Bende de irade yok canımBen günde ikiye indirdim bir gece yatmadan bir de sabah kalkınca.önceden aynı senin gibi tartıdaydım sürekli.haftada bir tartılanlara hastayım.bende o irade yok
Hahahaha alemsin :)) ben diyet yapmiyorsam aylarca tartilmamBende de irade yok canım
İki sene önce köye giderken tartı goturmemistim 30 gün tartilmadim
Valla şuan senin yolunu izliyor um 63 u görünce geri teptim gerçekten ne kadar erken dönsen o kadar iyi ve hep zayip fit kalmak gerek zayıflayıp tekrar alınca bir anlamı kalmıyor sonuçta vermek zor almak çok kolayKilomu az çok böyle korudum canım
3 yıldır en çok 62 yi gördüm sonrasında dikkat edip 55-58 aralığında takildim
Sağol canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
bilinçli iradeli insanın hali başka tabiBen normalde sadece pztsi ve cuma tartılıyorum. Ara günlerde tuvalete çıkmışsam ertesi sabah tartılıyorum bir de haha
Nasıl durdun o kadar.Bende de irade yok canım
İki sene önce köye giderken tartı goturmemistim 30 gün tartilmadim
Ama doğru çıkmıyor Muş ben sürekli tartilinca genelde haftada bir yeterli geçen yıl bende öyleydim cuma günü ne kadar her gün tartilirdimBen günde ikiye indirdim bir gece yatmadan bir de sabah kalkınca.önceden aynı senin gibi tartıdaydım sürekli.haftada bir tartılanlara hastayım.bende o irade yok
Sence Cordelia kaç kez tartiliyor? Normal insanın bizim aramızda işi ne?tövbe estağfurullah biizm kaptan psikopat çıktı korktum senden valalha bize kötü örnek oluyon şimdi ne zikimlasam gidip tartilirim
Şaka diyin ya wallahi bilmiyordum kaç kez tartılıyorsunSence Cordelia kaç kez tartiliyor? Normal insanın bizim aramızda işi ne?
Birkaç lokma yedim zaten abartmadimTurşu ödem yapmıyorsa miktarıda azsa eksi gelir canım
Hatta şöyle söyliyim diyete başladığımın ilk günü de tartilmam 2-3 gün ödem atar ondan sonra tartılırım çünkü çok yüksek kilo görünce moralim bozulurSağol canım
bilinçli iradeli insanın hali başka tabi
Nasıl durdun o kadar.
Sabah ilk uyanınca, tuvalete gittikten sonra kahvaltı yaptıktan sonra spora başlamadan önce ve spor yaptıktan sonra bla bla bla gece oldu yarın sayayım uzun sürecek.Şaka diyin ya wallahi bilmiyordum kaç kez tartılıyorsun
Tartı alışkanlığindan vazgecemiyorumHahahaha alemsin :)) ben diyet yapmiyorsam aylarca tartilmam
Kesinlikle almak çok kolay canımValla şuan senin yolunu izliyor um 63 u görünce geri teptim gerçekten ne kadar erken dönsen o kadar iyi ve hep zayip fit kalmak gerek zayıflayıp tekrar alınca bir anlamı kalmıyor sonuçta vermek zor almak çok kolay
Burdaki kızlarin basının etini yedimSağol canım
bilinçli iradeli insanın hali başka tabi
Nasıl durdun o kadar.
Aaaaaaa şaştım kaldımSabah ilk uyanınca, tuvalete gittikten sonra kahvaltı yaptıktan sonra spora başlamadan önce ve spor yaptıktan sonra bla bla bla gece oldu yarın sayayım uzun sürecek.
İnstagramin varsa ozge bezirciyi takip et hem tarifler verip menusunu paylasiyor şuan. Ama instagram yoksa ben anlatirimNe geldim demiyon dedin mi yoksa?
Ben de yarın şekersiz 21 güne başlıyorum. Bana bilgi Verirsin değil mi? Nasıl olacak neler yasak şeker yasakta. Benim içinde şeker olduğunu bilmediğim başka şeyler falan vardır belki.Ocağına düştüm.
İşte bak merak ettiğim bir şey ortaya çıktı. Kaçla başladım hangi durumlarda nasıl kilo verdim hepsini tek tek tartmam lazım.Hatta şöyle söyliyim diyete başladığımın ilk günü de tartilmam 2-3 gün ödem atar ondan sonra tartılırım çünkü çok yüksek kilo görünce moralim bozulur
Benim de meraksiz olduğum mesele buymuş demek heheheheİşte bak merak ettiğim bir şey ortaya çıktı. Kaçla başladım hangi durumlarda nasıl kilo verdim hepsini tek tek tartmam lazım.
OmgSabah ilk uyanınca, tuvalete gittikten sonra kahvaltı yaptıktan sonra spora başlamadan önce ve spor yaptıktan sonra bla bla bla gece oldu yarın sayayım uzun sürecek.
Evet haklsın ama bu kadar azaltabildim.belki ilerde hafta da 1 olurAma doğru çıkmıyor Muş ben sürekli tartilinca genelde haftada bir yeterli geçen yıl bende öyleydim cuma günü ne kadar her gün tartilirdim
Çok sevinirim yok canım Instagram.İnstagramin varsa ozge bezirciyi takip et hem tarifler verip menusunu paylasiyor şuan. Ama instagram yoksa ben anlatirim
Bende öyleyim gün içinde de bakiyorum az cok önceki güne göre fark olmuşmu anliyorum bak birazdan yatmadan bakarımtövbe estağfurullah biizm kaptan psikopat çıktı korktum senden valalha bize kötü örnek oluyon şimdi ne zikimlasam gidip tartilirim
Amaaaan niye yok atlayacaktim seni ekliyim diye :)))Çok sevinirim yok canım Instagram.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?