Anladim ben onu. Ama yazmayalim daha cok uzulecek ve aralari bozulabilir. Yazdiklarinin hepsine imzami atabilirimLimonlum seninle aynı şeyleri düşündüm. Fesangimi bir de ben uzerim diye yazamadım. Zaten gicigim bu kayınço ve ailesine. O yetmemiş görümce misafir çocuklar karışmış...çalışan ve evi müsait olmayan bir yakınına düşman bile bu kadar yüklenmez pes yani ...bu nasıl bir zihniyet insan evladı değil bunlar. Tek suçlu var aslında ben demeyeyim siz anlayın.ben arkadaşımı düşünüyorum olanları da anlayamıyorum. Şuursuzluk bunun adı .
Allah bağışlasın canım benimYaaaa maşallah canım9-10 ayda mükemmel sonuç. Ben 35 kg değil 17-18 kg versem yeter. Kemiklerim iri benim
Kalori hesabı yaptım geçen aylarda 4-5kg verdim. Hesabı bırakınca tekrar aldım.Yeniden başlayayım. İhtiyacım olan kaloriden 500 aşağı alsam zayıflatır beni.
Bebeğim 7 buçuk aylık. Emiyor ama emme sıklığı azaldı artık, ek gıda yiyor ve mama da içiyor. Diyet yapabilirim yani
Kolay gelsin portakallı kekim.Kalkayimda etrafi supurup hamur mayalayayim
Canım yazacağım buna. Seviyorum seni şimdi kaçıyorum kızlar sabaha görüşürüzLimonlum seninle aynı şeyleri düşündüm. Fesangimi bir de ben uzerim diye yazamadım. Zaten gicigim bu kayınço ve ailesine. O yetmemiş görümce misafir çocuklar karışmış...çalışan ve evi müsait olmayan bir yakınına düşman bile bu kadar yüklenmez pes yani ...bu nasıl bir zihniyet insan evladı değil bunlar. Tek suçlu var aslında ben demeyeyim siz anlayın.ben arkadaşımı düşünüyorum olanları da anlayamıyorum. Şuursuzluk bunun adı .
niye ki evi yok mu?Son olarak şunu söyliyim eşimin iş arkadaşı gece bizde kalacak
Ben de özledim aşkitoomAyyy sonunda rakibime tekrar kavuştum.
Pastelfit
Ösledim
Yetmez, dayak lazımTatlım sen hiç yorulma ben senin yerine bayılırım
Yok artık yok yani
Sabır yetmez bu yaşananlara çıldırıyorum .
Yaw yüzsüzlük almış başını gitmişHer şeyi de yazamadım yani kuzum anla
Almışım da almışımBaşka bir video yapabilirsin canım. Aynı puan olur. Sen kendine uygun videoyu seç.
Hay Allah razı olsunBaşka bir video yapabilirsin canım. Aynı puan olur. Sen kendine uygun videoyu seç.
Değil canımfesang eşin öğretmen değil galiba değil mi?
Eşinin arkadaşı hanımdı yanlış mı okudum. Tekrar gidip okuyacağım.Son olarak şunu söyliyim eşimin iş arkadaşı gece bizde kalacak
NedenSon olarak şunu söyliyim eşimin iş arkadaşı gece bizde kalacak
Can mı dayanır bunaHem eltimin hem gorumcemin evi çok yakın. Yani yapıp getirmek zor değil illa yemek istiyorsanız. Ki zaten kendi yaptı böreği vs. Ama neden bu mutfakta mutfak bu haldeyken?? Çok çok sinirliyim içicem valla özür diliyorum hepinizden
Evet onlarda sorun yokAfiyet olsun canim. Pekmez ve ekmek bu diyette serbest mi?
Super. Ben de kalkip kahve icicem ve adimlarimi tamamlicam
Sagol canim. Ah su tombik surat azcik zayiflasa super olacak da. Evet canim cok memnunum cok rahat. Kas, goz dudak hepsine yatirdim. Ilk 3 sene kadar obce yaptirmistim bu sene tazele zamaniydi. Kesinlikle tavsiye ederim herkese.Anladim canim vaktim olursa yaparim
Thanks
Aferin olur. Aclik hissettiginde kahve ya da su ic. Imkanin varsa filtre kahve acayip istah kapatiyor ama mutfaga gittiginde sakin bi sey atma agzina
Yok yok otur yapma bi sey olmaz
Bence yapma bi sey oturabilirsin
Balik kesiyor insani ama baya az yemissin canim afiyet olsun
Afiyet olsun
Ellerine saglik canim
@ugurbocuuu buralarin tozunu attirmanin vakti geldi. Hadi kollarini siva
@Kinoalihatun um bak cicim 3.olmusuz az daha kilo vereydim 2.olurduk neyse olsun
Benim yarin misafirim var temizlik + pogaca yapicam. Ama pogacalara uzaktan bakicam sadece
Benim adimlarimda sayilmiyor de de dusup bayolayim şuracikta
Off bu ne guzellikcanim kaslarindan memnun musun (yapma kaş di mi)
Ben covid gecirmedigim halde bu haldeyim
Super
Hadi bakalim
Yaaaaa nasil heyecanliyim pazartesi icin ben de :)
Bugun 24 saat aclik yaparak diyet yapiyorum
Yarinda Allah kuvvet verirse oyle yapicam
hem de nasil
sakin kacirma canim olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?