Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz. Birkac gündür hem fazla yoruldun hemde akşam stres yaptin sanirim
Evet ikisi birleşince oldu sanırım bana böyle yılda birkaç kez olur. Şimdi yatağa yattım uzanıyorum onlar içerde boya yapıyorlar. Dinlenecegim biraz

Geçtiğimiz hafta fazla fit tarif yaptım. Bu da doğru değil. Şimdi ikinci haftaya girerken hafta da 2 3 diye sinirlama koyarak meyve kuru meyveye geçiş yapicam.
Çünkü birden çok çok abur cubur vs yerken hiç yememek aşırı sinir yapiyordu ve çocuklara yansiyordu. Tarçın kullaniminida arttircam.
İlk etapta zaten fazla kg birden gittigi icin fit tariflerin etkisi şuan belli olmadi. Ama şimdiden sonra zaten yavaş gitmeye başlayacak bu tariflerde sonuçta kalorili.
Bugünkü yediğimi dengelemek için tek ara öğün yaptım.
Akşam annemde olacagim bakalim ne çıkacak bahtima.. belkide yine aç kalicam bilemiyorum

Bugün aşırı şiş hissediyorum regl önümüzde kı hafta olmam lazım ondan mı acaba etkileri önceden başlıyor
Normalde bende o kadar önce başlamaz. Acikcasi yediklerimiz ve su içmeme yapiyor sanki. Genelde diyete dikkat ettigim zamanlar adette olsam hep kg vermiş olurdum.
Ama senin belki kg vermede durma dönemi olmuştur. Sen yine de yediklerine dikkat et

Ayy tarçın çok güzel oluyor. Yeşil elma üstüne, sütlü yulaf lapası üstüne

Geçmiş olsun canım

Benim uykucu olduğumu bilmiyomusun sençocukların okulu yoksa uyurumo da sadece Pazar günü
Deliksiz 6 saat uyuyabilmek istiyorum. Umudum var, yaza ne kaldi çocuklar yazin yorulunca gece daha iyi uyuyolar. Birde küçüğü sütten kesiyorum şuan kademeli, ramazana kadar bitirmeyi düşünüyorum. Gece uyanmaz olursa mukemmel olacak ama uyanabilirde emin değilim

19 şubat
13:30 1 dilim peynir
3 zeytin
5 kaşık menemn
2 dilim ekmek

18:30 yarım döner ekmek

21:30
3 tane sarma
2 tane kuru dolma
3 barsak çay

Eklentiler

• 60B2BE99-8D84-4D58-8359-96AE3F9E988B.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 25
Küçük çocuk zor hayatım, büyüyecekler inşallah

Hayatım cola vs tamamen bırak, çikolat arada kaçamak yaparsın minnoş minnoş.
Hemen kontrolü eline almalısın . Biz senin hep yanındayız, kendini kapatma sakın

Çok geçmiş olsun
Benim önce baslıyor aslında dün su güzel içtim sporda yapmıştım gögüsler hemen şişmeye baslıyor günlerim ileri geri oynar bakalım. Kılo vermeye yeni başladım durmaz ya insallah
benim de yaklaşık 1 hafta var.
En sinir hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…