Gel canim gel bende bu aralar kilo aldimYaaaa canım benim bu sıralar aldım başımı gittim gerçekten fenayım
Başlamam lazım ama hiç motive değilim
Iyi aksamlar ablacim iyi hafta sonlari ❤❤Ben kaçtım iyi akşamlar hepinize iyi hafta sonlarınız olsun hanımlar görüşürüz
Çakaaal işi biliyor.Canım eltim pazar günü memleketine gidecek. Ya bir şekilde halledeceğim piknik tüpü yok ama gerekirse bir hafta sabah akşam wasa peynir yerim hahahaha :))
Afiyet olsun kaptanim❤
Afiyet olsun ablacim❤Zipzip- Cordelia fesang Elhan
Kahvaltı 09.00
1 h yumurta 4 zeytin
1 d beyaz peynir 1 d hindi füme
2 kaşık amerikan (yoğurtlu , az mayonezli)
1 tk kahvaltılık sos
Marul tazesoğan
1 d tam buğday
Öğle 13.00
2 wasa ile sandviç
Arasına fıstıkezmesi, muz,bal
Akşam18.30
1 tabak etli patates
Tazesoğan turşu
2 kaşık amerikan
2 d tambuğday
2 tane ferrero rocher çikolat
BöcüğümmmmCanım benimseni çok seviyorum keşke sen benim yakın arkadaşım olsan diye hep düşünüyorum ve burda ki herkes için de düşünüyorum
Saglikli seyler tercih edersin canimAy başıma gelen.. eşim aradı şimdi. Haftasonu mutfak dolaplarını boyayıp vernikleyecekmis. Birkaç gün mutfağı kullanamazmışız ocağı yakamazmisiz, dışarıdan yermişiz
Afiye olsun canim❤
Ohhh yarasın kuzumaSen şu gözlere bi baksuyunu dökecek kadar enayimiyim, hepsine ekmek bandım
Hangisini
Gördün sonraHangisini
Ya ben niye mesajlarımı göremiyorum
Ya o beğeni olayı bana da oluyorGördün sonra
O bana da oluyo , sonradan çıkıyo mesajlar.
Ya da beğendiklerim tekrar geliyo beğenilmemiş
İnan aklım karışıyor çoğu zaman.Gördün sonra
Artin cok degilmis canim wc sıkıntısını cozersen eksiye dusersinKızlar iyi akşamlar
Dünden beri internet sıkıntısı vardı bizim sokaktaki internet kablolarında kopma olmuş kaç gün sürer bilmem bugün başladılar bakıyorlar türk telekomcular giremedim çok üzgünüm akşama kadar aklım sizde kaldı telefondaki paketim de bitmiş şimdi eşimden girdim hemen gelir gelmez
Malesef takımım da 3. Kez kaybetmiş benim kaptan olduğum takım iflah olmuyor daha kaptan olmam
Ben de 58.7 kg geldim artık bir anlamı olmasa da yazayım dedim ya i +400 gr olmuş oluyor bu cumadan bu yana oysaki dikkat de ettim ama tuvalet sıkıntım devam ediyor ondan sanırım bu hafta telafi edeceğim
Eğer masterfit te yer varsa beni de yazar mısınız
Yoksa da kendi capimda kenarda bi yerde devam ederim artik
Şimdi oturup geriye dönük okumaya çalışacağım
Afiyet olsun canim❤Menümü yazayım
Sabah
Tavada yumurta
Peynir ve zeytin
İki kuru kayısı
Şekersiz çay
Öğle
Bir tabak pırasa yemeği
Bir kase yoğurt
Ara
Bir mandalina
Akşam
Bir tabak pırasa yemeği
Bir kase yoğurt
Su 3 litre spor 12620 adım
Zipzip- Cordelia fesang
Eki Görüntüle 3009416
Sorma yaa internetsiz cok zor oluyorYa hem de öyle bi kötü oluyor ki yarın da hallolmazsa telefona internet paketi alicam ek
Oldu olacak derken internetsiz kaldım ıssız adada kalmış gibi ne kadar zor oluyormus
Geri tusuna basinca begenmemis gibi goruyoruz ama tekrar begenince begendim olmuyorGördün sonra
Ya o beğeni olayı bana da oluyor
Masterfit Yarışması 23.Etap | |||
Kırmızı Takım | |||
1 |
| 58.6 | Kırmızı Kaptan |
2 |
| 66.1 | Kırmızı |
3 |
| 64.5 | Kırmızı |
4 |
| 98.0 | Kırmızı |
5 |
| 85.5 | Kırmızı |
6 |
| 68.2 | Kırmızı |
7 |
| 72.05 | Kırmızı |
8 |
| 83.5 | Kırmızı-Sarı |
9 | K KarlarKralicesi | 65.1 | Kırmızı-Sarı |
Mavi Takım | |||
1 |
| 61.0 | Mavi Kaptan |
2 |
| 75.4 | Mavi |
3 |
| 72.0 | Mavi |
4 |
| Mavi | |
5 |
| 72.2 | Mavi |
6 |
| 81.8 | Mavi |
7 |
| 58.7 | Mavi |
8 |
| Mavi-Sarı | |
9 |
| 55.9 | Mavi-Sarı |
Yeşil Takım | |||
1 |
| 65.3 | Yeşil |
2 |
| 59.9 | Yeşil |
3 |
| 76.4 | Yeşil |
4 |
| 61.5 | Yeşil |
5 |
| 67.0 | Yeşil |
6 |
| 87.1 | Yeşil |
7 |
| 82.2 | Yeşil |
Elifcim yeşiller menülerini yazma dışında başka ne yapıyor
Masterfit Yarışması 23.Etap Kırmızı Takım 1 fesang 58.6 Kırmızı Kaptan 2 Cordelia 66.1 Kırmızı 3 pastelfit 64.5 Kırmızı 4 sara_28 98.0 Kırmızı 5 L u c i a 85.5 Kırmızı 6 sandriyon 68.2 Kırmızı 7 sidelya 72.05 Kırmızı 8 Hallederiz 83.5 Kırmızı-Sarı 9 K KarlarKralicesi 65.1 Kırmızı-Sarı Mavi Takım 1 Beth18 61.0 Mavi Kaptan 2 Kinoalihatun 75.4 Mavi 3 Amine Busra 72.0 Mavi 4 Aomine Daiki Mavi 5 DeryaOnDiet 72.2 Mavi 6 dolunaydagel 81.8 Mavi 7 ugurbocuuu 58.7 Mavi 8 Zipzip- Mavi-Sarı 9 mavilimYesilim 55.9 Mavi-Sarı Yeşil Takım 1 Elhan 65.3 Yeşil 2 HanimKelesimiGetir 59.9 Yeşil 3 gezegenfeza 76.4 Yeşil 4 Lavinia_98 61.5 Yeşil 5 eceboce 67.0 Yeşil 6 AhSen_2504 87.1 Yeşil 7 Tutku44 82.2 Yeşil
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.Kilom 76 . 4 yazamadım eşim pozitif içerdeyiz yürüyüş te yapamıyorum pazartesi bitiyor o zmn dönüşüm çok iyi olacak
Neden böyle oldu fulyacığım
Sevindim canım, benimde 3 gün olduKızlar bende bu hafta Ahmet Apa’ya başladım. Sıfır şeker, sıfır un,patates,pirinç.İnşallah hem kilo verip hem de istediğim emellere erişirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?