Gluten hassasiyetin olabilirmi canım hamur işi bu kadar rahatsız ediyorsa bi baktır istersen benide bulgur rahatsız eder ama benim midemde gastrit var onunda etkisi olabilirDogru canim. Insallah zaten omur boyu kesebilirsek iste o zaman yasam boyu bi fitlik sagliycazkarbonhidrat bildigin sisiriyor beni. Yeyince aninda kilo aliyorum ve karnim agriyor unlu gidalardan. Oldum olasi pizza makarna yemeyi sevmem asiri sislik ve karin agrisi yapar hep. Su siralar canan karatayin kitaplarina daldim bayiliyirum o kadina.
İyi fikir neden olmasınTeşekkür ederim bugün daha iyiyim çok şükür. Zor da olsa hala sporumu yapıyorum
3 saat kadar gitti. Gerçekten kışın daha zor. Yazın biraz odun stoklayıp, seneye soba da kuracağım. Çok soğuk aylarda biraz soba da yakarım, doğalgaza fazla yüklenmem. Elektrik kesildiğinde de kara kara düşünmeyiz nasıl ısınacağız diye.
Evet kaptanımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanim
Cok az yemissin canim ya tarti icin mi bu kadar az yedin
Benim iştahım gitti çok şükürcuma günü yiyeceklerimi düşünüyorum
Aynen canım soba kurma imkânın varsa çok iyi olurTeşekkür ederim bugün daha iyiyim çok şükür. Zor da olsa hala sporumu yapıyorum
3 saat kadar gitti. Gerçekten kışın daha zor. Yazın biraz odun stoklayıp, seneye soba da kuracağım. Çok soğuk aylarda biraz soba da yakarım, doğalgaza fazla yüklenmem. Elektrik kesildiğinde de kara kara düşünmeyiz nasıl ısınacağız diye.
Kuzu pastelim inşallah bir an önce şifa bulursun ama iştahın geri gelmezBenim iştahım gitti çok şükür
Yaa canim eksi onemlide bu kadar ac kalma yarin guzel bir kahvalti yapEvet kaptanım
Bende zaman zaman oldu canimBelirtilerin neydi canım omicron da tat ve koku kaybı olmayabiliyor diyorlar
Ee cnm noldu sonuc geldimi?tmm söylüyorum 1 pide çiğköfte ama dediler ki bol bol acı, ekşi ve mideniz dolu olsun ki atlatanız bende korona için kendimi feda ettim üstelik yürüyüşte yapmadım çünkü pozitif olduğundan 100 de 100 emindik
Afiyet olsun cnm da cok az yemissin ya13 şubat menüm
15.00
Haşlanmış et
Salata
Yoğurt
Su:2 litre
Spor:1. Ve ikinci spor videosunu yaptım+11666adım attım
Eki Görüntüle 3005703
Zipzip- Cordelia @limonlutarcinlikek
Geçmiş olsun canımBende zaman zaman oldu canim
Ilk 2020de oldugumda sadece koku ve tat gitmisti
Bu sefer, omikronda sabah koku tat varsa aksam geri geliyodu yada tam tersi
Ee cnm noldu sonuc geldimi?
Afiyet olsun cnm da cok az yemissin ya
HoşgeldinSelamlar herkese. Ben daha önce 5. takımdaydım, verdiğim kiloları fazlasıyla alarak dönüyorum buralara
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 61-62 ( yarın aç karna tartılayım)
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Finans Müdürü
ÇOCUK SAYISI: Yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İştah, hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Fit olmak
Hoşbuldum :)Hoşgeldin
Benim de hedefim 55 umarım ikimiz de görürüz 55iSelamlar herkese. Ben daha önce 5. takımdaydım, verdiğim kiloları fazlasıyla alarak dönüyorum buralara
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 61-62 ( yarın aç karna tartılayım)
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Finans Müdürü
ÇOCUK SAYISI: Yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İştah, hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Fit olmak
Umarım, çok saldım ben acil toparlanmam lazımBenim de hedefim 55 umarım ikimiz de görürüz 55i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?