Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim ❤
Allah korusun canim yaa kotu dusunme hayırlısı ile atlatir insallah dualarimiz kizinla

Elhan ablacım çok geçmiş olsun. Covit denen virüsül bela senide buldu demek ağrıya ve ateşe parol iyi geliyor. İnşallah hafif atlatırsın ablacım
Teşekkür ederim tatlım. Atlaticam inşallah. Çok korkulacak gibi değil. Normal grip gibisin dinlenme ve beslenmeyle daha hafif geçiyor. Parol içiyorum bitanem.

O kadar dikkat ediyorum yarı aç geziyorum ama gram gram gidiyor kilolar bu hafta sonu o kadar dikkat ettim 400 gram gitti düşününce canı sıkılıyor insanın

Bugün canım hiç olmadığı kadar tatlı istiyor ama hiç bir şey yemiyecem yarın diyetisyen kontrolüm var bu konuyu konuşayım bakayım

Adımlarım çok az ilerleyen saatlerde paylaşayım
Benim de çok az hep misafir geldi ( evet doğru tahmin görümcem ve eltim) adımları tamamlayamam diye korkuyorum
Canım umudunu kaybetme, kimi insan ilk haftalar hızlı kilo verir sonra duraklar. Kimi insan da gram gram verir ama uzun vadede sağlıklı kalıcı kilo verir. Sen devam et istediğin sonucu alacağından eminim

Oyyyy kıyamam kuzuya rabbim ya safi ismiyle şifa versin inşallah korkma iyi haberleri de verceksin bize insanlah allha daha kötü dertlrr vermesin

Oyyyy kıyamam kuzuya rabbim ya safi ismiyle şifa versin inşallah korkma iyi haberleri de verceksin bize insanlah allha daha kötü dertlrr vermesin
Insallah hayirlisiyla atlatiriz
Pozitif oldugu icin en sonki ameliyata alinacak 15h30 diyolar ama illaki gec kalinir ameliyatlarda cok oluyo. Kacta alirlar bilmiyorum
Uzun sure ac kalirsa huysuzlanir
Zor gun olacak yarin

Bugun ve yarin beni saymayin kizlar
Ne menu ne baska bise

Bence sen hiç bunları düşünme bizim duamız sizinle rabbim yardımcın iz olsun kaç yaşında

Canim bebekler konusunda yapılması gerekeni biliyorlardır endişe etme. Sağlıklı bir şekilde kurtulacak çocuğun. Herhangi bir risk olsa zaten ameliyat yapmazlar. Allah yardımcın olsun. Dualarımız seninle.

Menümü paylaşıyorum
Sahur
1 yumruta tavada
1 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin iki parça peynir

Yarım saat sonra 1 fincan Türk kahvesi

İftar
1 kase işkembe çorbası
1 kase salata
3yk Pirinç pilavı
2 parça tavuk

Suyu 3 lt tamamlayacağım yatmadan
Zipzip- ugurbocuuu

Desteğin için sağol canım benim

Bence sen hiç bunları düşünme bizim duamız sizinle rabbim yardımcın iz olsun kaç yaşında
19 aylik
Canim bebekler konusunda yapılması gerekeni biliyorlardır endişe etme. Sağlıklı bir şekilde kurtulacak çocuğun. Herhangi bir risk olsa zaten ameliyat yapmazlar. Allah yardımcın olsun. Dualarımız seninle.
Allah razi olsun sizlerden ve dua edenleeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…