Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi akşamlar kızlar. Bugün çok iş vardı, öğleden sonra gelemedim pek. Şimdi de menümü adımlarımı paylaşıp hemen kaçacağım. Yarın kaçırdığım yerden tamamlarım.

Sabah 12.00
2 yumurta ve ıspanakla omlet,
2 wasa (denemek için bende aldım tabiki)
1 parça peynir, 5 tuzsuz zeytin.

Akşam 18.30
1 büyük tabak kelle paça çorba,
Bir parça haşlanmış tavuk ile salata.

Su: 2 lt.

Spor: haftalık ödevler (20 dk tabata, 10 dk üst vücut) +

Kinoalihatun Zipzip- Cordelia

Harikasın canım afiyet olsun

Dün güzellik merkezine gittim lazer için. Zayıflatma vaatli makinelerde öyle bir sıra vardı ki. Kendimi ‘ya bunlar para tuzağı, kadınlar klübünde bizim bir ekip var ki aramıza katılırsanız kilo vermemeniz imkansız’ dememek için zor tuttum. sayımızın arttığını görünce o an geldi aklıma

Umarım, çok saldım ben acil toparlanmam lazım sen ne zaman katıldın gruba kaç kilo ile başladın
Hmmm sanırım Kasım sonu Aralık başı civarında katıldım ama emin değilim :) 65 kilo geldim buraya dün sabah 61.1dim. Valla salınca toparlaması zor oluyorum iyi ki geri geldin :)
Beğendin mi wasayi canım? Afiyet olsun. Ben kilo vermemdeki en etkili sebep olarak wasayi görüyorum

Teşekkür ederim kaptanım. Bakalım cuma günkü hurmalar yarın tartıda tırmalayacak mı? ben daha ne ediyim yav. İnşallah umutlarım parça pinçik olmaz sabah.
Stres kortizon hormonunu tetikler o da kilo vermeyi zorlaştırıp yağ depolamaya başlar.stres yapma sen elinden geleni yaptın ben senden umutluyum

Kısa zamanda güzel eksi görmüşsün tebrik ederim

Ben o wasanın 1 paketini varya, bisküvi niyetine oturur 10 dk da yerim normalde beğendim, başarılı. Ama iş sende bitiyor ya… bi ara etimek vardı, bi ara form bisküviler, yulaf çok meşhurdu bi ara. Hepsi aynı amaçla kullanılıyor işte, önemli olan senin birinden birine şartlanman.

Hosgeldin cnm
Ben sandriyon
32 yasindayim
2 cocuk annesiyim
2 yildir ev hanimiyim
Belcikadan katiliyorum
74 ile basladim suan 67,7
Hedefim 60,asagisida olabilir bakalim kismet
Insallah sende istedigin kiloya kavusursun

Stres kortizon hormonunu tetikler o da kilo vermeyi zorlaştırıp yağ depolamaya başlar.stres yapma sen elinden geleni yaptın ben senden umutluyum
Yarın artı çıkmayacağımdan eminim ama çokta eksilir miyim bilmiyorum. Ama cuma gün çok fena gelicem. Öyle olmalı yani… öyle olsun lütfen

Hosgeldin cnm
Ben sandriyon
32 yasindayim
2 cocuk annesiyim
2 yildir ev hanimiyim
Belcikadan katiliyorum
74 ile basladim suan 67,7
Hedefim 60,asagisida olabilir bakalim kismet
Insallah sende istedigin kiloya kavusursun
Hoşbuldumm hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz umarım

Afiyet olsun canim bende aldim wasa
Ateş , eklem ağrıları, baş ağrısı, tat ve koku kaybı çok azdı canım. Omicron olup olmadığını bilmiyorum. Raporu tekrar okuyayım.
Gecmis olsun cnm test verdinmi
Beğendin mi wasayi canım? Afiyet olsun. Ben kilo vermemdeki en etkili sebep olarak wasayi görüyorum
Cano bende aldim wasayi
Buldum sonunda
Daha oncede yemistim ama adi wasa diye gecmiyodu
3 tane yedim bugun

İyi geceler canlarım
Menüm
Kahvaltı 12.30
2 haşlanmış yumurta
2 çatal kavurma
2 parça peynir
5 zeytin

Ara 15.30
1 avuç yer fıstığı
5 hurma

Akşam 19.00
1 tabak yoğurtlu karnabahar
2 çatal patates kavurma

Su 3lt
Adım sayısı tamamdır
Zipzip- Cordelia Kinoalihatun

Eklentiler

• IMG_20220213_223403.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 35
Kısa zamanda güzel eksi görmüşsün tebrik ederim
Teşekkür ederim canım 6 kilo daha versem tamamdır. Hep beraber tabi inşallah
Tabi ki :) ben o diğerlerini beğenmemiştim ama wasaya gönülden bağlandım
Afiyet olsun canim bende aldim wasa

Gecmis olsun cnm test verdinmi

Cano bende aldim wasayi
Buldum sonunda
Daha oncede yemistim ama adi wasa diye gecmiyodu
3 tane yedim bugun
Afiyet olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…