Hoşbuldum canımHosgeldin canım.En kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah.
P.tesi kontrol tartisi var. Cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz.
Masterfit yarışmamız var eğer katılırsan takımın bir kaptanı oluyor menülerine o takım kaptanıni veZipzip- i etiketlersin. Spor yaparsan beni mutlaka etiketle. Ben etiket olmayınca listelerde çok zorlanıyorum. Kalanlara zamanla alışırsın.
Hoşbuldum canım , inşallah 70 i de görürümHoşgeldin canım hedef kilonu 70 yap vereceğine eminim
Hoşbuldum canım, beraber başaracağımıza eminimHosgeldin canim insallah hedefine birlikte ulaşırız
Güzelmiş yapıcam bunuBen arada bunu durdurup durdurup yapıyorum buna benziyor.
Iyi pazarlar ablacimİyi pazarlar, herkesi öpüyorum ooh miss
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar
Aranıza katılma formunu doldurdum , sizinle paylaşmak istiyorum
ADINIZ: Gölgelerin gücü adına!! Ben She-Ra’yım
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 170
KİLONUZ: 93,3
HEDEF KİLONUZ: 74
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Yemek ve Doğum kiloları
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kıyafetlerimin içine girmek, fit olmak istiyorum
Nirdesin sabahtan beridir canikomİyi pazarlar, herkesi öpüyorum ooh miss
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım
Canim istediğiniz videoyu yapabilirsiniz. Bunlara da aynı puanı veririm.Ben arada bunu durdurup durdurup yapıyorum buna benziyor.
Uzulme canim reglinde etkisi vardirBu sabah biraz eksi gördüm ama beklediğim kadar değildi. Biraz üzüldü ponçik kalbim. 70lerden hızlı insem güzel motive olcam. 1 martta hedef 69.5 olsun 70 görmek istemiyorum
Gecmis olsun canimEve geldim bir selam vereyim dedim. Mutfağa ikinci kat boya sürülecek şimdi. Kahvaltıda az yedim :) kendimi çok yorgun hissediyorum eve dönerken carpintim tuttu saat tuttum 17 dk boyunca çarpıntı oldu o yordu herhalde. İşim bitince gelirim öptüm
Sağol canım benimGecmis olsun canim
Geçmiş olsun canımEve geldim bir selam vereyim dedim. Mutfağa ikinci kat boya sürülecek şimdi. Kahvaltıda az yedim :) kendimi çok yorgun hissediyorum eve dönerken carpintim tuttu saat tuttum 17 dk boyunca çarpıntı oldu o yordu herhalde. İşim bitince gelirim öptüm
Normalde olmazdi. Belkide geçen hafta birden fazlalığı attim zaten. Çünkü pazartesi 74 görmüştümUzulme canim reglinde etkisi vardir
Geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz. Birkac gündür hem fazla yoruldun hemde akşam stres yaptin sanirimEve geldim bir selam vereyim dedim. Mutfağa ikinci kat boya sürülecek şimdi. Kahvaltıda az yedim :) kendimi çok yorgun hissediyorum eve dönerken carpintim tuttu saat tuttum 17 dk boyunca çarpıntı oldu o yordu herhalde. İşim bitince gelirim öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?