Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ailen Ankarada mi canim gelirsin belki yeniden

Tabiki zayiflarsin. Zaten bebegin emdigi icinde kalori yakiyosun. Birazda spor, yürüyüş eklesen daha ne olsun :) sadece en muhim kisim akşam yemegi sonrası atistirmamak. Bakma benim sekersize giristigime ben vucudum arinsin diye basladim. Çünkü geçen ay oyle boyle cozutmadim

İşte ben buna geçmişe gitmek derim
Teşekkür ederim canım

Canım evet seninle aynı boyduk. Sanki daha önce de konuştuk Ben de başladığımda 95 kiloydum biliyor musun Şu an 66 ama hatta 60 olmuştum İnan başarabilirsin canım
Süperrr olmussun Darısı başıma... daha önce başarmıştım 88-66 ınsallah yine olur

Hoşbulduk güzel kaptanım bu hafta biz kazancaz insanlah takimlardakine bir uyar i yap yarın az yesinler biraz yoksa elifcigimin dikenli sopasindan gostrcz

Eklentiler

• images (1).webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 34
Geçmiş olsun canım
Yumurtalık ağrın olduğunu nasıl anlıyorsun? Göbek altı mi oluyor
Şu an sol taraf ağrıyo. Sol kasıktan, göbek altı gibi yani sızı başlıyor. Eğer önlem almazsam(almadım) bütün solyanım iç organlarım sırtım, göğüs altına kadar yoğun ağrı oluyor. Çok arttı fena oldum, ağrı kesici alıp sıcaksu torbası koydum üstümü örtüp yattım, hafifledi çok şükür Benim yumurtalıklarımda çok problem var, genç kızlıktan beri çekerim böyle. O zamanlar ne olduğunu anlamıyodum, sürekli böbreklerime falan baktırıyodum

Ailen Ankarada mi canim gelirsin belki yeniden
Keşke canım ama hizmet puanımız yetmıyor maalesef Biz de eşimin memleketine tayin isteyeceğiz yaza inşallah. Tek başına bebekle çok zor
Evet biliyorum nasıl cozuttuğunu Ben de 2 haftadır cozutmuş durumdayım sağlıklı beslenmeye bir başlangıç, bahanesiz devam etmek istiyorum. Birlikte başaracağız inşallah
Baraj puanlari kalkmisken diyetisyenlik mi okusam
Okunabilir ama ataması çok az. Özelde çalışılabilir . Ya da çalışmasan bile bilgilenmek için okunabilir
Ben dusundum bunu bir ara aslinda cesaret edemedim

Bu arada baraj olmasada diyetisyenlik puanlari yuksek olur
Puanları çok yüksek olmaz bence. Eşit ağırlıktan ya da sözelden alırlar. Sadece dediğim gibi ataması az, ama özel sektörde iş bulunabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…