Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Spor şişlik yapar yeni başladiysan

Hayatım cola vs tamamen bırak, çikolat arada kaçamak yaparsın minnoş minnoş.
Hemen kontrolü eline almalısın . Biz senin hep yanındayız, kendini kapatma sakın
saol tatlım biliyorum
canım kola içmiyorum zaten. çok şükür yıllar önce bıraktım ama dün dışarı çıktık öğlen bir yerde yedik. akşama da bir şeyler planlamıştık yaparız diye. ama yolda gelirken telefondan trendyola bakıyordum. iyi bir kupon vermiş yemek siparişleri için. siparişin sadece % 40 nı ödedim. çok da yorgunduk. bir şeyler yapmak yerine sipariş verdim. yanında da seçenekte kola istedim. 200 mlt geldi. akşam içmedim. şalgam içtim. ama bu öğlen içtim. 1 kere oldu. yoksa daha almam.

evde yaptığım bitter çikolata var. onun dışında dışardan almayacağım. onu da yemem gerçi. bu ara çok oldu.

Kızlar yattigim yerde yine carpintim tuttu beni hastaneye götüreceklermis hastanede ne yapacaklarsa
neden oldu ki acaba? canım tek öğün beslenme ve haftalık çok kilo vermeye çalışma. belki de o seni sarsıyor. sen zaten çok zayıfsın. haftalık o rakamlar çok yüksek sana.
çok geçmiş olsun.

Yaa git canim bencede birsey cikmaz inşallah
İnşallah canım simdi yoldayiz
neden oldu ki acaba? canım tek öğün beslenme ve haftalık çok kilo vermeye çalışma. belki de o seni sarsıyor. sen zaten çok zayıfsın. haftalık o rakamlar çok yüksek sana.
çok geçmiş olsun.
Canım ben artık tek öğün beslenmiyorum ama az yemek mi dünkü yorgunluk ve stres mi neden oldu bilmiyorum sağol kuzum
şu 80 zincirini kırarsam çok büyük motive olacak bana.
2 veya en fazla 3 hafta içinde inanıyorum vereceksin canım

18-24 Şubat Menü Bildirimleri
Masterfit Yarışması 23.EtapCuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe
Kırmızı Takım
1 fesang 58.6Kırmızı Kaptan
2 Cordelia 66.1Kırmızı
3@pastel3464.5Kırmızı
4 sara_28 98.0Kırmızı
5 L u c i a 85.5Kırmızı
6 sandriyon 68.2Kırmızı
7 sidelya 72.05Kırmızı
8 Hallederiz 83.5Kırmızı-Sarı
9 K KarlarKralicesi 65.1Kırmızı-Sarı
Mavi Takım
1 Beth18 61.0Mavi Kaptan
2 Kinoalihatun 75.4Mavi
3 Amine Busra 72.0Mavi
4 Aomine Daiki 60.9Mavi
5 DeryaOnDiet 72.2Mavi
6 dolunaydagel 81.8Mavi
7 ugurbocuuu 58.7Mavi
8 Lavinia_98 61.5Mavi
9 Zipzip- Mavi-Sarı
10 mavilimYesilim 55.9Mavi-Sarı
Yeşil Takım
1 Elhan 65.3Yeşil
2 HanimKelesimiGetir 59.9Yeşil
3 gezegenfeza 76.4Yeşil
4 eceboce 67.0Yeşil
5 AhSen_2504 87.1Yeşil
6 Tutku44 82.2Yeşil
7 S sengulll 76.4Yeşil

Benim uykucu olduğumu bilmiyomusun sençocukların okulu yoksa uyurumo da sadece Pazar günü
Oh sefan olsun uyu canikom haftada 1 gün de sen uyu
Ben de uyku hiç olmuyor erkenden kalkmazsam migrenim tutuyor çok çok az uyursam da migren tutuyor kıvamlı ayarlı olacak herşey

Günün ilk menüsü benden gelsin çünkü kapanışı yaptım
Sabah
1 dilim ekmekle 5 zeytin ve yarim kadar yumurta çay
Ikındı yani akşam yemeği 4 dilim peynirli pide çay
Ve şimdi artık yatana kadar spor ve yeşilçay su ve kalorisiz sıvılar

Ne yaptın sen demeyin tv de gezelim görelim tarzı memleketi gezen bi programda kadınlar taş fırında soğanlı peynirli ekmekler pideler yapıyorlardı o kadar canım çekti ki titredim resmen eşim de yaptırıp getirdi yine iyi dayandım şu an bi 3 4 dilim daha yiyecek iştah var ama sabrettim bu sabretmiş halim

Beth18
Zipzip-

Afiyet olsun canim❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…