Afiyet olsun ablacım da çok az yediklerinIyi akşamlar kızlar
Bugün kermesimiz vardı, ben pert
Menüm
Zengin salata
Marul, salatalık, kapya, zeytin, peynir, ceviz, çörekotu
Su
1 lt anca
3 kupa kahve
Patatesde karbonhidrat çok var arkadaş ona değinmiş tır ki burda birbirimize yardım etmesek nasıl zayiflaycz keşke benim yediklerim ede yorum gelse hiç yazan yok geçen hafta hiç veremedim.bilePaketli gıda kullanmıyorum?
Şekeri tamamen kestim demiyorum.
Yitik şifa falanda yapmiyorum şimdi neden o göz kirpma işaretini koydun bunu da anlamıyorum.
Elimden geldiğince diyetime sadık kaliyorum. Sen daha iyisini yapiyorsan yapabilirsin
Ben 1.5 yılda 45 kg verdim. Bu kadarda olsun
Ayrica nescafe granul kullaniyorum sekersiz iciyorum.
Fit top dedigimi kendim yaptim. Hindistan cevizi labne ve 1 tk bal ile.
Sadece ekmek patatesin fazla olduğunu bende yazdim. Yoksa patates tamamen yasak degil. 1 haftadir hic yemedim bu akşam yemiş oldum
Bi de buna uzulme tamam cekmem. Iyileş ve bizi yenmeye calis bakalim hadiAaaaa üzülürüm ama öyle kendini çekersensen lütfen içinden geldiği gibi davran. Ben eminim ki benim değerlerim uzun zamandır düşüktü, dün çok sinirlendim çok yoruldum çarpıntı yaşadım. Bak iyi de oldu böylece tahlil yaptırıp ilaç aldım. Bundan sonra toparlarım. Yarın tekrar civildayacagim
Misafirlerine di miBen de bayılırım sonra ayılıp sofra kurarım :)))
Eminim goreceksin canimbakalım yarın 60 i görebilecek miyim ege lr bu hafta 60 i görürsen diğer haftada 59 sonra diğer hafta ins 58
Afiyet olsunGelelim benaaaa
20 şubat şekersiz 6. Gün
Sabah malum cok ac kalktim, oyle böyle değildi.
10.00
Yarim tabak menemen
1 dilim (buyukce) ekmek
Çay
2 dilim peynir, 1 dilim kaşar
1 dana füme
15.00
3 fit top
Nescafe
Ara
2 3 parça ceviz
18.30
1 tabak fırında tavuk patates
Maalesef patates fazla yedim
1 dilim ekmek
Salata, biber yogurtlusu
Bugun ekmek dilimleri büyüktü 3.5 ekmek yemiş oldum sanirim uzerine de patates eklendi. Hiç iyi olmadi
Zipzip- Beth18 DeryaOnDiet Cordelia
Afiyet olsun tulumba ve lokum
Anladim canim.Onu yemeye anca fırsat buldum, taaa akşam 7 de yedim onuda
Alsinda kaslarimi seviyorum ama seyrek birazKasinin Normal seklinden gittigi muddetce sorun yok canim.
Anladim. Nerde yaptirmistin?Sagol canim. Ben de cok begendim. Sekli ayni sadece hafif uzatiyor ve aralari dolduruyor.
Benim de cok cekincem varCanim birazcik aci oluyor ama inan cekilmeyecek bir aci degil. Ki zaten uslem sirasinda aciyo azaltici krem de kullaniliyor. Benim de cok cekincelerim vardi. Ama yaptiribca iyiki yaptirmisim dedim. Benden sobra burdaki arkadaslarim konsum heosi yaotirdi
Insallah canimCok sagol canim. Insallah azicik da olsa eksi gelirsek haftamiz daha guEl gecer moral olur
Ekmek planladigindan cok yemissin galiba ortim. Ama haftada bur hafiften kacarsa hocbirsey olmaz. Yarindan itibaren cumaya kadar pur dikkat yapariz beraber ben de bugun fistiga findiga hena takildim.
indik fistik yerken dikkatli ye canim asiriya kacmazsan cok besleyiciBugunku menum
10:00- 2 haslanmis yumurta, bolca yesillik marul tere, 1 avuc findik.
14:00- 2 kase kirmizi pancar corbasi, 150gr kadar firinda tavuk, 1 kase oeynirli salata, 1 kase chiali puding
18:00- 1 avuc findik, 2 avuc fistik, 2 portakal, 1 kase peynirli salata, 1 avuc eksi kuru meyve(guveyfeneri meyvesi)
Su:3lt
Spor: 10 dk duz karin videosu
13 dk eva videosu
8000 adim
Amine Busra Zipzip- Cordelia Beth18
Ne guzel pozitif dusunceProtein yerken ben hep saç olsun kas olsun niyetiyle yerim. Düşünce çok güçlüdür insan beyni bütün vücuda hiatp ediyor.
Normal yemişsiniz 100 gr döner içine koyduklarında et yok oluyor 200 gr iyidir.
Etler sana kas olsun saç olsun tırnaklarını güçlendirsin
Tatli yiyen, pilav makarna yiyenler varken bana o şekilde söylemesi absürt geldi. Bu o şekilde söylenmez.Patatesde karbonhidrat çok var arkadaş ona değinmiş tır ki burda birbirimize yardım etmesek nasıl zayiflaycz keşke benim yediklerim ede yorum gelse hiç yazan yok geçen hafta hiç veremedim.bile
Gayet saglikli ve besleyiciMerhaba güzel hatunlar. Geçmişi inşallah yarın okumaya çalışacağım. Haftasonu boşluk bulamadım bakacak. Menüleri yazıp kaçacağım sizi seviyorum
19.02.2022
12:00
2 yumurtadan omblet
2 dilim peynir
17:00
1 yemek tabağı dolusu etli nohut bulgur pilavı karışımı
4 yk yoğurt
Su
2 lt
20.02.2022
11:30
2 yumurtayla menemen
2 dilim peynir
1 tk tahin
19:00
2 dilim fırın balık
1 kase salata
1 kase nohut yemeği
Su
1,5 lt
Zipzip- Cordelia Beth18
Utanma canım yaa her hafta kaptanlık kimdeyse kaptanım diyorumSagol canim. Kaptanim diyince utaniyorum
Bugun cok oldu farkindayim canim. Ben burda yaptirdim, Polonyada.Bi de buna uzulme tamam cekmem. Iyileş ve bizi yenmeye calis bakalim hadi
Misafirlerine di mi
Eminim goreceksin canim
Afiyet olsun
Afiyet olsun tulumba ve lokum
Anladim canim.
Alsinda kaslarimi seviyorum ama seyrek biraz
Anladim. Nerde yaptirmistin?
Benim de cok cekincem var
Insallah canim
indik fistik yerken dikkatli ye canim asiriya kacmazsan cok besleyici
Afiyet olsun canim
Ne guzel pozitif dusunce
Tamam canisiUtanma canım yaa her hafta kaptanlık kimdeyse kaptanım diyorum
Harikasin canimCordelia canim cok sukir yetistirdim adimlarimi
Gece 12ye gelmeden bitti ama oglum uyjmadi o nedenle ancak yazdim
Anladim canim burada da duzgun bi yer bulursam ben de yaptirayim sagolBugun cok oldu farkindayim canim. Ben burda yaptirdim, Polonyada.
Karnimi agriyor?Iyi geceler kizlar benim icin gece uzun surecek oglumun agrisi var
Geçmiş olsun canımIyi geceler kizlar benim icin gece uzun surecek oglumun agrisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?