Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet canım onlarida ekle ki yuruyusleri tam yapsinlar
Tamam canim yavas yavas ogrenicem
Hahahahahahahaha okudum
Cok fenasin
Ona göre yani bilelim bxde özmüyüz üveymiyiz diye,bK Cordelia ne diyor oturuyormuşuz prensesler gibiymişiszz aihm evreye girecek şikaytçiyim ona göre sjksjksjkjsk

Gayet iyi gidiyor aradaolur böyle
Ay tamam ogreniyorum
Teşekkürler kaptanım Ne kadar doğru bir seçim yaptığını cuma günü göreceksin.
Caniiiimmmmmmiyi ki secmisim canim seni ne kadar iyi geldi bu sozler ❤
Bayılıyorum böyle hırslı hatunlara az bana da yolla kuşum
O benim cok sulanma
O da işini biliyor.
Aynen ya cok fena
fesang senin adını verince dedim bebişim ilk beni seçer Dikkat edeceğim canım Allahın izniyle insallah güzel kilolar veririz yağdan gitsin hepside
Ya baska kimi sececektim ilk seni sectim tabiki :)

Yaaa benim herkeste aklım kaldı. Pazartesi yeneyim de seni alayım :)))))

Hahaha sağol ya işte aradığım motivasyon işte aradığım destek
Sen yeterki işte. Kaybedeceyikkkkk.

Neyse kaptanım gel balkon konuşmanı yap. Kırmızı takım olarak show yapacağız. Biz hazırız.

Cordelia pastelfit sara_28 L u c i a sandriyon sidelya Hallederiz mavilimYesilim Selam canlarım kırmızı takıma hoşgeldiniz

Bugün canımız ne istiyorsa yiyelim nefsimizi köreltelim. Yarın sabahtan itibaren kaçamaksız günlere giriyoruz bol su içelim bol adım atalım porsiyonlara dikkat edelim kilo aldıracak yiyeceklerden uzak duralım iyi bir kırmızı olursanız siz de 2.5 kilo eksi görebilirsiniz hahahahaah

Hayırlı olsun kaptanım
Kırmızı takım haydi bastır
Valla ben ilk defa ölçüsüz akşam yemeği yedim. Yarından itibaren sıkı bir hafta bizi bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…