Çok geçmiş olsun canım. Bir şey anlamadılarsa ne olacak peki? Kim anlayacak?Kızlar benim bu yaramaz oğlum durduk yere öksürmeye başladı sonrada hırıltı ve sonra agalrken boğulacak gibi oluyor acaba diyruum bişey mi kaçtı boğazın a ondan mı böyle oldu acile götür düm bişey anlamadilar çok kötüyüm niye aksilikler beni buluyoe gözümün önünde oldu durduk yere
Sağol canım benim hasta olmuş şimdi anladimiyi olmasına çok sevindimgeçmiş olsunn
Hasta canım ya soğuk almış düşündüğüm gibi değil ben tahmin etmiştim sdece birsz yaramaz bir çocuk olduğu için çok tedirgin oluyorum bazı konulardaÇok geçmiş olsun canım. Bir şey anlamadılarsa ne olacak peki? Kim anlayacak?
Ayy şükür diyeyim o zaman geçmiş olsun.Hasta canım ya soğuk almış düşündüğüm gibi değil ben tahmin etmiştim sdece birsz yaramaz bir çocuk olduğu için çok tedirgin oluyorum bazı konularda
Günaydın tatlım.Günaydın kızlar
Sağol canım in içi Allah razı olsunAyy şükür diyeyim o zaman geçmiş olsun.
Canım Dikkatli olun. Herkes hasta. K.v tarafım neredeyse Ocak Şubat ayında 40 kişi arka arkaya korona oldu. K.v yeni iyileşiyor.Sağol canım in içi Allah razı olsun
Bende her gün hasta sanki bişey anlamadım bu iştenher gün kuru öksürük var
Kaybolma kaptanım.Gecmise ucayim geliyorum
sayiliyor merak etme kaptanimBenim adimlarimda sayilmiyor
Afiyet olsun canim❤Şekersiz 5. Gün menüsü
10.20
Nescafe
1 dana füme
1 dlm ekmek
Tavada yumurta peynirli kaşarlı
1 tk tahin pekmez
12.30
Yarim kase tarhana çorbası (1 kepçe)
15.00
Nescafe
1 elma 1 mandalina
16.30
Türk kahvesi
18.30
1 tabak et yemeği
Patlıcan yoğurtlusu
21.45
3 er findik badem
2 incir kurusu
Zipzip- Cordelia @limonlutarcinlikek @DeryaOnDiet
Allah kolaylik versin canimBen hala müsait olamadım. Hala çok sinirliyim. Özür dilerim geçmişi hala okuyamadım. Bu saatte misafir geldi diğerleri daha gitmedi. Yorgunluktan titriyorum bir yandan mutfağı boyuyoruz bir yandan misafir ağırlıyoruz.
Teşekkürler afiyet olsun ♡
Geldim geldim 6 sayfam kaldi zaten
Teşekkür ederim kahve için kaptanim
Hosgeldiniz sizi ilk defa görüyorumTeşekkürler afiyet olsun ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?