- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 44
Merak etmiştimGünaydın canım iyimim çok şükür . Akşam yavru kediyle uyumuşum koltuktaOndan gelemedim akşam
Normalde stres altında ne bulursam ağzıma atarım.ama cuma sorumluluğu dedim tuttum kendimi.kaptansın dedim bıraktım elime aldığım çikolataları.uykusuzluk artı getirmez umarım ona yapabileceğim bisey yokAfiyet olsun kaptanim
Yediklerin cok az gunude erken kapatmissin
Yapmıyorum canım ne çıkarsa bahtima. Aslında önce kilomu yazdım ama asıl sayıyı yarın yazmak istedim o yüzden sildim :))Stres yapma canim
Memnun oldum adsız kahraman çok tatlı maşallah. Allah sizin gibi bir aile nasip ettiği için çok şanslıTanıştırayım şimdi
Ben kahvaltı ediyorum o da arkamda miyavlayıp belimi turnaklıyo
BendeBen yine dayanamayıp tartıldım
Olsun canim pazartesiden cok guzel bir eksin vardı zatenNormalde stres altında ne bulursam ağzıma atarım.ama cuma sorumluluğu dedim tuttum kendimi.kaptansın dedim bıraktım elime aldığım çikolataları.uykusuzluk artı getirmez umarım ona yapabileceğim bisey yok
Merakla bekliyoruz yarin ki kilonuYapmıyorum canım ne çıkarsa bahtima. Aslında önce kilomu yazdım ama asıl sayıyı yarın yazmak istedim o yüzden sildim :))
Bende pazartesiye göre eksideyim çok şükür 74ü görünce nevrim dönmüştü.Canım bu sabah güzel bir rakam gördüm ama yarına iner mi çıkar mı bilemiyorum
Iyi olabilir canimBende pazartesiye göre eksideyim çok şükür 74ü görünce nevrim dönmüştü.
Ama ben cok az su iciyorum, hatirlatma programimi indirsem ne yapsam ya
Teşekkür ederim canımZeynep_Nihal gecmis olsun canim ❤
Teşekkür ederim canım
AMiN ablammİnşallah ilaçlar iyi gelir canım.
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar sağlıklı mutlu bir gün geçirelim inşallah
Günaydın kaptanGünaydın canim ❤
Tecvid kursuna gidiyorum canımAman boşver geçti gitti. Üzerinde konuşmaya değer biri degil. Benim insanlara aşırı değer vermem sonucu yaşanan sıkıntı.
Sen ne kursuna gidiyorsun?
Oruç hergün mu tututorsun canım? Allah kabul etsin.
Günaydın zipzipcim nasılsinGunaydin canım ❤❤
evet malesef o kadar dalgınımki bu günlerde günleri bile şaşırıyorumCanım bugün Perşembe
sağol canım bu stresle yarına ödem tutup kilo almazsam iyidirKilon da ışıldıyor maşallahyarına biraz daha verirsin
sağol kaptanımMuhteşem fark maşallah biraz erken oldu sürprizi bozuldu ama bu güzel eksiye değer tebrik ederim canım yarın sabaha yeniden bekliyoruz
teşekkür ederim canım
Zeynep nihalcim sanada günaydınGünaydın kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?