Kaptanım çok yeme. Hafif ye.Kizlaaaar mutfak dandini. Birazdan kahvaltıya gidicez evde mümkün değil hazırlanmasıbana şans dileyin çok yemeyeceğim inşallah.
Hala çok yorgunum bütün vücudum ağrıyor
Allah kolaylık versin işlerinde canım. Kahvaltıda kaçamak yapmazsın sen ya bence gerek yok cuma güzel yedin zatenKizlaaaar mutfak dandini. Birazdan kahvaltıya gidicez evde mümkün değil hazırlanmasıbana şans dileyin çok yemeyeceğim inşallah.
Hala çok yorgunum bütün vücudum ağrıyor
İnşallah. Maviş Şirinler öyle bakıyor yiyelim diye.Allah kolaylık versin işlerinde canım. Kahvaltıda kaçamak yapmazsın sen ya bence gerek yok cuma güzel yedin zaten
Ben çay iciyorum. Birazdan çıkacağız galiba. 15.000 için iyi planım var. Şuan 0 çünkü saat kolumda değil..5000 adımi tamamladim kaldi 10.000
Hava cok guzel burda bugun tam yuruyus havasi aslinda bende cikarim belkiBen çay iciyorum. Birazdan çıkacağız galiba. 15.000 için iyi planım var. Şuan 0 çünkü saat kolumda değil..
Esimin dizi ağrıyor. Ben de yürüyelim diyorum ama zor. Neyse ben eva ile hallederim inşallah.Hava cok guzel burda bugun tam yuruyus havasi aslinda bende cikarim belki
Olsun sen bir eva ile 10.000 adım atiyorsun nerdeyseEsimin dizi ağrıyor. Ben de yürüyelim diyorum ama zor. Neyse ben eva ile hallederim inşallah.
Günaydın canim ❤Günaydın kızlarr
Afiyet olsun canım ben de hafif bi kahvaltı yaptım düşünüyorum kahvemi şimdi mi içsem ikindi mi diyeAfiyet olsun canım.
Günaydın canım. Kahvaltımı yaptım uzanıyorum sen nasılsın?
Günaydın elşukranim Ortim bebeğim kaptanım.
58.0 geldim canim cuma 58.7 idiKaç geldin canım?
Sabrindan iyi niyetinden kalbinin guzelliginden istiyorumYa eşimde sikinti yok o daha çok sinirleniyor bu olanlara ben sakinlestiriyorum :) neyse bugün bir dellendik ama derdimiz bu olsun beee
Mutlu pazarlar saracim.Günaydın kızlar hepimize mutlu pazarlar
Günaydın canim❤Günaydın kızlar hepimize mutlu pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?