Çok güzel menü afiyet olsun canımcımMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir
İki kuru kayısı
Bir tatlı kaşığı Lutenitsa
Salata
Şekersiz çay
Öğle
Köfte
Salata
Yoğurt
Akşam
Et şiş
Soğan salatası
Su 2 litre spor 12027 adım
Eki Görüntüle 3008843
Zipzip- @Cordelia @ugurbocuuu
Teşekkür ederim canım bugün protein ağırlıklı oldu ama yarın sebze ağırlıklı beslenecemÇok güzel menü afiyet olsun canımcım
Ama zaten protein ağırlıklı olması daha iyi değil mi?Teşekkür ederim canım bugün protein ağırlıklı oldu ama yarın sebze ağırlıklı beslenecem
Sade türk kahvesi içsen canım kabızlığa iyi geliyor bende işe yarıyorİlaç aldım yine de tuvalete çıkamadımama hiiiiiç moral bozmuyorum bu kadar açlığa eksi görürüm diye düşünüyorum
Aciktan yazıyoruz canımBüyük kaptanım biz bildirimleri özelden mi yapacağız yine yoksa açıktan mi yazıyorduk
Bugün içtim canım orta şekerli içtim gerçi. Ne kadar denesem de sade kahve içemiyorumSade türk kahvesi içsen canım kabızlığa iyi geliyor bende işe yarıyor
Yağ yakması açısından iyi evet dengelemek açısından yarını sebzeye ayırdım canımAma zaten protein ağırlıklı olması daha iyi değil mi?
Hmmm sade içsen daha etkili olurdu canımBugün içtim canım orta şekerli içtim gerçi. Ne kadar denesem de sade kahve içemiyorum
Hmmm doğru. Ben sebze yiyince doymuyorum ya. Yani tabak ne kadar dolu olsa da psikolojik olarak doymuyorumYağ yakması açısından iyi evet dengelemek açısından yarını sebzeye ayırdım canım
Yaaaa ciddi mi? Bak kilo vermek için değil ama bağırsak için yine denerim. Sağol kuşumHmmm sade içsen daha etkili olurdu canım
Sebze tabağının yanında bir kase yoğurt olsa ve senin kilonda bir iki dilim tam buğday ekmeği olsa doyarsın canımHmmm doğru. Ben sebze yiyince doymuyorum ya. Yani tabak ne kadar dolu olsa da psikolojik olarak doymuyorum
Bende çok işe yarıyor canım dene istersen bir zararı olmazYaaaa ciddi mi? Bak kilo vermek için değil ama bağırsak için yine denerim. Sağol kuşum
Tabi canım ekmek olursa doymam mıSebze tabağının yanında bir kase yoğurt olsa ve senin kilonda bir iki dilim tam buğday ekmeği olsa doyarsın canım
Bundan sonraki ilk kahvem şekersiz olsun seni düşünerek içicem SaracımBende çok işe yarıyor canım dene istersen bir zararı olmaz
Tamam canımZipzip- kaptanım yarın ki kilo durumuma göre yeşil takımda mi yoksa yeniden masterfit te mi olmak istediğime karar vereceğim eğer kilo veremedim ya da aldıysam masterfitten yok verdiysem artık yeşilden devam edeceğim
Afiyet olsun canımPerşembe menüsü
Sabah limonlu su
Kahvaltı 11
1,5 karışık tost
1 Haşlanmış yumurta
1 zeytin
Yeşillik
Ara 16
1 bardak süt
1 kuru incir
5 çiğ fındık
Akşam 18:30
1 kepçe şehriye çorbası
5 yk taze fasulye
3 tk yoğurt
Salata
2 lt su
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir
İki kuru kayısı
Bir tatlı kaşığı Lutenitsa
Salata
Şekersiz çay
Öğle
Köfte
Salata
Yoğurt
Akşam
Et şiş
Soğan salatası
Su 2 litre spor 12027 adım
Eki Görüntüle 3008843
Ben burdayım kuşum bugün burdan ayrılmadım resmenEee ben varım kimse yok
Bundan sonraki ilk kahvem şekersiz olsun seni düşünerek içicem Saracım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?