Zor geliyor degilde genel olarak gecen yil ki irademi bulamiyorum.kendimi sıkı birşeye sokmazsam sonuç alamicam. Ramazanda zaten cozutuyorum. En azindan o zamana kadar 64 olmaliyim.Sekersiz zor geliyorsa canim kendini sikmadan yavas yavas kilo versen
Her ay 2 kilo versen temmuzda 64 kilosun
Basarabilirsin 110 lu kilolardan indin buraya
En son 2010da gördüm 58 kgyu sadece 1 kezBen bugün gün içinde bile 58 li kilolarda geldim cok mutluyum
Cumaya eksilmesem bile 58 kiloyu sabitlemek bile benim için büyük artı ki verdigimi hissediyorum
Menü
Sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 3 zeytin bi çatal yumurta 1 çatal tereyağı 1 ince dilim salam
Öğlen şekersiz kahve yanında bir avuç cocopops
Akşam 3 kaşık pilav 2 kaşık etli nohut 1 küçük kase şehriye çorbası
Bol su
Zipzip-
Afiyet olsun kaptanim❤Ben bugün gün içinde bile 58 li kilolarda geldim cok mutluyum
Cumaya eksilmesem bile 58 kiloyu sabitlemek bile benim için büyük artı ki verdigimi hissediyorum
Menü
Sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 3 zeytin bi çatal yumurta 1 çatal tereyağı 1 ince dilim salam
Öğlen şekersiz kahve yanında bir avuç cocopops
Akşam 3 kaşık pilav 2 kaşık etli nohut 1 küçük kase şehriye çorbası
Bol su
Zipzip-
Anladim canim o zaman yarından itibaren daha dikkat edip 2 ayda hedefine ulasabilirsinZor geliyor degilde genel olarak gecen yil ki irademi bulamiyorum.kendimi sıkı birşeye sokmazsam sonuç alamicam. Ramazanda zaten cozutuyorum. En azindan o zamana kadar 64 olmaliyim.
Bugun markete gittim geldim ufak ufak başladımAfiyet olsun kaptanim❤
Anladim canim o zaman yarından itibaren daha dikkat edip 2 ayda hedefine ulasabilirsin
Spora basla cumadan itibaren de spor yaptikca yemek istemezsin
Sanirim evde dogru olcemiyoruz bir oyle bir boyle olcuyorizAmine Busra boyunu mu ölçtun 1.64 olmus yeni gördüm
Teşekkür ederim Oyacik
Yine düşersin canım maşallah çok şeyler başarmışsın bizim verdiğimiz kilolar seninkinin yanında cerez kalirEn son 2010da gördüm 58 kgyu sadece 1 keztebrik ederim
Ben de geçen sene ameliyat sabahı görmüştüm bir daha kısmet olmadıEn son 2010da gördüm 58 kgyu sadece 1 keztebrik ederim
Ben de çok merak ediyorum. Bu saate kadar ameliyata almışlardır inşallah.@sandriyon operasyon bitti mi?
Şimdi girebildim canım.sana o zaman iyi akşamlar prenses diyimGünaydın aşkilitom.
Canım iyi sayılırım .
Canım benim inşallah pazara kadar tamamen iyilesirsin.Canım iyi sayılırım .
Süreç devam ediyor. Pazar günü bitiyor inşallah. Sen nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?