Tamam canim yavas yavas ogrenicemEvet canım onlarida ekle ki yuruyusleri tam yapsinlar
Cok fenasinHahahahahahahaha okudum
Ay tamam ogreniyorumOna göre yani bilelim bxde özmüyüz üveymiyiz diye,bKCordelia ne diyor oturuyormuşuz prensesler gibiymişiszz aihm evreye girecek şikaytçiyim ona göre sjksjksjkjsk
Gayet iyi gidiyor aradaolur böyle
CaniiiimmmmmmTeşekkürler kaptanımNe kadar doğru bir seçim yaptığını cuma günü göreceksin.
O benim cok sulanmaBayılıyorum böyle hırslı hatunlaraaz bana da yolla kuşum
Aynen ya cok fenaO da işini biliyor.
Ya baska kimi sececektim ilk seni sectim tabiki :)fesang senin adını verince dedim bebişim ilk beni seçer Dikkat edeceğim canım Allahın izniyle insallah güzel kilolar veririz yağdan gitsin hepside
Yaaa benim herkeste aklım kaldı. Pazartesi yeneyim de seni alayım :)))))fesang senin adını verince dedim bebişim ilk beni seçer Dikkat edeceğim canım Allahın izniyle insallah güzel kilolar veririz yağdan gitsin hepside
Hahaha sağol ya işte aradığım motivasyon işte aradığım destekSanki gene öyle olacak.
Sen yeterki işte. Kaybedeceyikkkkk.Yaaa benim herkeste aklım kaldı. Pazartesi yeneyim de seni alayım :)))))
Hahaha sağol ya işte aradığım motivasyon işte aradığım destek
Geliyorum az sonraSen yeterki işte. Kaybedeceyikkkkk.
Neyse kaptanım gel balkon konuşmanı yap. Kırmızı takım olarak show yapacağız. Biz hazırız.
Teşekkürler canımBayılıyorum böyle hırslı hatunlaraaz bana da yolla kuşum
Yaaa benim herkeste aklım kaldı. Pazartesi yeneyim de seni alayım :)))))
Hahaha sağol ya işte aradığım motivasyon işte aradığım destek
Bilmiyorum ki canım kendimi hiç öyle görmüyorum teşekkür ederimTeşekkürler canımrakibe olalım. Sende de çok hırs var canım. 1 hafta hiç kaçamak yapmamak her babayiğidin harcı değil yani
Bakalım gorucezzzzzz :)))
Vaaaay kimle r burda kaç kilosun şuan canımYaaaa canım benim bu sıralar aldım başımı gittim gerçekten fenayım
Başlamam lazım ama hiç motive değilim
Tartıya küstüm valla tartılmıyorum aldım ama belliVaaaay kimle r burda kaç kilosun şuan canım
Asla birakmam
Gorelim canim verecegim 3 kilonun 2sini bu hafta verecegim insallahBakalım gorucezzzzzz :)))
Asla birakmam
Gorelim canim verecegim 3 kilonun 2sini bu hafta verecegim insallah
Hayırlı olsun kaptanımCordelia pastelfit sara_28 L u c i a sandriyon sidelya Hallederiz mavilimYesilim Selam canlarım kırmızı takıma hoşgeldiniz
Bugün canımız ne istiyorsa yiyelim nefsimizi köreltelim. Yarın sabahtan itibaren kaçamaksız günlere giriyoruzbol su içelim bol adım atalım porsiyonlara dikkat edelim kilo aldıracak yiyeceklerden uzak duralım iyi bir kırmızı olursanız siz de 2.5 kilo eksi görebilirsiniz hahahahaah
Diyetisyen hesaplıyormuş. Benimkini, ben kafadan attımBiz bunu kendimiz hesaplayabiliyormuyuz peki yoksa diyetsyenmi hesap yaıyor.
Afiyet olsun bebişkom. Bugün ben de yedim yani nasıl yazacağım menüyü bilmemHayırlı olsun kaptanım
Kırmızı takım haydi bastır
Valla ben ilk defa ölçüsüz akşam yemeği yedim. Yarından itibaren sıkı bir hafta bizi bekliyor
Hayatım yazacağız mecburAfiyet olsun bebişkom. Bugün ben de yedim yani nasıl yazacağım menüyü bilmem
O zaman yazıyorum vira bismillahHayatım yazacağız mecbur
Günahlarımızı itiraf etmeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?