Bastım valla , boşuna sildinBen tek kaldım herhal. Bari temizleyeyim buraları :)
Ac mısınAmaaaan eşim uyudu çocuk uyudu bir Survivor açayım dedim o da yokmuş bu akşam
Hahahaha aman şöyle bir ucundan almıştım zaten ziyanı yokBastım valla , boşuna sildin
Açım ama öyle bir şartlandım ki ağzıma lokma sürecek durumda değilim. Sen acıktın mıAc mısın
Yaa baktım kimse yok geziniyordum :)Ben burdayım kuşum bugün burdan ayrılmadım resmen
Bu sene hiç izlemedimAmaaaan eşim uyudu çocuk uyudu bir Survivor açayım dedim o da yokmuş bu akşam
Yuvadan ayrılma zıpzıpcım kaparlarYaa baktım kimse yok geziniyordum :)
Bu sene eski yarışmacılar var diye bakıyorum ben arada. Ama düzenli izlemeyi sevmiyorum o arka planda açık olsun ben telefona bakayım istiyorumBu sene hiç izlemedim
Kk da gezmedim canımYuvadan ayrılma zıpzıpcım kaparlar
Aynı benim gibiBu sene eski yarışmacılar var diye bakıyorum ben arada. Ama düzenli izlemeyi sevmiyorum o arka planda açık olsun ben telefona bakayım istiyorum
İyi yapmışsın o zaman kuşum :))Kk da gezmedim canım
YouTube da takıldım biraz :))
Cok açım bu ne böyle valla ıspanak doğurması hiç biseyde yemedim dahaAçım ama öyle bir şartlandım ki ağzıma lokma sürecek durumda değilim. Sen acıktın mı
Evet ya aynen öyleyim ama çok saçma bir şey :) tv illa açık olacak ama ben izlemeden başka şeyle ilgilenicemAynı benim gibi
Hiç bir diziyi tam izlemem tel elimde burayla ilgilenirim :)))
Neyse canım yarın sabaha şurada ne kaldı heheheeCok açım bu ne böyle valla ıspanak doğurması hiç biseyde yemedim daha
Bu ara TV yerine müzik dinliyorum oda güzel oluyor tavsiye ederimEvet ya aynen öyleyim ama çok saçma bir şey :) tv illa açık olacak ama ben izlemeden başka şeyle ilgilenicem
Bende Sabah olmasın istiyorumNeyse canım yarın sabaha şurada ne kaldı hehehee
Aaaaa evet onu da severim. Mutfakta iş yaparken klasik müzik dinlerim mesela çok elitimBu ara TV yerine müzik dinliyorum oda güzel oluyor tavsiye ederim
Hahahaah neden???Bende Sabah olmasın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?