Ya evden götürüyorum dedim de. Ben lavaş dürüm yapıp götürüyorum. Meğer bir tam buğday lavaş 4 dilim ekmek demekmiş. Saraaaa ben her sabah 4 dilim ekmek yiyormuşum ahhh ahhEn sağlıklısı ve en güzeli canım
Ispanağa çok seviyorum ama yıkarken ömrümü yedi. Yarın da ben onu yiyeceğim.
Benimde yarin ispanak olacak
Hahahahaha şimdiden afiyet olsun. O ıspanak da haddini bilsinIspanağa çok seviyorum ama yıkarken ömrümü yedi. Yarın da ben onu yiyeceğim.
Ben her türlü yerim. Biri yikasa her gün yerim.Şifa olsun canım ıspanağı kıymalı bol soğanlı çok severim.
Di mi yaaa.Hahahahaha şimdiden afiyet olsun. O ıspanak da haddini bilsin
Ben de ıspanaklı böreği her gün yerdim ama hayallerim engel oluyorBen her türlü yerim. Biri yikasa her gün yerim.
Fazla aldım. Planlarımda var. Ispanaklı börek.Ben de ıspanaklı böreği her gün yerdim ama hayallerim engel oluyor
Yaaaa ahahahahaha tamam aramızda kalsınFazla aldım. Planlarımda var. Ispanaklı börek.
bana yollaAnnem eve kıymalı börek ıslak kek yollamış. Cumaya kadar bozulmaz dimi
öyle yapacağım ama iki öğün yapacağım. şimdilik orada yiyorum.Evden yapıp götürsen canım
Afiyet olsun canım16 Şubat 2022
sabah 09.15
1,5 kk peynir, 9 zeytin
1 ceviz
1 tk bal
domates, küçük kapya biber
1 dilim pide
öğlen 12.30
5-6 yk çorba
zeytinyağlı sebze
1 servis kaşığı pilav
1 fıstıklı çikolata
ara
1 ceviz, 1 kuru incir
akşam 18.40
tavuklu mantar sote
1 kase makarna
yeşillik salatası
ara birkaç fındık-fıstık, 1 tk tahin pekmez
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- Cordelia ugurbocuuu
Eki Görüntüle 3007864
Böreği bitirdiler keki yollayayim kuzummm zaten büyük ihtimalle cumaya kadar bozulur obana yolla
öyle yapacağım ama iki öğün yapacağım. şimdilik orada yiyorum.
dün akşamdan bu yana kendimi çok yorgun hissediyorum. bugün zor geçti. hem stresli bir gündü, hem de çok halsizdim. eve zor geldim. yemek yedim, duşa girdim. az sonra yatacağım.60kiloyum işin nasıl canım? Bugün nasıl geçti?
Hastalık sonrası halsizlik normal canımdün akşamdan bu yana kendimi çok yorgun hissediyorum. bugün zor geçti. hem stresli bir gündü, hem de çok halsizdim. eve zor geldim. yemek yedim, duşa girdim. az sonra yatacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?