- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Agri kesici içince rahatlıyorum yoksa fena canım. Uyu uyan bu şekilde geçecek sanırım.Sen iyi olmaya bak canım üzüldüm nasıl peki genel durumunuz zorlanıyor musunuz
Harikasın canım afiyet olsunİyi akşamlar kızlar. Bugün çok iş vardı, öğleden sonra gelemedim pek. Şimdi de menümü adımlarımı paylaşıp hemen kaçacağım. Yarın kaçırdığım yerden tamamlarım.
Sabah 12.00
2 yumurta ve ıspanakla omlet,
2 wasa (denemek için bende aldım tabiki)
1 parça peynir, 5 tuzsuz zeytin.
Akşam 18.30
1 büyük tabak kelle paça çorba,
Bir parça haşlanmış tavuk ile salata.
Su: 2 lt.
Spor: haftalık ödevler (20 dk tabata, 10 dk üst vücut) +
Eki Görüntüle 3005722
Kinoalihatun Zipzip- Cordelia
Teşekkür ederim kaptanım. Bakalım cuma günkü hurmalar yarın tartıda tırmalayacak mı?Harikasın canım afiyet olsun
Ateş , eklem ağrıları, baş ağrısı, tat ve koku kaybı çok azdı canım. Omicron olup olmadığını bilmiyorum. Raporu tekrar okuyayım.Belirtilerin neydi canım omicron da tat ve koku kaybı olmayabiliyor diyorlar
Hmmm sanırım Kasım sonu Aralık başı civarında katıldım ama emin değilim :) 65 kilo geldim buraya dün sabah 61.1dim. Valla salınca toparlaması zor oluyorum iyi ki geri geldin :)Umarım, çok saldım ben acil toparlanmam lazımsen ne zaman katıldın gruba kaç kilo ile başladın
Beğendin mi wasayi canım? Afiyet olsun. Ben kilo vermemdeki en etkili sebep olarak wasayi görüyorumİyi akşamlar kızlar. Bugün çok iş vardı, öğleden sonra gelemedim pek. Şimdi de menümü adımlarımı paylaşıp hemen kaçacağım. Yarın kaçırdığım yerden tamamlarım.
Sabah 12.00
Akşam 18.30
Eki Görüntüle 3005722
ElhanımAteş , eklem ağrıları, baş ağrısı, tat ve koku kaybı çok azdı canım. Omicron olup olmadığını bilmiyorum. Raporu tekrar okuyayım.
Stres kortizon hormonunu tetikler o da kilo vermeyi zorlaştırıp yağ depolamaya başlar.stres yapma sen elinden geleni yaptın ben senden umutluyumTeşekkür ederim kaptanım. Bakalım cuma günkü hurmalar yarın tartıda tırmalayacak mı?ben daha ne ediyim yav. İnşallah umutlarım parça pinçik olmaz sabah.
Kısa zamanda güzel eksi görmüşsün tebrik ederimHmmm sanırım Kasım sonu Aralık başı civarında katıldım ama emin değilim :) 65 kilo geldim buraya dün sabah 61.1dim. Valla salınca toparlaması zor oluyorum iyi ki geri geldin :)
Beğendin mi wasayi canım? Afiyet olsun. Ben kilo vermemdeki en etkili sebep olarak wasayi görüyorum
Ben o wasanın 1 paketini varya, bisküvi niyetine oturur 10 dk da yerim normaldeHmmm sanırım Kasım sonu Aralık başı civarında katıldım ama emin değilim :) 65 kilo geldim buraya dün sabah 61.1dim. Valla salınca toparlaması zor oluyorum iyi ki geri geldin :)
Beğendin mi wasayi canım? Afiyet olsun. Ben kilo vermemdeki en etkili sebep olarak wasayi görüyorum
Hosgeldin cnmSelamlar herkese. Ben daha önce 5. takımdaydım, verdiğim kiloları fazlasıyla alarak dönüyorum buralara
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 61-62 ( yarın aç karna tartılayım)
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Finans Müdürü
ÇOCUK SAYISI: Yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İştah, hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Fit olmak
Yarın artı çıkmayacağımdan eminim ama çokta eksilir miyim bilmiyorum. Ama cuma gün çok fena gelicem. Öyle olmalı yani… öyle olsun lütfenStres kortizon hormonunu tetikler o da kilo vermeyi zorlaştırıp yağ depolamaya başlar.stres yapma sen elinden geleni yaptın ben senden umutluyum
Aynen canım.Böyle devam edersen cumaya çok güzel bir eksi seni bekliyorYarın artı çıkmayacağımdan eminim ama çokta eksilir miyim bilmiyorum. Ama cuma gün çok fena gelicem. Öyle olmalı yani… öyle olsun lütfen
HoşbuldummHosgeldin cnm
Ben sandriyon
32 yasindayim
2 cocuk annesiyim
2 yildir ev hanimiyim
Belcikadan katiliyorum
74 ile basladim suan 67,7
Hedefim 60,asagisida olabilir bakalim kismet
Insallah sende istedigin kiloya kavusursun
Afiyet olsun canim bende aldim wasaİyi akşamlar kızlar. Bugün çok iş vardı, öğleden sonra gelemedim pek. Şimdi de menümü adımlarımı paylaşıp hemen kaçacağım. Yarın kaçırdığım yerden tamamlarım.
Sabah 12.00
Akşam 18.30
Eki Görüntüle 3005722
Gecmis olsun cnm test verdinmiAteş , eklem ağrıları, baş ağrısı, tat ve koku kaybı çok azdı canım. Omicron olup olmadığını bilmiyorum. Raporu tekrar okuyayım.
Cano bende aldim wasayiBeğendin mi wasayi canım? Afiyet olsun. Ben kilo vermemdeki en etkili sebep olarak wasayi görüyorum
Aman canım ölçülü ye. Vallahi kraker gibi namussuz. Sende benim gibi abur cubur seviyorsan kendine bir sınır koy benceAfiyet olsun canim bende aldim wasa
3 tane yedim bugun
Teşekkür ederim canım 6 kilo daha versem tamamdır. Hep beraber tabi inşallahKısa zamanda güzel eksi görmüşsün tebrik ederim
Tabi ki :) ben o diğerlerini beğenmemiştim ama wasaya gönülden bağlandımBen o wasanın 1 paketini varya, bisküvi niyetine oturur 10 dk da yerim normaldebeğendim, başarılı. Ama iş sende bitiyor ya… bi ara etimek vardı, bi ara form bisküviler, yulaf çok meşhurdu bi ara. Hepsi aynı amaçla kullanılıyor işte, önemli olan senin birinden birine şartlanman.
Afiyet olsun canım benimAfiyet olsun canim bende aldim wasa
Gecmis olsun cnm test verdinmi
Cano bende aldim wasayi
Buldum sonunda
Daha oncede yemistim ama adi wasa diye gecmiyodu
3 tane yedim bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?