Afiyet olsun zıpzıpcımBende az kactim yemek sonrası gelirim
Tabloyu gelince hazırlayacağım
Ona göre yani bilelim bxde özmüyüz üveymiyiz diye,bKYok uvey evlat olmasin diye yesil kalp verdim onlara ablacim
Eskiden renkleri yoktu
yuruyus yaparim diyeni ekliyoruz
Yaa olur mu canim bugun cuma odul gunu
Birde asiri cok bisi yememissin ki
Sen menulerini duzenlesen daha guzel kilo verirsin
Boyuna gore 59-60 senin icin guzell
Gayet iyi gidiyor aradaolur böyleTesekkur ederim cancagizim
Aa bak simdiden gitti
Di mi eksin oldu kendimi rezil etmedim
Teşekkürler kaptanım
Bayılıyorum böyle hırslı hatunlaraTeşekkürler kaptanımNe kadar doğru bir seçim yaptığını cuma günü göreceksin.
Nasıl duzenleyyeyim mesela nerde hata yapıyor um acabaYok uvey evlat olmasin diye yesil kalp verdim onlara ablacim
Eskiden renkleri yoktu
yuruyus yaparim diyeni ekliyoruz
Yaa olur mu canim bugun cuma odul gunu
Birde asiri cok bisi yememissin ki
Sen menulerini duzenlesen daha guzel kilo verirsin
Boyuna gore 59-60 senin icin guzell
Afiyetler olsunBende az kactim yemek sonrası gelirim
Tabloyu gelince hazırlayacağım
Yaaaa canım benim bu sıralar aldım başımı gittim gerçekten fenayımHerkese Hayırlı Cumalar Dilerim.
Ramazan ayına az kaldı. Dolayısı ile sonrası bayram. İnşallah konsantre olup bu zamanı güzel değerlendirelim.
Hazır olunca gelirsin canım. Buradayız.KK de şişko hatun bırakmayacağız.Yaaaa canım benim bu sıralar aldım başımı gittim gerçekten fenayım
Başlamam lazım ama hiç motive değilim
Oooo tuttum bu lafıHazır olunca gelirsin canım. Buradayız.Kk da şişko hatun bırakmayacağız.
Canım tebrik ederim sende güzel vermissinO da işini biliyor.
K KarlarKralicesidolunaydagel Zipzip- Kinoalihatun Amine Busra Aomine Daiki DeryaOnDiet canlarim
Bu hafta tum rakiplerimizi ekarte edip hem biz kazanacagiz, hem vucudumuz kazanacak
Ne olur kacamak yaparsaniz akliniza giremediginiz pantolonlar elbiseler bluzlar gelsim. Her seyden onemlisi sagliginiz gelsin canlarimsize guveniyorum birlikte ciktigimiz bu yolda yalniz degiliz hicbirimiz herkes korksun bizden
Kendime söz verdim pazartesi -500 verip 60 la gelcmOooo tuttum bu lafı
İyi akşamlar iyi tatiller.Ben kaçtım iyi akşamlar hepinize iyi hafta sonlarınız olsun hanımlar görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?