Evet canım. Halsizlik yapıyor. Takviye alman iyi olur.Okulda merdivenlerden çıkarken bacaklarım ağrıyor magnezyum eksikliği miydi bu?
Eşimin gazına geldim hastane sonuçlarını beklerken yedikBakiniz sekil 1-A
Ekmek yapmak icin mi aldiniz? Ben de ekmek yapmak istiyorum tam bugdayli ama beceremem diye hic girismedim
Aboooooovvv
Agzimin sulari akti
Hanımcim pazar günü test yaptırdım pozitif çıktim sen yoktun haberin olmadı. İlk üç gün sonra daha iyiyim. Kayınvaliden nasıl oldu? Sen nasılsın?Çok geçmişlerolsun şimdi nasıl iyimi.
Haberim var hocam yazdım hatta sayfada geçmş olsun dedimHanımcim pazar günü test yaptırdım pozitif çıktim sen yoktun haberin olmadı. İlk üç gün sonra daha iyiyim. Kayınvaliden nasıl oldu? Sen nasılsın?
Kusura bakma bitanem görmedim görsem yazardım.Haberim var hocam yazdım hatta sayfada geçmş olsun dedim
Validede pozitif maalesef evinde şimdi onunda salı günü belli oldu .
Bendeiyiyim bzde bişi yok şimdilik azıcık burun akıntısı var bende.
Ohhhh afiyet olsun ablacımHeee valllaaa yarı yarıya yapmışlar pidem varya oradan yedim afiyetle
Canım bende var o. Eskiden takıyordum özellikle korse ile yürüyüş yapıp terlersen o bölgeyi inceltiyor. Ben usendigim için takmıyorumkızlar bu Yamuna korseler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ahahahaahahajaj biraz öyleyim. İnşallah bir gün karşılıklı yemek nasip olurGeçmiş olsun canımçok şükür atlattınız
Allahtan seninle aynı şehirde değiliz, sen insanı şişmanlatırsın
Evet canım hep öyle oluyor zaten ama bir türlü akillanamadimBu kadar aç kalıyor sun canım ve bu açlık kriz olarak dönüyor snaa zayiflasan bile hızlı kilo alırsın
Annemden vitamin hapı aldım huplettim az önce sağol bitanem :)Evet canım. Halsizlik yapıyor. Takviye alman iyi olur.
Ben küçük küçük dertleri bütün mahalleye rahatca anlatirim ama büyük derdim olunca içimden gelmiyor anlatmakEvet anlatnak ya da yazmak ta yorucu.
Bazen unutmak daha iyi mumkun oldugunca hatirlamamak gerek tabi ben kendime gore yorum yapiyorum. Sen nasil rahat ediyosan oyle yap.
Kac kilosun kilo aldin mi? Yazmiyorsun buraya artik
Ben aylardir hep aynı kilodaydim hep 60/61 sonra çikolata aşkı tuttu kutu kutu yedim iki kilo birden aldımEvet canım hep öyle oluyor zaten ama bir türlü akillanamadim
Bende de hamur işi aşkı varBen aylardir hep aynı kilodaydim hep 60/61 sonra çikolata aşkı tuttu kutu kutu yedim iki kilo birden aldım
Hatta hamur işine çikolata sürüp yeme aşkı varBende de hamur işi aşkı var
Afiyet olsun.
Canın sağolsun.Bir sıkıntı mi vardi canım?
Afiyet olsun videolar yapılmış.
Afiyet olsun.
Günaydın Saracigim.
Günaydın.
Muhteşem. Yarına daha eksilir mi acep?
Günaydın şekersiz sultan.
Günaydın Ahsenim.
Geçmiş olsun kuzum. İdrar yolu enfeksiyonu icin bol su iç.Sorduğun için sağol kuzum dün ilçede zümre toplantısı vardı soğukta çok kaldık sanırım ondan dün karnım ağrıyordu bu sabah idrar yolu enfeksiyonu belirtileri gösteriyorum
Ben best life aldım hala kullanıyorum iki beden inceltiyor.makinada yıkıyorum.gün boyu giyilebiliyor.ama yamuna korse daha saglam ona gore de daha pahalı.indirim takip ediyorum.henüz almadımkızlar bu Yamuna korseler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Geçmiş olsun canım. Keşke online yapsalarmış toplantıyıSorduğun için sağol kuzum dün ilçede zümre toplantısı vardı soğukta çok kaldık sanırım ondan dün karnım ağrıyordu bu sabah idrar yolu enfeksiyonu belirtileri gösteriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?