- 5 Haziran 2021
- 5.619
- 21.579
- 298
Kulaklıklarımi infaz etti bebeklerimBu ara TV yerine müzik dinliyorum oda güzel oluyor tavsiye ederim
Bu ara 90 lar a sardım onu dinliyorum :))Aaaaa evet onu da severim. Mutfakta iş yaparken klasik müzik dinlerim mesela çok elitim
Bende Sabah olmasın istiyorum
Ben kulaklıklar verdiğim parayla yeni telefon alırdım kesin o kadar çabuk bozuyorum kiKulaklıklarımi infaz etti bebeklerimmüzik dinlemek çok güzel geceleri aşırı
Ay onları da çok severimBu ara 90 lar a sardım onu dinliyorum :))
En son Bluetooth kulaklık aldım onu da kırdılarBen kulaklıklar verdiğim parayla yeni telefon alırdım kesin o kadar çabuk bozuyorum ki
Kim takip edecek kilolarıHahahaah neden???
Hahahaha bak ne dicem. Kablolulari yıllardır boza boza sıkıldım eşime dedim ki kablosuz alıcam artık. Neyse aldım satan adam dedi ki bu türler çok sağlam olur düşürmediğiniz sürece asla bozamazsiniz dedi.En son Bluetooth kulaklık aldım onu da kırdılarbende almıyor um artik
Heeee ben de dedim ki zıpzıpım da tartilmaya korkuyor hahahaKim takip edecek kiloları
Daha menülerin çogu yazılmadı
Gerçi kilolarda cordelia yardım ediyor
Az önce yatmadan tartıldımHeeee ben de dedim ki zıpzıpım da tartilmaya korkuyor hahaha
Ayyy valla yazık olmuş benimkini aldığım gün imha ettiler bende tövbeliyim artık Parama yazık oluyorHahahaha bak ne dicem. Kablolulari yıllardır boza boza sıkıldım eşime dedim ki kablosuz alıcam artık. Neyse aldım satan adam dedi ki bu türler çok sağlam olur düşürmediğiniz sürece asla bozamazsiniz dedi.
Haftasına kalmadan tekini düşürdüm aylardır tek kulaklıkla takılıyorum yenisini alacak yüzüm yok artık
Aaaa sen kilo takip şeyini kaldırmışsınAz önce yatmadan tartıldım
KaçAz önce yatmadan tartıldım
Evet ya ben de acıyorum o paraya. Ama okula gidip gelirken kulaklık olmadan yürüyemiyorumAyyy valla yazık olmuş benimkini aldığım gün imha ettiler bende tövbeliyim artık Parama yazık oluyor
Hesabı sen ödersen olurOhhhh afiyet olsun ablacım
Canım bende var o. Eskiden takıyordum özellikle korse ile yürüyüş yapıp terlersen o bölgeyi inceltiyor. Ben usendigim için takmıyorum
Ahahahaahahajaj biraz öyleyim. İnşallah bir gün karşılıklı yemek nasip olur
Aynı şehirdemiyiz, sus susAyni sehirdesiniz abla ama sen biraz şehirden uzaksin
Sagol ablacim ❤
Afiyet olsun canim❤
Gecmis olsun canim
İnşallah negatif cikar gecmis olsun canim:
8 çeşidi de yiyecek misin
Ayy heryer kedi, ama benim bundan haberim yok
Ayyy bugün koşturmacalı oldu , akşam da ders çalıştık çocuklarlapastelfit sen nerelerdesin pastelim
Eline emeğine sağlık canım
Yazıyorum hemenKim takip edecek kiloları
Daha menülerin çogu yazılmadı
Gerçi kilolarda cordelia yardım ediyor
Ben uyuyorum aslındaPastel abla gel gel sohpet var
2-3 gün oldu kaldırdım canimAaaa sen kilo takip şeyini kaldırmışsın
Çok kullanışlı ama bilmiyorum nasip olmadı bir müziği sonuna kadar dinlemek şimdide çok yükselmiş fiyatlarEvet ya ben de acıyorum o paraya. Ama okula gidip gelirken kulaklık olmadan yürüyemiyorum
Yaaaaaa yemeği de öderim üstüne kahve de söylerim pastelim. Çok seviyorum seniHesabı sen ödersen olur
Aynı şehirdemiyiz, sus sus
Ayy heryer kedi, ama benim bundan haberim yokBüyün kedilerin günü kutlu olsun
Ayyy bugün koşturmacalı oldu , akşam da ders çalıştık çocuklarla
Eline emeğine sağlık canım
Yazıyorum hemen
Beni uyuyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?