Sayisal diye biliyordum ben yanlis mi biliyorum acabaKeşke canım ama hizmet puanımız yetmıyor maalesefBiz de eşimin memleketine tayin isteyeceğiz yaza inşallah. Tek başına bebekle çok zor
Evet biliyorum nasıl cozuttuğunuBen de 2 haftadır cozutmuş durumdayım sağlıklı beslenmeye bir başlangıç, bahanesiz devam etmek istiyorum. Birlikte başaracağız inşallah
Okunabilir ama ataması çok az. Özelde çalışılabilir . Ya da çalışmasan bile bilgilenmek için okunabilir
Puanları çok yüksek olmaz bence. Eşit ağırlıktan ya da sözelden alırlar. Sadece dediğim gibi ataması az, ama özel sektörde iş bulunabilir
Tasmaz belkiÜzülme kalktım ayağa, gekeneksel süt taşırma ritüelindeyim
Bu sefer iki tencereye böldüm, kabarmış taşamamış çok şükürTasmaz belki
Sayısaldan alıyormuş canım . Ben yanlış biliyormuşum . Eşim Hataylı. Nasip olursa yaza taşınırız inşallahSayisal diye biliyordum ben yanlis mi biliyorum acaba
Esinin memleketide guzel olur neresi olduğunu bilmiyorum ama yalnız kalmazsiniz
Amin canım.Süperrr olmussunDarısı başıma... daha önce başarmıştım 88-66 ınsallah yine olur
Kek di mi valla ben de.Bir yıllık erzak fişi gibiydi alıntıları görünce feleğim şaştı . Bu kız nasıl cevapladı diye düşünüyordum
Ben artik genelde sayfa sayfa ilerliyorum coklu alinti yapmamaya calisiyorumKek di mi valla ben de.Beth18
Benimde oluyor ara ara kist problemi varmi? Mesela benim yumurtalar catlamayip kist oluyorduŞu an sol taraf ağrıyo. Sol kasıktan, göbek altı gibi yani sızı başlıyor. Eğer önlem almazsam(almadım) bütün solyanım iç organlarım sırtım, göğüs altına kadar yoğun ağrı oluyor. Çok arttı fena oldum, ağrı kesici alıp sıcaksu torbası koydum üstümü örtüp yattım, hafifledi çok şükür Benim yumurtalıklarımda çok problem var, genç kızlıktan beri çekerim böyle. O zamanlar ne olduğunu anlamıyodum, sürekli böbreklerime falan baktırıyodum
Hayırlı olsun simdiden canimSayısaldan alıyormuş canım . Ben yanlış biliyormuşum . Eşim Hataylı. Nasip olursa yaza taşınırız inşallah
Merhaba ben kendime ödem çayı yaptım. Ölçüm kendime göre oldu ama. Bakalım 2 haftada sonuç ne olacak.Hepinize tunaydin
Canim mavi takimim sularimizi icelim, ogunlerimizi dikaktli yiyelim
Haftasonu diye kacamak yapmayalim canlarim
Kazanan biz olacagiz
Evet canım limonlum canla başla uğraşmış. Bu alıntı işi bana zor geliyor. Alintiladiktan sonra bir şey yazacaktım neydi o diye bayağı düşünüyorum.Kek di mi valla ben de.Beth18
Geçmiş olsun kuzum.Şu an sol taraf ağrıyo. Sol kasıktan, göbek altı gibi yani sızı başlıyor. Eğer önlem almazsam(almadım) bütün solyanım iç organlarım sırtım, göğüs altına kadar yoğun ağrı oluyor. Çok arttı fena oldum, ağrı kesici alıp sıcaksu torbası koydum üstümü örtüp yattım, hafifledi çok şükür Benim yumurtalıklarımda çok problem var, genç kızlıktan beri çekerim böyle. O zamanlar ne olduğunu anlamıyodum, sürekli böbreklerime falan baktırıyodum
Ben yapıyorum galiba.Ben artik genelde sayfa sayfa ilerliyorum coklu alinti yapmamaya calisiyorum
Hahahaahİşte ben buna geçmişe gitmek derim
Teşekkür ederim canım
Asil guzel sensinHoşbulduk güzel kaptanımbu hafta biz kazancaz insanlah takimlardakine bir uyar i yap yarın az yesinler biraz yoksa elifcigimin dikenli sopasindan gostrcz
Hahaha kolay olmadiBir yıllık erzak fişi gibiydi alıntıları görünce feleğim şaştı . Bu kız nasıl cevapladı diye düşünüyordum
Gecmis olsunŞu an sol taraf ağrıyo. Sol kasıktan, göbek altı gibi yani sızı başlıyor. Eğer önlem almazsam(almadım) bütün solyanım iç organlarım sırtım, göğüs altına kadar yoğun ağrı oluyor. Çok arttı fena oldum, ağrı kesici alıp sıcaksu torbası koydum üstümü örtüp yattım, hafifledi çok şükür Benim yumurtalıklarımda çok problem var, genç kızlıktan beri çekerim böyle. O zamanlar ne olduğunu anlamıyodum, sürekli böbreklerime falan baktırıyodum
Ben artik genelde sayfa sayfa ilerliyorum coklu alinti yapmamaya calisiyorum
Cok guzelMerhaba ben kendime ödem çayı yaptım. Ölçüm kendime göre oldu ama. Bakalım 2 haftada sonuç ne olacak.
Herkese mutlu tatiller
Ya sorma hocamEvet canım limonlum canla başla uğraşmış. Bu alıntı işi bana zor geliyor. Alintiladiktan sonra bir şey yazacaktım neydi o diye bayağı düşünüyorum.
Cok iyi afiyet olsun18 şubat 2022
Sadece 8 dk egzersiz yaptim ve yürüyüş yaptım.
Kahvaltı
8.40 limonlu su
Yeşil çay
9:30
Portakal
Kek hindistan cevizli 1 dilim
çay
12.30
Erişte
18.00 elma
20.30
Fırında baget
22.00 fıstık leblebi
Afiyet olsun canim ❤18 şubat 2022
Sadece 8 dk egzersiz yaptim ve yürüyüş yaptım.
Kahvaltı
8.40 limonlu su
Yeşil çay
9:30
Portakal
Kek hindistan cevizli 1 dilim
çay
12.30
Erişte
18.00 elma
20.30
Fırında baget
22.00 fıstık leblebi
Canım hayırlı olur inşallah.Sayısaldan alıyormuş canım . Ben yanlış biliyormuşum . Eşim Hataylı. Nasip olursa yaza taşınırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?