Afiyet olsun canim ❤19 şubat
13:30 1 dilim peynir
3 zeytin
5 kaşık menemn
2 dilim ekmek
18:30 yarım döner ekmek
21:30
3 tane sarma
2 tane kuru dolma
3 barsak çay
Afiyet olsun canim❤kabuk tarçın çayı içtimiyi geldi
Spor şişlik yapar yeni başladiysanÇok geçmiş olsun
Benim önce baslıyor aslında dün su güzel içtim sporda yapmıştım gögüsler hemen şişmeye baslıyorgünlerim ileri geri oynar bakalım. Kılo vermeye yeni başladım durmaz ya insallah
En sinir hafta
Ben hep severdimde tabi bu kadar aramazdimBen tarçın sevmezdim, diyet sayesinde sevmeye başladım.
Aynen ona bağlıyım yolum uzunSpor şişlik yapar yeni başladiysan
saol tatlım biliyorumHayatım cola vs tamamen bırak, çikolat arada kaçamak yaparsın minnoş minnoş.
Hemen kontrolü eline almalısın . Biz senin hep yanındayız, kendini kapatma sakın
Yaa git canim bencede birsey cikmaz inşallahKızlar yattigim yerde yine carpintim tuttu beni hastaneye götüreceklermis hastanede ne yapacaklarsa
neden oldu ki acaba? canım tek öğün beslenme ve haftalık çok kilo vermeye çalışma. belki de o seni sarsıyor. sen zaten çok zayıfsın. haftalık o rakamlar çok yüksek sana.Kızlar yattigim yerde yine carpintim tuttu beni hastaneye götüreceklermis hastanede ne yapacaklarsa
İnşallah canım simdi yoldayizYaa git canim bencede birsey cikmaz inşallah
Canım ben artık tek öğün beslenmiyorum ama az yemek mi dünkü yorgunluk ve stres mi neden oldu bilmiyorum sağol kuzumneden oldu ki acaba? canım tek öğün beslenme ve haftalık çok kilo vermeye çalışma. belki de o seni sarsıyor. sen zaten çok zayıfsın. haftalık o rakamlar çok yüksek sana.
çok geçmiş olsun.
2 veya en fazla 3 hafta içinde inanıyorum vereceksin canımşu 80 zincirini kırarsam çok büyük motive olacak bana.
İnşallah güzel sonuçlarla dönİnşallah canım simdi yoldayiz
Canım ben artık tek öğün beslenmiyorum ama az yemek mi dünkü yorgunluk ve stres mi neden oldu bilmiyorum sağol kuzum
2 veya en fazla 3 hafta içinde inanıyorum vereceksin canım
Gece bekleye bekleye kapıda kabak oldumGeçmiş olsun Elhanım çok güzel atlattın Bi öpiyim
Canım geçmiş olsun.Kızlar yattigim yerde yine carpintim tuttu beni hastaneye götüreceklermis hastanede ne yapacaklarsa
Masterfit Yarışması 23.Etap | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Persembe | |||
Kırmızı Takım | ||||||||||
1 |
| 58.6 | Kırmızı Kaptan | |||||||
2 |
| 66.1 | Kırmızı | |||||||
3 | @pastel34 | 64.5 | Kırmızı | |||||||
4 |
| 98.0 | Kırmızı | |||||||
5 |
| 85.5 | Kırmızı | |||||||
6 |
| 68.2 | Kırmızı | |||||||
7 |
| 72.05 | Kırmızı | |||||||
8 |
| 83.5 | Kırmızı-Sarı | |||||||
9 | K KarlarKralicesi | 65.1 | Kırmızı-Sarı | |||||||
Mavi Takım | ||||||||||
1 |
| 61.0 | Mavi Kaptan | |||||||
2 |
| 75.4 | Mavi | |||||||
3 |
| 72.0 | Mavi | |||||||
4 |
| 60.9 | Mavi | |||||||
5 |
| 72.2 | Mavi | |||||||
6 |
| 81.8 | Mavi | |||||||
7 |
| 58.7 | Mavi | |||||||
8 |
| 61.5 | Mavi | |||||||
9 |
| Mavi-Sarı | ||||||||
10 |
| 55.9 | Mavi-Sarı | |||||||
Yeşil Takım | ||||||||||
1 |
| 65.3 | Yeşil | |||||||
2 |
| 59.9 | Yeşil | |||||||
3 |
| 76.4 | Yeşil | |||||||
4 |
| 67.0 | Yeşil | |||||||
5 |
| 87.1 | Yeşil | |||||||
6 |
| 82.2 | Yeşil | |||||||
7 | S sengulll | 76.4 | Yeşil | |||||||
Oh sefan olsun uyu canikom haftada 1 gün de sen uyuBenim uykucu olduğumu bilmiyomusun sen çocukların okulu yoksa uyurum o da sadece Pazar günü
Yaparsan iyi olur spor listesine alırım.Hoşbuldum canımYarışmaya katılmasam da sporda seni etiket yapacak mıyım peki?
Hoşbuldum canım , inşallah 70 i de görürüm
Hoşbuldum canım, beraber başaracağımıza eminim
Afiyet olsun canim❤Günün ilk menüsü benden gelsin çünkü kapanışı yaptım
Sabah
1 dilim ekmekle 5 zeytin ve yarim kadar yumurta çay
Ikındı yani akşam yemeği 4 dilim peynirli pide çay
Ve şimdi artık yatana kadar spor ve yeşilçay su ve kalorisiz sıvılar
Ne yaptın sen demeyin tv de gezelim görelim tarzı memleketi gezen bi programda kadınlar taş fırında soğanlı peynirli ekmekler pideler yapıyorlardı o kadar canım çekti ki titredim resmen eşim de yaptırıp getirdi yine iyi dayandım şu an bi 3 4 dilim daha yiyecek iştah var ama sabrettim bu sabretmiş halim
Beth18
Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?