- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Sagol canim. Bugun bakarim butun videolaara
Tüm vücud
1250 puan
Zipzip-
Cordelia
@fesang
Beth18
@pastel34
@Zeynep_Nihal
@eceboce
Amine Busra
@Elhan
@gezegenfeza
DeryaOnDiet
@L u c i a
@Aomine Daiki
@sandriyon
@s i d e l y a
@Kinoalihatun
@sara_28
@ugurbocuuu
@Nefesimmmsin
@60kiloyum
@dolunaydagel
Unuttuğum varsa af ola
Insallah canim verecegiz kilolari korksunlar bizdenKaptanım merak etme sen ben kilo verdiğim haftanın ardından duraksıyorum sonra birden düşüyor kilo biten hafta diyete rağmen duraksadım bu önümüzdeki hafta çok güzel kilo kaybedeceğim inşallah
Tamam canimArayayım atayım kekim
Aslinda fena degil yediklerin ben hic yemiyosun sandimBeth18 Çarşamba bunu yemişim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun ortim18 şubat menüm
Kahvaltı:12.00
4yk menemen
Yarım ekmek
1üçgen peynir
4 zeytin
Aksam:17.00
4tahta şiş bol yesil ve kapya biberli tavukgöğsü şiş
Yogurt
18.00
Eti karam
Su:2 litre
Spor:6376 adım
Eki Görüntüle 3009462
Zipzip- Cordelia Beth18
Kocaman bir bravoÇok stresli bir haftayı kacamaksiz gecirdim.O yarım ekmekten hıncımı aldım sanki.
Regl oldum dün. tatlı krizine girince yedim valla eti karamı da.
Bismillah dedim bugünü unuttum.başlıyorum yarın yine insallah
Evetcanim cok belli dimiTeşekkür ederim kaptişimsenin ilk kaptanlığın mı kaptanım
gömmüşsün resmen
Pazartesi biz kazanicazAaaa kötü olmuş.. dışardanda hep lavaşlı ekmekli şeyler yenirpazartesi kazanan belli oluyor galiba
Afiyet olsun canimIyi akşamlar kızlar
Mesajları okuyum dedim 2 saat sürdü, su içme saatim geldi.
Iftar
2 dolu kâse kuru fasulye
Salata
2 yumurta sarısı ( oğlumun beslenmesine koyuyorum, bugün yemeye zaman bulamamış)
Su
1,5 lt
2 kupa kahve
Insallah oyle olacak inaniyorumİyi akşamlar herkesetakımlar seçilmiş hayırlı olsun Beth18 kaptanım inşallah bu hafta kilo verdiğim bir hafta olur
Biz nazar boncukluyuz nazarimiz degmez ona@fesang cım bu hafta seni nazar etmezsek hiç bir hafta nazar etmeyiz
Evet ya korumak cok zor gercekten azicik kacirinca hemen aliyosunAma hepimiz biliyoruz ki kilo vermek işin kolay kısmı, önemli olan korumak
Apa nedir canim?Aaa sende mi başladın canım benimde 3.günüm. Çok güzel gidiyor.birbirimize burdan destek oluruz inşallah. Sen neden başladın canım apaya
Cok iyi vermissinÖğün sayısı az olunca daha iyi oluyor dediğin gibi canım. Birde geç saatlere bırakmazsan fazlada yesen en azından kilo almıyorsun. Bende ramazanı sahursuz tutmuştum geçen yıl. Ve iftarda ne istiyorsam yedim. Her akşam tahinli pide yiyordum (çok severim) ama sofradan kalkınca tek lokma almadım ağzıma. Ramazan bitene kadar 2 kilo vermiştim
59 benim hedefimHaftalık hedeflerimizi yazalım mı? Ben 57.8 diyorum
afiyet olsun canim
yaptiklatin cok iyi bizde yapalimEvde sürekli hareket halindeyim. Bol bol dans ve egzersiz yapıyorum. Kendimi motive edecek spor için kamçılayacak kişileri takip ediyorum .
7 gibi uyanıp oplan uyanmadan spor yapıyorum. En çok zumba yapıyorum. Her yere yürümeyi tercih edyorum. Yürürken geç kalmış gibi ara ara koşuyorum.
