Olsun olsun cozduk sorun yokAy pardon ya hep benim yuzumden iyice çorba yaptim her yeri
Sağol balım
Yeşiller üvey evlatmı pekiSari takim adimda destek oluyor Kırmızı ve mavi takima
Ya cok heyecan yaptim bi de hizli olsun bekletmiim diye yqzarken takimlari okumadan bol keseden attim valla aklima geleni.Olsun olsun cozduk sorun yok
Tesekkurler guzelim
Olsun ekşın oldu konuda hatlar bile karıştı.Ay pardon ya hep benim yuzumden iyice çorba yaptim her yeri
Valla elifcim zikim olsun banaAfiyet olsun canim❤
Onlar rahatına düşkün canım. Tam tersine öz evlat. Yürümüyorlar. Prenses gibi oturuyorlar.Yeşiller üvey evlatmı peki
Ben önden yer tutayım.Çamaşır aşmaya gidiyorum balkon konuşmasını akşam yaparım
Yok uvey evlat olmasin diye yesil kalp verdim onlara ablacimYeşiller üvey evlatmı peki
Yaa olur mu canim bugun cuma odul gunuValla elifcim zikim olsun banaafiyet değil verdiğim 650 Gr mida aldım.bugun kessin tekrar aldım acaba hedefi 56 yapsam kötü olur mu benim için
Tesekkur ederim cancagizim
Hahahahah olur öyle
Yeşiller üvey evlatmı peki
Aa bak simdiden gittiÇamaşır aşmaya gidiyorum balkon konuşmasını akşam yaparım
Di mi eksin oldu kendimi rezil etmedimOlsun ekşın oldu konuda hatlar bile karıştı.
Gönlüğm hepinizden yanan hanımlar
Rakip olduk bu haftaBen önden yer tutayım.Kaptanımız konuscak.
Evet kekim :)Zipzip- peki ben balkon konusmama sari takimdan da arkadaslari ekleyerek yapicam di mi
Canim duzenleme yaptim tekrar okur musunEvet kekim :)
Yok artıkk itiraz ediyom aihm dilekçe verecem yakarım bu gezegeni yoksaOnlar rahatına düşkün canım. Tam tersine öz evlat. Yürümüyorlar. Prenses gibi oturuyorlar.
Hahahahahahahaha okudumCanim duzenleme yaptim tekrar okur musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?