Canım cuma bildirimi açık pazartesi kaptanlarin bildirimi özelden yapılıyorBüyük kaptanım biz bildirimleri özelden mi yapacağız yine yoksa açıktan mi yazıyorduk
Canım senin hedef kilon neydi?Zipzip- kaptanım yarın ki kilo durumuma göre yeşil takımda mi yoksa yeniden masterfit te mi olmak istediğime karar vereceğim eğer kilo veremedim ya da aldıysam masterfitten yok verdiysem artık yeşilden devam edeceğim
Tamam canım saol zaten kaptan olarak kimseye bi katkım olamadı malesef bu hafta hele kendime bile hayrım dokunmadıCanım cuma bildirimi açık pazartesi kaptanlarin bildirimi özelden yapılıyor
Teşekkürler canım Ortim.Afiyet olsun canım
Evet çevremde de çok hasta var. Buna şükür elhamdülillah
O da olabilir. Bilemiyorum ki.
Teşekkür ederim canım. Allah kimsenin sağlığını almasın elinden.
Sağol canım kaptanım
Sağol ablacım.Çok ağrım olduğunda
İlaç da içiyorum ama çoğu zaman bitki çayları içip kürler yapıyorum. Bu hafta biraz fazla bal tüketmiş olabilirim. İnşaAllah kiloma fazla etki etmez
57 idi ama sonradan 55 e düşmeye karar verdim ama onu da zamana yayarak vereceğim şu an mutluyum iyi görünüyorum o yüzden 57 ye düştükten sonra çok zorlamadan daha yavaş yavaş vereceğimCanım senin hedef kilon neydi?
Canım ben iki kere kaptan oldum ikisi de kendi açımdan kötü geçmişti. İnşallah almamışsındırTamam canım saol zaten kaptan olarak kimseye bi katkım olamadı malesef bu hafta hele kendime bile hayrım dokunmadıyine stresten ve alerjim için yaptığım kürlerden bağırsak sıkıntısı yaşıyorum zencefil çayı içtim ac karna alerjim için o da karnıma iyi gelmiyor kabızlık yapıyor umarım en azından kilo almamış olurum
Hedef kilomuz aynıymış. Ama ben 8 Mart diye gün belirledim bakalım olur mu olmaz mı.. sonra da sporla kaslanmak istiyorum biraz57 idi ama sonradan 55 e düşmeye karar verdim ama onu da zamana yayarak vereceğim şu an mutluyum iyi görünüyorum o yüzden 57 ye düştükten sonra çok zorlamadan daha yavaş yavaş vereceğim
Benim de 3. Kaptanlığım diğerlerinde kaybettim bakalım bunda ne olacakCanım ben iki kere kaptan oldum ikisi de kendi açımdan kötü geçmişti. İnşallah almamışsındır
Afiyet olsun canımPerşembe menüsü
Sabah limonlu su
Kahvaltı 11
1,5 karışık tost
1 Haşlanmış yumurta
1 zeytin
Yeşillik
Ara 16
1 bardak süt
1 kuru incir
5 çiğ fındık
Akşam 18:30
1 kepçe şehriye çorbası
5 yk taze fasulye
3 tk yoğurt
Salata
2 lt su
Zipzip- Cordelia ugurbocuuu
Hehehe ben de kaybetmiştim ikisinde deBenim de 3. Kaptanlığım diğerlerinde kaybettim bakalım bunda ne olacak
8 mart i sevmistim ben tarih olarak ideal gelmişti bana daHedef kilomuz aynıymış. Ama ben 8 Mart diye gün belirledim bakalım olur mu olmaz mı.. sonra da sporla kaslanmak istiyorum biraz
Evet canım doğumgünüm. Valla 3 hafta bile kalmamış. Neyse 55 olmasa da 57 falan olsun bari8 mart i sevmistim ben tarih olarak ideal gelmişti bana da
Senin doğum günün müydü
Kadınlar günü diye düşünerek ben de o tarihi hedef koymuştum sen söyleyince en azından 8 marta 56 ları görürsem 10 kilo ya yaklaşmış olacak verdiğim kilolar
Çok şükür canımBulunmuş Saracım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?