Genelde sabah kahvaltısını hafif akşam ağır yiyorum.
aynen aksam hafif olsa daha iyi olurAslında sabah ağır yesen akşam hafif yesen daha güzel olur
Ne kadar cok vermissin canim masallahDopumda 85 kiloydum. 40 günde 10-15 kilo verdim. Oğlan beni emmedi benimde iştahım kesildi. Hurma kuruyemiş su. Başka birşey yiyemedim. Süt sağdım oğlum 9 aylık olana kadar. Oplum 1 yaşına geldi baktim kendime 65 kiloyum. Karar versim 58 olucam diye .şubatta niyet ettim. Temmuz da 56 oldum. Sonra
Afiyet olsunŞekersiz 5. Gün menüsü
Sabah 10.30
2 dilim ekmekle tost
Tavada yumurta(çocuklarla bolustuk)
Nescafe
Zeytin
14.00
1 kase şehriye çorbası unsuz
3 4 yk mantar yemeği
15.30
Fit puding
Türk kahvesi
18.30
İspanakli yumurta
Yogurt salata
1 dlm ekmek
Turşu
Gün içinde detoks suyu
Sütlü türk kahvesi-çay
Zipzip- Beth18
Inanamiyorum bravoAkşam kvye gitcektik. Aradik gorumceme gidiyolarmis sizde gelin dediler. Eyvah dedim zaten3 çeşit tatli yediler kp ve ben izledik
Ben de esim olunca kaciriyorumEvde tek oplanla olunca yemiyprım da eşim olunca biraz listem şaşıyor. Her zaman olmasada
YemeeeeeeBen yine önden yemeue basladim. Cocuklarla ne yedim anlamiyorum çünkü
Burasi acayip gaza getiriryoYok yok bu gruptaki kimse eski kilosuna dönmeyecek. Ben burda olmasam çoktan bırakırdım ama
Yaşasın zıpzıp yaşasın masterfit
Cok iyi vermissin
Ben de uzuluyorum yaHmmm meseleyi bilmiyorum ama neyse diyetten sonra koruması da var unutma :)) bir de ben birileri gidince üzülüyorum sen de gitme
Yok canim mavisin srn maviSelam canim. Kurmizi olmusum bu hafta
Insallah hepbirlikteCok sagol canim. Ne guzel yazmissin. Insallah beraber basaracagiz
Afiyet olsun canim18 subat menum
Kahvalti 10h30
1 fincan yeşilçay
Bol yeşillikli salata 1 adet haşlanmış yumurta
6 adet badem
Ara 12h30
1 dilim ananas
Oglen 14h30
Haslanmis ispanak
3 kasik yogurt
Ara 16h
Kahve
Aksam 19h
6 yk etsiz yesil fasulye
4yk yogurt
Ara 21h
Bir avuc leblebi
1 kare bitter
Su 2l
1 mile Leslie
Zipzip-
Cordelia
@fesang
Bence yemege gidin muhabbet edersinizKizlar bugun esimin dogum gunu
Bu yil sadece ikimiz kutlayalim cocuklari anneme birakalim diye dusundum
Restorantami gitsek yoksa sinemami bilemedim
Restorantada gitsem izgara tavuk, salata tarzi biseler takilirim
Yada evde fistik gibi yemegini ye git diyorum
Sinemaya gitsem guzel bi turk filmi gelmis ona gideriz ama iceride bos durmak olmaz orda ne yiyebilirim saglikli bilemedim
Afiyet olsun
GunaydiiinnnnnnGünaydın kızlar hepimize güzel hafta sonları
Olsun canim cumaya kadar insallah verirsin
No benim takimim yemez kiHepsinin kapısına pasta börek bırakalım
HayirrrrrrBana birakin bende maviyim
Insallah canimSen birakmasan da bugun borek var evde
Ama dikkat edeceğim kilo alamam ramazana 55 ile gireceğim
Iner canimGünaydın
5 gün önce regl oldum ben şok. Neyse dünle ayni kg geldim ammaa ödem var. 2 güne iner
Arada degisikli iyi olur canimGayet güzel olur bende çiğ ispanak ayirdim peynirli salata yaparim belkişimdi kahvaltimi yaptim. Ama yumurtadan bir bikkinlik geldi. Sanirim yarin yulaf lapasi falan yapcam...
