Amin canim insallahHastalık lar çoğalmış rabbim hepimizi korusun ailemizle birlikte
Buzdolabinda birsey olmaz galiba canim ama emin değilimAnnem eve kıymalı börek ıslak kek yollamış. Cumaya kadar bozulmaz dimi
Böreği zaten bitirdiler şu an evdekiler :) ıslak kek için Allah Kerim diyorumBuzdolabinda birsey olmaz galiba canim ama emin değilim
Nohut dürümüYok demi oralarda
Dayan kuzum bir meyve ye bari yoğurt falanBenim de sanırım az yemek yediğim için biraz tansiyonum düşük az önce gözlerim bir karardı ama canım hicbir şey istemiyor
İnşallah ilaçlar iyi gelir canım.Sagol canım gittim sağlık ocağına ilaç yazdı kulağımı gösterdim sol kulak zarını göremiyorum dedi.rabbim beterinden korusun
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim canım. Test sonucu inşallah istediğin gibi çıkar.Mavi takımın güzel ve azimli hatunları.oğlumun atesini dusuruyorum tekrar çıkıyor.yarın tekrar dra gidecegiz.test vermeyi düşünüyorum.çok gelemiyorum.ama ben gelemiyorum diye yaramazlık yapmayın.var bir hayalimiz unutmayın.spor yapamıyorum ama yediklerimi bozmuyorum.
Şifa olsun canım ıspanağı kıymalı bol soğanlı çok severim.fesang Canım bugünkü menü bilmiyorum ama yarın ki menüm kesin ıspanak sabahtan beri ıspanak yıkıyorum.
Kıymalı börek ve ıslak kek hımmAnnem eve kıymalı börek ıslak kek yollamış. Cumaya kadar bozulmaz dimi
Böyle düşünürken kendimi hasta buldum.Valla anlamadim canim teker teker dökülüyoruz
Sende iyi ol ablacim bu üçüncü gunun degil mi bir haftaya daha iyi olursun inşallahBöyle düşünürken kendimi hasta buldum.Allah esirgesin canım sen sağlıklı kal bizi kim idare edecek. Revir gibi oldu sayfamız gerçekten.
Cuma günü çok mutlu olacaksın canım. İyi ki yememişim diyeceksin.Kıymalı börek ve ıslak kek hımm
Bizimkiler de tatlı söylediler yediler
Dört bitanemSende iyi ol ablacim bu üçüncü gunun degil mi bir haftaya daha iyi olursun inşallah
Insallah ablacim hep birlikte saglikli gunlere dönelimDört bitanempazar günü bitiyor karantina. Haftaya bütün arkadaşlarimin sıhhat bulmasını diliyorum.
Canım hiçbir şey istemiyor ElhanımDayan kuzum bir meyve ye bari yoğurt falan
Hahaha ben dondurulmuş aldım. Kadınlık desen varfesang Canım bugünkü menü bilmiyorum ama yarın ki menüm kesin ıspanak sabahtan beri ıspanak yıkıyorum.
Cuma günü yeriz biz de kuşum. Cuma için o kadar çok mama düşündüm ki çok heyecanlıyım hahahaKıymalı börek ve ıslak kek hımm
Bizimkiler de tatlı söylediler yediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?