Bos ver cınım, bazen yazmak da yoruyor. Konusmak bile yorucu bazen.clara Hosgeldin eski ortim
Buraya yazsana icindekileri dök bence
Ancak anlatarak rahatlarsin
Hayatta hicbir sey kendinden önemli degil
Amaaan kahvaltımı yaptım şimdi ama hiç doymadım. Midemde kocamaaan bir boşluk var sanki
Yarın şu tartıyı atlatayim, ne var ne yok yiyeceğim
İyiyim canım benim. Sen nasılsın bebiş nasıl?Sana da günaydın canım nasılsın
Yarın şu tartıyı atlatayim, ne var ne yok yiyeceğim
Salı günü resmen fesatlık yaşadım mide resmen küçülmişken bir ande çoştu,validen,n kan sonuçlarını beklerken eşimle yedik hiç söylemeyim kıvrandım rsmen şişkinlktenVerdiğin kololari geri alırsın dikkatli ol.
İyi olmana sevindim canımİyiyim canım benim. Sen nasılsın bebiş nasıl?
Afiyet olsun.Salı günü resmen fesatlık yaşadım mide resmen küçülmişken bir ande çoştu,validen,n kan sonuçlarını beklerken eşimle yedik hiç söylemeyim kıvrandım rsmen şişkinlkten
Canım öyle şeyler hiç yiyemiyorum sevmiyorum. Yarın depoyu doldurucam inşallah hahahaÖncelikle afiyet olsun canım bence hafif bir şey de olsa bir elma olabilir biz bardak süt olabilir.
inşallah yarın emeğinin karşılığını da alırsın
Canım öyle şeyler hiç yiyemiyorum sevmiyorum. Yarın depoyu doldurucam inşallah hahaha
Amin canım hepimiz eksiye düşelim inşallah
Hahaha ben zaten artık iki ileri bir geri alıştımVerdiğin kololari geri alırsın dikkatli ol.
Sağol canım bide şu spora başlayabilsem gene süper olacaktaAfiyet olsun.
Ben de öyle gidiyordum. 8 ileri oldu. Çok ileri gidince geri gitmek zorlaşıyor.Hahaha ben zaten artık iki ileri bir geri alıştım
Aynen öyle, kontrolü kaybetmemek lazim..Ben de öyle gidiyordum. 8 ileri oldu. Çok ileri gidince geri gitmek zorlaşıyor.
Hahaha güldümBen de öyle gidiyordum. 8 ileri oldu. Çok ileri gidince geri gitmek zorlaşıyor.
İyi gidiyor şimdilşkte,o gün zirve yaptım bide sabahta yememiştim hastane işide olunca,2 lahmacun yarım pide 2 bardak cola menüydü yaniAfiyet olsun.Senin kilon güzel. Arada yemek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?