Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Patatesde karbonhidrat çok var arkadaş ona değinmiş tır ki burda birbirimize yardım etmesek nasıl zayiflaycz keşke benim yediklerim ede yorum gelse hiç yazan yok geçen hafta hiç veremedim.bile

Bi de buna uzulme tamam cekmem. Iyileş ve bizi yenmeye calis bakalim hadi
Ben de bayılırım sonra ayılıp sofra kurarım :)))
Misafirlerine di mi
bakalım yarın 60 i görebilecek miyim ege lr bu hafta 60 i görürsen diğer haftada 59 sonra diğer hafta ins 58
Eminim goreceksin canim
Afiyet olsun
Afiyet olsun tulumba ve lokum
Onu yemeye anca fırsat buldum, taaa akşam 7 de yedim onuda
Anladim canim.
Kasinin Normal seklinden gittigi muddetce sorun yok canim.
Alsinda kaslarimi seviyorum ama seyrek biraz
Sagol canim. Ben de cok begendim. Sekli ayni sadece hafif uzatiyor ve aralari dolduruyor.
Anladim. Nerde yaptirmistin?
Benim de cok cekincem var
Cok sagol canim. Insallah azicik da olsa eksi gelirsek haftamiz daha guEl gecer moral olur
Insallah canim
Ekmek planladigindan cok yemissin galiba ortim. Ama haftada bur hafiften kacarsa hocbirsey olmaz. Yarindan itibaren cumaya kadar pur dikkat yapariz beraber ben de bugun fistiga findiga hena takildim.
indik fistik yerken dikkatli ye canim asiriya kacmazsan cok besleyici
Afiyet olsun canim
Ne guzel pozitif dusunce

Patatesde karbonhidrat çok var arkadaş ona değinmiş tır ki burda birbirimize yardım etmesek nasıl zayiflaycz keşke benim yediklerim ede yorum gelse hiç yazan yok geçen hafta hiç veremedim.bile
Tatli yiyen, pilav makarna yiyenler varken bana o şekilde söylemesi absürt geldi. Bu o şekilde söylenmez.
Şekeri kestim diyorsun ya onlarda hep şeker diyor. Halbuki patatesteki şeker zaten bizim diyette var. Ekmekte var günde 2 dilim. Hatta emziren anneler arttirabilir denmiş ama ben bugun fazla kaçırdım sadece

Gayet saglikli ve besleyici

Bugun cok oldu farkindayim canim. Ben burda yaptirdim, Polonyada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…