Bende seni seviyorum kuzum sende iyiki varsınYok kuzum niye kırılayımseviyorum seni Saracım iyi ki varsın. Telafi edeceğim inşallah
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canlarım
Darısı bana bende pazartesi 98 olsam ne güzel olurNoldu şimdiçok şey kaçırmışım
Ben 66,6’da totem yapmıştım, birden 65 oldum
BizElhan ile ortak mı olduk
Sümbül mü olduk bizAfiyet olsun canikom
Afiyet olsun canım bugün diyet yapmadın mi
Ya o emzirme sayesinde çok kaçamaklar kaynıyor emzirmesem böyle kilo nerde verirdim hepsini de yağdan verdim hem de
Nefesimmmsin ve ben olmasaydık öyleydi sümbüllüler
Hadi maşallah size ne güzel etiketledi takımını
Ben çok güveniyorum bu hafta takımıma çok güzel kilolar verilecek eminim tek tek hesapladım seçerken yüzümü kara çıkarmayın canlar
Waaaow adımlar menü herşey harika11şubat menüm
Kahvaltı :10.00
Çeyrek ekmek sucuklu tost
4 zeytin
Kk beyaz peynir
Ara:yarım elma+8antep fıstığı
Aksam :16.00
4yk mantarsote
1kase yoğurt
1dilim ekmek
Su:2litre
Spor:16613 adım
Eki Görüntüle 3004972
Zipzip- Cordelia
Olursun suyunu sporunu da aksatmaDarısı bana bende pazartesi 98 olsam ne güzel olur
Canimbaktim benim aldığım markalar bu sitede pahalı ama Ilgın için teşekkür ederim.Kızlar ben anlamam ama çiçek sepetinde mamalar indirimde
İnşallah canımmucize olsa pazartesi 80 olsam
Araştırayım canımm teşekkür ederim.Eczanelerde satılıyor. Normal karbonat da olur ama İngiliz karbonatınin sodyum oranı düşük. Midenin asidik durumunu anında baz haline çeviriyor. Sen de o esnada rahatlıyorsun. Hiçbir yan etkisi yok sadece miktarına dikkat edeceksin. Hamileler bile güvenle içiyor.
Aman Yarabbim kedi görünümlü aslan çıktı bizim maviş kaptanBence yerine cok alışma gülüm pazartesi geleceksin bize insallah
Hahaaaaaaa kendi topuğuna sıkmak la eş değer .bizim evde Nutella varsa bitmeden dibini görmeden asla bırakmamEvde Nutella bulundurmak tehlikeli
Tamamdır kaptanım. P tesi beni kaybetme.fesang
Cordelia
pastelfit
@DeryaOnDiet
@DombiliKus
@mavilimYesilim
dolunaydagel
Mavi takımın cesur alpleri
Bu hafta beraberiz .menülerde beni etiketlemeyi unutmayın.yeniyim diye beni çıtır çerez zanneden kırmızı takım kaptanımıza (ugurbocuuu )
Öyle olmadığımı göstereceğiz sayenizde.
Bolbol yağ yakmalı bol sporlu kaçamaksız bir hafta dilerim.
Sen boğa misin canım?Hahaaaaaaa kendi topuğuna sıkmak la eş değer .bizim evde Nutella varsa bitmeden dibini görmeden asla bırakmam
Dersteyim şu an ve ben kahkaha attımHayatım yemek yemedim de rahatlığımın sebebi o değil. Etrafa baksana herkes memelerinin derdinde, tehlike oluşturamazlar yani
Yok canım dengesiz teraziSen boğa misin canım?
Darısı bana bende pazartesi 98 olsam ne güzel olur
Allah korusunTamamdır kaptanım. P tesi beni kaybetme.Senin için -1 kg geleceğim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?