Afiyet olsun canimPersembe gunu menum
10:00- 2 haslanmis yumurta, 1 kase yesillik marul maydonoz, 1 avuc fibdik
13:00- 1 kase mercimek corbasi, 1 kase tavuklu salata
18:00- 1 kase kuru fasulye, 3 yk pilav, 1 kase salata
Su:3lt
Dunku menum
10:00- 2 haslanmis yumurta, salatalik, 1 abuc findik
13:00- 1 kase salata, 100 gr kadar balik
18:00- 1 elma, 1 avuc fistik, avuc ici kadar balik, 1 haslanmis patates.
Gece - 3 kadeh sarap.
Su: 2 lt
Beth18 Zipzip-
Hemen kaydettim canim peki yaptigimizda nasil anlayacaksin 750 puan mi olacak yaparsakHerkese Merhaba
Herkes spor yapsın diye çok kolay bir video ile geldim. En büyük derdimiz göbek. Evet Göbek yağlarına savaş açıyoruz.
Ayakta yapabileceğiniz 10 dk lık harika bir video.
500 puan.
1.Video
2. Video Bana böyle videolarla gel cordiş spor benim işim diyen Spor kraliçelerime gelsin. Eva aşkım bitmiyor. Ne yapayım.
2. Video 750 puan
Önemli Not:
1- Ben niye etiketteyim spor diyet yapmıyorum diyenler özlüyorum sizi. Hello diyeyim dedim,
2- HamilelerSağlık sorunu yaşayanlar Hiçbi derdim yok canım istemiyor diyenler
Lütfen mesajımı dikkate almasın .
Afieyt olsun canim17 Şubat
Sahur
1 yumurta tavada
1 dilim avakado
2 dilim peynir
2 dikim tam buğday ekmeği
5 zeytin
İftar
9 köfte ızgara
Bol.salata iki küçük kare pide
Su 3lt
_-------------_----------__------------_-------------_------------_---
18 Şubat
Kahvaltı
1 yumurta tavada
1 dilim avakado
2 dilim peynir
2 dikim tam buğday ekmeği
5 zeytin
Ara 10
4 küçük kare bitter çikolata %70
1 fincan kahve
Öğle 12
Avakado ve peynirli sandviç tam buğday ekmeği arasına
Akşam 19.00
1 kase yeşil mercimek çorbası
2 küçük patatesli rulo börek
Su 2lt
Zipzip-
Beth18
Gecmis olsun nesi varBen gideyim susleneyim.fizyoterapiste gidip kızım hakkında konuşacağım bakalım nasıl bir yol cizecegiz
Hosgeldin canim mavi takkmaTm mavi takım
Tamam canimcimBeth18 Mavi takima ekledik bilgin olsun kaptanim
Hahahaahah pisman olan siz olacaksinizGörür günü canım pişman edeceğiz. . @Lavinia_98
ben de aticam hepsini gorursunuz6.546 adım oldu. 10.000 yapayım ben.
bravo canim6421 deyim bende
Afiyet olsun canim18 şubat menü
13:30
1 yumurta
1 dilim peynir
6 tane patates kızartmaso
1 dilim ekmek
18:30 1 kase çorba 3 kaşık makarna
3 tmae kuru paylıcan dolma 1 bardaj ayran
22:00 3 bardak çay
1 dürüm çiğ köfte
Atma atma adim atma8.062 devammmm.
Tesekkur ederiz canim
Tüm vücud
1250 puan
Zipzip-
Cordelia
@fesang
Beth18
@pastel34
@Zeynep_Nihal
@eceboce
Amine Busra
@Elhan
@gezegenfeza
DeryaOnDiet
@L u c i a
@Aomine Daiki
@sandriyon
@s i d e l y a
@Kinoalihatun
@sara_28
@ugurbocuuu
@Nefesimmmsin
@60kiloyum
@dolunaydagel
Unuttuğum varsa af ola
Canim bosver sen hosgeldin
Gecmis olsunBen kalkamadım yerimdenYumurtalık ağrım tuttu yine
Ben anladım ki bu müdür bizleyken benim yoğunluğum bitmez
Çok yorgun bitkin uykusuzum
Bugün sabah aç karnına tartılmayı unuttum. Boyun 170, kilom 95 olmuştur . 46 beden giyiyorum. 48 beden olmak istemiyorumCanım çok merak ettim kilonu ve boyunu acaba abartıyor musun Yoksa gerçekten öyle mi?
