- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 44
Geçmiş olsun canımSorduğun için sağol kuzum dün ilçede zümre toplantısı vardı soğukta çok kaldık sanırım ondan dün karnım ağrıyordu bu sabah idrar yolu enfeksiyonu belirtileri gösteriyorum
İnşallah negatif çıkar canım çok geçmiş olsunKan ve corona testi verdi oğlum aksam çıkacak.yanında oturan çocuk covit miş
Ayni sehirdesiniz abla ama sen biraz şehirden uzaksinAllahtan seninle aynı şehirde değiliz, sen insanı şişmanlatırsın
Sagol ablacim ❤Kolay gelsin canım
Afiyet olsun canim❤17 şubat 2022
10 dk haftanın videosu kol egzersizi
20 dl haftanın videosu
31 dk karido
30 dk dans- zumba karışık 15+ 15 dk
Gün boyu ara ara yaptım sporu.
Adım
17 şubat 18224 adım
Menüm:
Kahvaltı
8.40 limonlu su
9:30
Karişik tost çeyrek
12.30
2 ymk kaşığı pırasa be 2 ymk kaşığı kereviz
17.00
Leblebi-aiuah çekirdek
19.00
Patates yemeği
Nugat tavuk 5 parça
18 şubat sabahı kahvaltıda süt içtim 1 muz yedim
2 litre su
Gecmis olsun canimSorduğun için sağol kuzum dün ilçede zümre toplantısı vardı soğukta çok kaldık sanırım ondan dün karnım ağrıyordu bu sabah idrar yolu enfeksiyonu belirtileri gösteriyorum
İnşallah negatif cikar gecmis olsun canim:Kan ve corona testi verdi oğlum aksam çıkacak.yanında oturan çocuk covit miş
8 çeşidi de yiyecek misinYarina yemek istediğim 8 çeşit yemek var
Şu an sanki 28 çeşit de olsa yiyebilecek gibiyim açım aç8 çeşidi de yiyecek misin
Yaa aslinda caninin istediklerinden porsiyon kontrolü ile yesen hafta ici bu kadar zorlanmazsinKızlar valla yarın yiyeceğim bana laf etmeyin olur mu :))aç geçirdim koca haftayı
Fesang açken burayı okumama kararı aldımKızlar valla yarın yiyeceğim bana laf etmeyin olur mu :))aç geçirdim koca haftayı
Biraz yoğun ve yorgunum cordelyacım. Kızın 2.yaş sendromu benide 30 yaş sendromuna soktuDay day nasılsın canım.
Ne güzel olurdu yaaaaBurada ki bütün kızlar bir şehirde olsak keşke.gece oturup sohbet ederek kahve içsek dertlessek Gülsek.valla bedavaya seans yapmış oluruz.ac karnına yenice içtim kahvemi kahvaltı daha yok
EVet canım kurallarına göre okuduğun zaman güzel bir tilavet makam çıkıyor ortaya Rabb'im nasip etsin inşaallah isteyen herkezeTecvid kuranın nasıl desem okunma tarzı di mi? Makamı gibi.Ay cahillik zor. Ben 3 gün tuttum canım.
Amin canım.EVet canım kurallarına göre okuduğun zaman güzel bir tilavet makam çıkıyor ortaya Rabb'im nasip etsin inşaallah isteyen herkeze
İyiyim canım. Allah'a bin şükür.Biraz yoğun ve yorgunum cordelyacım. Kızın 2.yaş sendromu benide 30 yaş sendromuna soktuYarın inşallah masterfite dönüyorum. Sen nasılsın? Buralara hiç uğrayamıyorum
Afiyet olsun kaptanim ❤16 Şubat menü ve spor
Sabah 08. 00
Yulafli yoğurt
1 portakal
1 yumurta
Öğle 14.00
2 kase mercimek çorbası
Akşam
Tavuk sote 6 kaşık
Salata .1 dilim ekmek
Ara
2 adet sütlü kahve 2 ceviz
Zipzip- Kinoalihatun sidelya
Haftanın videoları 1500 puan
Adım 8.617 adım 861 puan
Toplam 2361 puan
Teşekkürler kaptanım.Afiyet olsun kaptanim ❤
Gecmis olsun canim Allah sifa versinCorona testi pozitif çıktı kızlar dia edin
Canım ben onu beceremiyorum işte yedim mi tam yiyorum kıstım mı tam kısıyorumYaa aslinda caninin istediklerinden porsiyon kontrolü ile yesen hafta ici bu kadar zorlanmazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?