Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Mavi takımın şirineleri bugün persembe yarın tartı günü.düzgün beslenelim günü erken kapatalım.bol su içelim.ağır egzersizler yapmayalım.ödeme neden olacak yiyecekleri(kuru fasulye nohut,mercimek,turşu,tuzlu yiyecekler )yemeyelim.hepimiz elimizden geleni yaptık simdiye kadar devam edelim.dra gidiyorum şimdi.dönüşte görüşürüz canlar
Cordelia
pastelfit
fesang
Hallederiz
DeryaOnDiet
mavilimYesilim
Lavinia_98
Aomine Daiki

Afiyet olsun kaptanim
Yediklerin cok az gunude erken kapatmissin
Normalde stres altında ne bulursam ağzıma atarım.ama cuma sorumluluğu dedim tuttum kendimi.kaptansın dedim bıraktım elime aldığım çikolataları.uykusuzluk artı getirmez umarım ona yapabileceğim bisey yok

Normalde stres altında ne bulursam ağzıma atarım.ama cuma sorumluluğu dedim tuttum kendimi.kaptansın dedim bıraktım elime aldığım çikolataları.uykusuzluk artı getirmez umarım ona yapabileceğim bisey yok
Olsun canim pazartesiden cok guzel bir eksin vardı zaten
Yapmıyorum canım ne çıkarsa bahtima. Aslında önce kilomu yazdım ama asıl sayıyı yarın yazmak istedim o yüzden sildim :))
Merakla bekliyoruz yarin ki kilonu

Tecvid kursuna gidiyorum canım pazartesi den beri tutuyorum canım ..amin sen bıraktın mi tutuyordun sanki

Canım bugün Perşembe
evet malesef o kadar dalgınımki bu günlerde günleri bile şaşırıyorum
Kilon da ışıldıyor maşallahyarına biraz daha verirsin
sağol canım bu stresle yarına ödem tutup kilo almazsam iyidir
Muhteşem fark maşallah biraz erken oldu sürprizi bozuldu ama bu güzel eksiye değer tebrik ederim canım yarın sabaha yeniden bekliyoruz
sağol kaptanım
sara_28 Saracım haaaarika bir eksi
teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…