Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kilomu az çok böyle korudum canım
3 yıldır en çok 62 yi gördüm sonrasında dikkat edip 55-58 aralığında takildim
Valla şuan senin yolunu izliyor um 63 u görünce geri teptim gerçekten ne kadar erken dönsen o kadar iyi ve hep zayip fit kalmak gerek zayıflayıp tekrar alınca bir anlamı kalmıyor sonuçta vermek zor almak çok kolay

Ben günde ikiye indirdim bir gece yatmadan bir de sabah kalkınca.önceden aynı senin gibi tartıdaydım sürekli.haftada bir tartılanlara hastayım.bende o irade yok
Ama doğru çıkmıyor Muş ben sürekli tartilinca genelde haftada bir yeterli geçen yıl bende öyleydim cuma günü ne kadar her gün tartilirdim

Hahahaha alemsin :)) ben diyet yapmiyorsam aylarca tartilmam
Tartı alışkanlığindan vazgecemiyorum
Valla şuan senin yolunu izliyor um 63 u görünce geri teptim gerçekten ne kadar erken dönsen o kadar iyi ve hep zayip fit kalmak gerek zayıflayıp tekrar alınca bir anlamı kalmıyor sonuçta vermek zor almak çok kolay
Kesinlikle almak çok kolay canım
Sağol canım

bilinçli iradeli insanın hali başka tabi

Nasıl durdun o kadar.
Burdaki kızlarin basının etini yedim
Kilo aldim çok yedim diye

Sonra bir geldim eve kilo almamışım

İnstagramin varsa ozge bezirciyi takip et hem tarifler verip menusunu paylasiyor şuan. Ama instagram yoksa ben anlatirim

Hatta şöyle söyliyim diyete başladığımın ilk günü de tartilmam 2-3 gün ödem atar ondan sonra tartılırım çünkü çok yüksek kilo görünce moralim bozulur
İşte bak merak ettiğim bir şey ortaya çıktı. Kaçla başladım hangi durumlarda nasıl kilo verdim hepsini tek tek tartmam lazım.

tövbe estağfurullah biizm kaptan psikopat çıktı korktum senden valalha bize kötü örnek oluyon şimdi ne zikimlasam gidip tartilirim
Bende öyleyim gün içinde de bakiyorum az cok önceki güne göre fark olmuşmu anliyorum bak birazdan yatmadan bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…