Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sayisal diye biliyordum ben yanlis mi biliyorum acaba

Esinin memleketide guzel olur neresi olduğunu bilmiyorum ama yalnız kalmazsiniz

Sayisal diye biliyordum ben yanlis mi biliyorum acaba

Esinin memleketide guzel olur neresi olduğunu bilmiyorum ama yalnız kalmazsiniz
Sayısaldan alıyormuş canım . Ben yanlış biliyormuşum . Eşim Hataylı. Nasip olursa yaza taşınırız inşallah

Benimde oluyor ara ara kist problemi varmi? Mesela benim yumurtalar catlamayip kist oluyordu şişliğini bile hissediyordum. Şuanda regl oldum sanki içimi oyuyorlar oyle aci var

Hepinize tunaydin
Canim mavi takimim sularimizi icelim, ogunlerimizi dikaktli yiyelim
Haftasonu diye kacamak yapmayalim canlarim
Kazanan biz olacagiz
Merhaba ben kendime ödem çayı yaptım. Ölçüm kendime göre oldu ama. Bakalım 2 haftada sonuç ne olacak.
Herkese mutlu tatiller

Geçmiş olsun kuzum.

İşte ben buna geçmişe gitmek derim
Teşekkür ederim canım
Hahahaah dun gece bebelerle birlikte uyuyakalmisim ondan gunduz yanitlayabildim cancagizim
Hoşbulduk güzel kaptanım bu hafta biz kazancaz insanlah takimlardakine bir uyar i yap yarın az yesinler biraz yoksa elifcigimin dikenli sopasindan gostrcz
Asil guzel sensin evet herkese duyrulur lutfen ogunlere dikkat yoksa dikenli sopayi gosteririz size
Bir yıllık erzak fişi gibiydi alıntıları görünce feleğim şaştı . Bu kız nasıl cevapladı diye düşünüyordum
Hahaha kolay olmadi
Gecmis olsun
Ben artik genelde sayfa sayfa ilerliyorum coklu alinti yapmamaya calisiyorum

Merhaba ben kendime ödem çayı yaptım. Ölçüm kendime göre oldu ama. Bakalım 2 haftada sonuç ne olacak.
Herkese mutlu tatiller
Cok guzel

Evet canım limonlum canla başla uğraşmış. Bu alıntı işi bana zor geliyor. Alintiladiktan sonra bir şey yazacaktım neydi o diye bayağı düşünüyorum.
Ya sorma hocam
Cok iyi afiyet olsun

Sayısaldan alıyormuş canım . Ben yanlış biliyormuşum . Eşim Hataylı. Nasip olursa yaza taşınırız inşallah
Canım hayırlı olur inşallah.

Gelelim diyete; Ben 2020 Ekim sonu 95 kiloydum. 91 kilo ile burada 6. Takıma girdim. Kasım ayinda. 60 kilo ile mezun oldum canım. Sanırım Temmuz ya da Ağustos 2021 gibi. 9-10 ayda 35 kilo verdim canım. Başta o kiloya gelmek imkansız gibi geliyor çok uzun bir yolum var sanıyorsun zaten kimsede vereceğine inanmıyor en yakınların dahil.

Amaaa

30 kilo vermek kolay değil, zorlanırsın dediler.
Dedim olabilirrrr.
Bu yaştan sonra 38 beden mi olunur dediler.
Dedim olabilirrrr.
Senin yüzün çöker çirkin olursun dediler.
Dedim olabilir.
Hallederiz.

Diyorsun ve başarıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…