Dün bacaklarım ağrıyor du dinlenme günüm oldu
Kalori diyetini seviyorum ben. Uzun soluklu yapabiliyorsun canım yeri geldiğinde çikolata bile yiyebiliyorsunuz yeter ki kaloriyi aşma. Burada en uygunu senin yapabileceğin diyet. Bu arada kaç aylık bebeğin?
Tarifine göre bu kızda idrar yolları enfeksiyonu olabilir dedim ama sen bayağı emin ve biliyorsun. Çok geçmiş olsun. Üsutmeye bağlı bir şey mi ?Şu an sol taraf ağrıyo. Sol kasıktan, göbek altı gibi yani sızı başlıyor. Eğer önlem almazsam(almadım) bütün solyanım iç organlarım sırtım, göğüs altına kadar yoğun ağrı oluyor. Çok arttı fena oldum, ağrı kesici alıp sıcaksu torbası koydum üstümü örtüp yattım, hafifledi çok şükür Benim yumurtalıklarımda çok problem var, genç kızlıktan beri çekerim böyle. O zamanlar ne olduğunu anlamıyodum, sürekli böbreklerime falan baktırıyodum
Tatlim ben yemek menülerine yorum yazmıyorum normalde ama hiçbir şey yememişsin bol bir salata falan yapıp yesene şimdi.19 subat menum
10.30
Peynir, yumurta, zeytin, 2 dilim ekmek, muhlama, 1 tk kaymak, 1 tk bal
Ara
Filtre kahve
Yarim bardak ayran
Yatana kadar 3 l su
Zipzip- , Cordelia , Kinoalihatun
Allah bağışlasın canım sen çocuklarınla ilgilen.Benim ikizlerim var 3.5 yasindalar bos vaktim az oluyor o nedenle az girebiliyorum
Tmm tatlım.
Oyle mi seni etiketlemiim o zaman. Yok canim ya saglam kahvalti yaptim hala karnim yok. Peki seni sadece adimlara mi etiketliim?Tatlim ben yemek menülerine yorum yazmıyorum normalde ama hiçbir şey yememişsin bol bir salata falan yapıp yesene şimdi.
Amin sagolasinAllah bağışlasın canım sen çocuklarınla ilgilen.
Tmm tatlım.
Afiyet olsun kaptanim19 subat menum
10.30
Peynir, yumurta, zeytin, 2 dilim ekmek, muhlama, 1 tk kaymak, 1 tk bal
Ara
Filtre kahve
Yarim bardak ayran
Yatana kadar 3 l su
Zipzip- , Cordelia , Kinoalihatun
Kolay gelsin canim görüşürüzKızlar geçmişi okuyayım dedim ama çok konusmussunuz :) Eve yeni geldim ama fena sinirliyim misafir de geldi akşam geri gelebilirim anca öpüyorum
Canım yaptığımıza nasıl anlayacaksını anlamadım siz haftanın videosunu yaptım diyeceksiniz adım bildirimleri ile birlikteydi. bende puan vereceğimInsallah canim verecegiz kilolari korksunlar bizden
Tamam canim
Aslinda fena degil yediklerin ben hic yemiyosun sandim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun ortim
Kocaman bir bravo
Evetcanim cok belli dimi
Pazartesi biz kazanicaz
Afiyet olsun canim
Insallah oyle olacak inaniyorum
Biz nazar boncukluyuz nazarimiz degmez ona
Evet ya korumak cok zor gercekten azicik kacirinca hemen aliyosun
Apa nedir canim?
Cok iyi vermissin
59 benim hedefim
afiyet olsun canim
yaptiklatin cok iyi bizde yapalim
aynen aksam hafif olsa daha iyi olur
Ne kadar cok vermissin canim masallah
Afiyet olsun
Inanamiyorum bravo
Ben de esim olunca kaciriyorum
Yemeeeeee
Burasi acayip gaza getiriryo
Cok iyi vermissin
Ben de uzuluyorum ya
Yok canim mavisin srn mavi
Insallah hepbirlikte
Afiyet olsun canim
Bence yemege gidin muhabbet edersiniz
Afiyet olsun
Gunaydiiinnnnnn
Olsun canim cumaya kadar insallah verirsin
No benim takimim yemez ki
Hayirrrrrr
Insallah canim
Iner canim
Arada degisikli iyi olur canim
Afiyet olsun canim
Hemen kaydettim canim peki yaptigimizda nasil anlayacaksin 750 puan mi olacak yaparsak
Afieyt olsun canimborekler olmasa iyiymis
Gecmis olsun nesi var
Hosgeldin canim mavi takkma
Tamam canimcim
Hahahaahah pisman olan siz olacaksiniz
ben de aticam hepsini gorursunuz
bravo canim♀
Afiyet olsun canim
Atma atma adim atma
Tesekkur ederiz canim
Canim bosver sen hosgeldin
Gecmis olsun
Geçmiş olsun ablamŞu an sol taraf ağrıyo. Sol kasıktan, göbek altı gibi yani sızı başlıyor. Eğer önlem almazsam(almadım) bütün solyanım iç organlarım sırtım, göğüs altına kadar yoğun ağrı oluyor. Çok arttı fena oldum, ağrı kesici alıp sıcaksu torbası koydum üstümü örtüp yattım, hafifledi çok şükür Benim yumurtalıklarımda çok problem var, genç kızlıktan beri çekerim böyle. O zamanlar ne olduğunu anlamıyodum, sürekli böbreklerime falan baktırıyodum
Kolarrimi çok yordu yaaaCordelia
Atigim sporu yaptım 25 dk
10 dk bölgesel yaptım
1350
Adım Lar bugün yok yarın saatim çıkınca baslatcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?