Afiyet olsun canimAra öğün yaptim, 5 dk da bitti
Evet ikisi birleşince oldu sanırım bana böyle yılda birkaç kez olur. Şimdi yatağa yattım uzanıyorum onlar içerde boya yapıyorlar. Dinlenecegim birazGeçmiş olsun inşallah tekrarlamaz. Birkac gündür hem fazla yoruldun hemde akşam stres yaptin sanirim
Normalde bende o kadar önce başlamaz. Acikcasi yediklerimiz ve su içmeme yapiyor sanki. Genelde diyete dikkat ettigim zamanlar adette olsam hep kg vermiş olurdum.Bugün aşırı şiş hissediyorumregl önümüzde kı hafta olmam lazım ondan mı acaba etkileri önceden başlıyor
Nirdesin sabahtan beridir canikom
Ayy tarçın çok güzel oluyor. Yeşil elma üstüne, sütlü yulaf lapası üstüneGeçtiğimiz hafta fazla fit tarif yaptım. Bu da doğru değil. Şimdi ikinci haftaya girerken hafta da 2 3 diye sinirlama koyarak meyve kuru meyveye geçiş yapicam.
Çünkü birden çok çok abur cubur vs yerken hiç yememek aşırı sinir yapiyordu ve çocuklara yansiyordu. Tarçın kullaniminida arttircam.
İlk etapta zaten fazla kg birden gittigi icin fit tariflerin etkisi şuan belli olmadi. Ama şimdiden sonra zaten yavaş gitmeye başlayacak bu tariflerde sonuçta kalorili.
Bugünkü yediğimi dengelemek için tek ara öğün yaptım.
Akşam annemde olacagim bakalim ne çıkacak bahtima.. belkide yine aç kalicam bilemiyorum
Bu tarifte tarçın yoktu. Ben bilerek attim. Normalde de tarçın seviyorum fayda sagladigina da inanıyorumAyy tarçın çok güzel oluyor. Yeşil elma üstüne, sütlü yulaf lapası üstüne
Geçmiş olsun canımEve geldim bir selam vereyim dedim. Mutfağa ikinci kat boya sürülecek şimdi. Kahvaltıda az yedim :) kendimi çok yorgun hissediyorum eve dönerken carpintim tuttu saat tuttum 17 dk boyunca çarpıntı oldu o yordu herhalde. İşim bitince gelirim öptüm
Deliksiz 6 saat uyuyabilmek istiyorum. Umudum var, yaza ne kaldiBenim uykucu olduğumu bilmiyomusun sen çocukların okulu yoksa uyurum o da sadece Pazar günü
Küçük çocuk zor hayatım, büyüyecekler inşallahDeliksiz 6 saat uyuyabilmek istiyorum. Umudum var, yaza ne kaldiçocuklar yazin yorulunca gece daha iyi uyuyolar. Birde küçüğü sütten kesiyorum şuan kademeli, ramazana kadar bitirmeyi düşünüyorum. Gece uyanmaz olursa mukemmel olacak ama uyanabilirde emin değilim
benim de yaklaşık 1 hafta var.Bugün aşırı şiş hissediyorumregl önümüzde kı hafta olmam lazım ondan mı acaba etkileri önceden başlıyor
Hayatım cola vs tamamen bırak, çikolat arada kaçamak yaparsın minnoş minnoş.kan şekerini yerinden iyi oynattım. bugün de çikolata ve 200 mlt kola oldu ama daha yok. sabah bir tartılıp bakayım kaç çıkıcam. cumaya kadar az da olsa toparlasam iyi olur. daha yukarılara çıkmak istemiyorum.
Çok geçmiş olsunEve geldim bir selam vereyim dedim. Mutfağa ikinci kat boya sürülecek şimdi. Kahvaltıda az yedim :) kendimi çok yorgun hissediyorum eve dönerken carpintim tuttu saat tuttum 17 dk boyunca çarpıntı oldu o yordu herhalde. İşim bitince gelirim öptüm
Benim önce baslıyor aslında dün su güzel içtim sporda yapmıştım gögüsler hemen şişmeye baslıyorNormalde bende o kadar önce başlamaz. Acikcasi yediklerimiz ve su içmeme yapiyor sanki. Genelde diyete dikkat ettigim zamanlar adette olsam hep kg vermiş olurdum.
Ama senin belki kg vermede durma dönemi olmuştur. Sen yine de yediklerine dikkat et
En sinir haftabenim de yaklaşık 1 hafta var.
Afiyet olsunkabuk tarçın çayı içtimiyi geldi
Ben tarçın sevmezdim, diyet sayesinde sevmeye başladım.Bu tarifte tarçın yoktu. Ben bilerek attim. Normalde de tarçın seviyorum fayda sagladigina da inanıyorum
Küçüğüm de 3 yaş olsa belki fiziksel zorluk biter diye umuyorumKüçük çocuk zor hayatım, büyüyecekler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?