Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım cuma bildirimi açık pazartesi kaptanlarin bildirimi özelden yapılıyor
Tamam canım saol zaten kaptan olarak kimseye bi katkım olamadı malesef bu hafta hele kendime bile hayrım dokunmadı yine stresten ve alerjim için yaptığım kürlerden bağırsak sıkıntısı yaşıyorum zencefil çayı içtim ac karna alerjim için o da karnıma iyi gelmiyor kabızlık yapıyor umarım en azından kilo almamış olurum

Teşekkürler canım Ortim.

Canım ben iki kere kaptan oldum ikisi de kendi açımdan kötü geçmişti. İnşallah almamışsındır

57 idi ama sonradan 55 e düşmeye karar verdim ama onu da zamana yayarak vereceğim şu an mutluyum iyi görünüyorum o yüzden 57 ye düştükten sonra çok zorlamadan daha yavaş yavaş vereceğim
Hedef kilomuz aynıymış. Ama ben 8 Mart diye gün belirledim bakalım olur mu olmaz mı.. sonra da sporla kaslanmak istiyorum biraz

Hedef kilomuz aynıymış. Ama ben 8 Mart diye gün belirledim bakalım olur mu olmaz mı.. sonra da sporla kaslanmak istiyorum biraz
8 mart i sevmistim ben tarih olarak ideal gelmişti bana da
Senin doğum günün müydü
Kadınlar günü diye düşünerek ben de o tarihi hedef koymuştum sen söyleyince en azından 8 marta 56 ları görürsem 10 kilo ya yaklaşmış olacak verdiğim kilolar

Evet canım doğumgünüm. Valla 3 hafta bile kalmamış. Neyse 55 olmasa da 57 falan olsun bari

İnşallah canım 10 kilo vermek mükemmel helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…