Listeme pideyi de ekledim heheeheİyi gidiyor şimdilşkte,o gün zirve yaptım bide sabahta yememiştim hastane işide olunca,2 lahmacun yarım pide 2 bardak cola menüydü yani
Nasıol yenirşimdi demi benim ki kıymalı ve patatesliydi karışık yapmışlardıListeme pideyi de ekledim heheehe
Neeeeyyyyy kıymalı patatesli mıNasıol yenirşimdi demi benim ki kıymalı ve patatesliydi karışık yapmışlardı
Heee valllaaa yarı yarıya yapmışlar pidem varya oradan yedim afiyetleNeeeeyyyyy kıymalı patatesli mı
Tunaydin canimTünaydın
Afiyet olsun canim
Afiye olsun ablacim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun ablacimHeee valllaaa yarı yarıya yapmışlar pidem varya oradan yedim afiyetle
Saol kuzumTunaydin canim
Afiyet olsun canim
Afiye olsun ablacim
Afiyet olsun canim
Sağol kuzum çok fazla geldi mide küçülmüş demek ki iyi oldu gerçiAfiyet olsun ablacim
Dun erken yedim sporda yaptim ama gelince yedim tatli seyleri. Yazdimda menume. Arada kacamak yaptigim icin veremiyorum. Ben biran once qz da olsa aldigim kiloyu vermek istiyorum. Zaten haftada bir gun oruc tutmak sunnet. Ve gercekten vucudu dinlendiriyor tabi dayanabilirsemGünaydın canim afiyet olsun❤
Günaydın canim ❤
Aslinda açlık yapmasan canim
Hedefine cok yakinsin
Günü erken kapatiyorsun zaten
saglikli yiyeceklerden yesen kilo almazsin hatta kiloda verirsin
Afiyet olsun canim❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Eksin harika canim tebrik ederim
Bende diyorum neden bildirim yapti
Gecmis olsun canim
Ne kadar az yiyorsun canim afiyet olsun16 subat menüm
Kahvaltı:10.00
1yumurta
1dilim ekmek
2çeri domates
Aksam:15.30
1kase mercimek çorbası
Salata
1dilim ekmek
Su:1,5 litre
Spor:13830 adım(sporsuz)
Eki Görüntüle 3008110
Zipzip- @Cordelia Beth18
Kesinlikle evet
Sagol canimAfiyet olsun canim❤
Gorusueuz canim. Insallah bol eksili bir cuma gununde goruscezMavi takımın şirineleri bugün persembe yarın tartı günü.düzgün beslenelim günü erken kapatalım.bol su içelim.ağır egzersizler yapmayalım.ödeme neden olacak yiyecekleri(kuru fasulye nohut,mercimek,turşu,tuzlu yiyecekler )yemeyelim.hepimiz elimizden geleni yaptık simdiye kadar devam edelim.dra gidiyorum şimdi.dönüşte görüşürüz canlar
@Cordelia
pastelfit
fesang
@DombiliKus
DeryaOnDiet
@mavilimYesilim
Lavinia_98
@Aomine Daiki
Yapilmaz mi hic o guzel videolar. Sabirsizlikla bekliyorum yenileriniAfiyet olsun.
Canın sağolsun.Bir sıkıntı mi vardi canım?
Afiyet olsun videolar yapılmış.
Afiyet olsun.
Günaydın Saracigim.
Günaydın.
Muhteşem. Yarına daha eksilir mi acep?
Günaydın şekersiz sultan.
Günaydın Ahsenim.
Evet anlatnak ya da yazmak ta yorucu.Bos ver cınım, bazen yazmak da yoruyor. Konusmak bile yorucu bazen.
Galiba yürüyüş iyi. Bi de oksijen. Bi de b12 olabilirsag olasin Allah da seni iyi etsin
Geçmiş olsun canımAmin canim
Sagol canim
Sagolasin
Kucuk kizimin gozune plastik parcasi girmisti, bebek oldugu icin anesteziyle ameliyata aldilar. Cok sukur iyi simdi
Amaaan kahvaltımı yaptım şimdi ama hiç doymadım. Midemde kocamaaan bir boşluk var sanki
Allahtan seninle aynı şehirde değiliz, sen insanı şişmanlatırsınYarın şu tartıyı atlatayim, ne var ne yok yiyeceğim
Kolay gelsin canımAz islerim var geleceğim 1 saate
Bakiniz sekil 1-AVerdiğin kololari geri alırsın dikkatli ol.
Ben de öyle gidiyordum. 8 ileri oldu. Çok ileri gidince geri gitmek zorlaşıyor.
Ekmek yapmak icin mi aldiniz? Ben de ekmek yapmak istiyorum tam bugdayli ama beceremem diye hic girismedimAynen öyle, kontrolü kaybetmemek lazim..
Dün tam bugday unu aldim bende
Aboooooovvvİyi gidiyor şimdilşkte,o gün zirve yaptım bide sabahta yememiştim hastane işide olunca,2 lahmacun yarım pide 2 bardak cola menüydü yani
Agzimin sulari aktiHeee valllaaa yarı yarıya yapmışlar pidem varya oradan yedim afiyetle
Senin adına çok sevindim canım.Bende pazartesiye göre eksideyim çok şükür 74ü görünce nevrim dönmüştü.
Ama ben cok az su iciyorum, hatirlatma programimi indirsem ne yapsam ya
Bu kadar aç kalıyor sun canım ve bu açlık kriz olarak dönüyor snaa zayiflasan bile hızlı kilo alırsınAmaaan kahvaltımı yaptım şimdi ama hiç doymadım. Midemde kocamaaan bir boşluk var sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?