa desene muhabbetin dibine vurmuşuz burada
Benim meme derdim bitti tehlikeyim ben artık belayım hatta yar ben belanın ta kendisiyimHayatım yemek yemedim de rahatlığımın sebebi o değil. Etrafa baksana herkes memelerinin derdinde, tehlike oluşturamazlar yani
Hayatım derdin bitmiş ama dikkat hala ordaBenim meme derdim bitti tehlikeyim ben artık belayım hatta yar ben belanın ta kendisiyim
Elhan da bizim takımda değil mi yawfesang
@cardelia
@pastel
DeryaOnDiet
Hallederiz
mavilimYesilim
dolunaydagel
Mavi takımın cesur alpleri
Bu hafta beraberiz .menülerde beni etiketlemeyi unutmayın.yeniyim diye beni çıtır çerez zanneden kırmızı takım kaptanımıza (ugurbocuuu )
Öyle olmadığımı göstereceğiz sayenizde.
Bolbol yağ yakmalı bol sporlu kaçamaksız bir hafta dilerim.
Yaaaa ben tehlikeli değil miyim şimdiHayatım derdin bitmiş ama dikkat hala orda
Wuuhuuuuufesang
@cardelia
@pastel
DeryaOnDiet
Hallederiz
mavilimYesilim
dolunaydagel
Bu hafta beraberiz .menülerde beni etiketlemeyi unutmayın.yeniyim diye beni çıtır çerez zanneden kırmızı takım kaptanımıza (ugurbocuuu )
Bu hafta da senin için 3 kilo vericem beee aslan kaptanım benimfesang
@cardelia
@pastel
DeryaOnDiet
Hallederiz
mavilimYesilim
dolunaydagel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?