Büşra 5. Günde sanırım.
Bugün akşam dışardayız canım. Ben yarından itibaren yazayım en iyisi. Hem sabah tartılırım, ona göre bir yol çizeriz inşallahBugunden itibaren menulerini yazmaya basla canim
Pazartesi ve cuma tarti bildirimi yapiyoruz
Aklina takilan birsey olursa her zaman sorabilirsin
Benim kilom etki etmiyor canim boregi yiyebilirimHayirrrrrr
Tunaydin kaptanimHepinize tunaydin
Canim mavi takimim sularimizi icelim, ogunlerimizi dikaktli yiyelim
Haftasonu diye kacamak yapmayalim canlarim
Kazanan biz olacagiz
Tamam canim olur yarin kilo bildirimiyle baslarsinBugün sabah aç karnına tartılmayı unuttum. Boyun 170, kilom 95 olmuştur . 46 beden giyiyorum. 48 beden olmak istemiyorum
Bugün akşam dışardayız canım. Ben yarından itibaren yazayım en iyisi. Hem sabah tartılırım, ona göre bir yol çizeriz inşallahSizler sayesinde spora da başlarım
Canım evet seninle aynı boyduk. Sanki daha önce de konuştuk Ben de başladığımda 95 kiloydum biliyor musun Şu an 66 ama hatta 60 olmuştum İnan başarabilirsin canımBugün sabah aç karnına tartılmayı unuttum. Boyun 170, kilom 95 olmuştur . 46 beden giyiyorum. 48 beden olmak istemiyorum
Bugün akşam dışardayız canım. Ben yarından itibaren yazayım en iyisi. Hem sabah tartılırım, ona göre bir yol çizeriz inşallahSizler sayesinde spora da başlarım
Tamamdır , temiz bir başlangıç yapmak istiyorumTamam canim olur yarin kilo bildirimiyle baslarsin
Maşallah canımCanım evet seninle aynı boyduk. Sanki daha önce de konuştuk Ben de başladığımda 95 kiloydum biliyor musun Şu an 66 ama hatta 60 olmuştum İnan başarabilirsin canım
Aa oyle mi bilmiyordum canimBenim kilom etki etmiyor canim boregi yiyebilirim
Tunaydin kaptanim
Mavi sarilar adima destek oluyorlar sadece kaptanimAa oyle mi bilmiyordum canim
Yapabilirsin.Tamamdır , temiz bir başlangıç yapmak istiyorum
Maşallah canımHarika bir değişim olmuş İnşallah ben de yapabilirim
Anladim canimMavi sarilar adima destek oluyorlar sadece kaptanim
Bugun 5. Gün ben dün 5 saniyodumCanım çok merak ettim kilonu ve boyunu acaba abartıyor musun Yoksa gerçekten öyle mi?
Büşra 5. Günde sanırım.
Ankarali degiliz ama dogma büyüme Ankadayim canim
Kontrollü sıkı desek senin için
Ben AnkaralıyımAnkarali degiliz ama dogma büyüme Ankadayim canim
Bu arada saglikli beslenmek önceliğin olsun
Sıkı bir diyete gerek yok
Canım kontrollü sıkı beni zayıflatır bence de. Akşam yemeğinden sonraki kaçamaklar yüzünden aldım bu kiloları. Protein ağırlıklı gitmek daha doğru , yarın başlangıcı yapayım, ona göre düzenleriz inşallahKontrollü sıkı desek senin içinakşam yemeginden sonra kacamak yapma. Gunduz canin kek mi istedi her zaman 2 dilimmi yiyordun 1 dilim ye, akşamı ona göre hafif seç. Protein ağırlıklı olsun, yunurta peynir et, bakliyat, sebze hersey olsun beslenmende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?