Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende kızıma 28 aylikken anestezili mr cektirdim kac kere erteledik hasta diye. İnsallah kolay gecsin

14 Şubat 2022

sabah yok

öğlen 12.30
1 servis kaşığı etli kuru fasulye
1 servis kaşığı bulgur pilavı
biraz karışık turşu
1/2 elma

ara 16.30
3 hurma

akşam 19.30
1 kase sulu köfte
1 yk taze barbunya yemeği
salata
1 dilim ekşimaya ekmek
1 züber lokma

ara 20.30
1 avuç çekirdek

yatana kadar 1,5 lt su Zipzip- Cordelia ugurbocuuu

Kizlar gecmis olsun dileyenleri alintilamistim ama hastanede kosusturmaca yogunlukdan yazamadim

Yarin ameliyatta alinacakti fakat testi pozitif cikti oyuzden nolacak bilmiyoruz
Gozune metal parcasi girmis
Cok yorgun ve bitkinim
Ah kıyamam.. Çok çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Kolay bir işlemdir diye ümit ediyordum, bir de test pozitif çıkınca çok üzüldüm. Rabbim şifa versin.

Kuzum gönlünü ferah tut, inşallah hiçbirşey olmadan atlatacaksınız. Dua ediyorum yavruna.

Kizlar gecmis olsun dileyenleri alintilamistim ama hastanede kosusturmaca yogunlukdan yazamadim

Yarin ameliyatta alinacakti fakat testi pozitif cikti oyuzden nolacak bilmiyoruz
Gozune metal parcasi girmis
Cok yorgun ve bitkinim
geçmiş olsun canım.

Gecmis olsun canim
Afiyet olsun canim❤

Uyanamaz sanırsın,narkozu fazla verirler sanırsın,o kapıdan girdi ama çıkamaz dersin.o duygunun ne demek olduğunu iliklerime kadar biliyorum canım Allah korktuğumuz şeylerle sınamasın hiç birimizi.psikaytrist demişti ki senin aklından geçen sadece düşünce sakın düşüncenin esiri olma...doğru diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…