- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Miktarı biraz fazlaydıYok yahu ben bile bu kadar az yemedim hiç hehehee
Bugün biraz rahatsızlandım canım teşekkür ederimGeçmiş olsun canım, hastamisin
Sağol canımAfiyet olsun canım
Canim birazcik aci oluyor ama inan cekilmeyecek bir aci degil. Ki zaten uslem sirasinda aciyo azaltici krem de kullaniliyor. Benim de cok cekincelerim vardi. Ama yaptiribca iyiki yaptirmisim dedim. Benden sobra burdaki arkadaslarim konsum heosi yaotirdiBende kaş yaptırmayı düşünüyorum ama nasıl bir işkem can yakıyormu bilmediğinden korkuyorum birazda
Adım sayısı en az 8bin. Diğer sporlar zorunlu değil ama yaparsan artı puan alıyorsunKızlar günlük adım sayısı 8000 mi olmalı? Ekstradan yapılacak sporlar var mı ?
Geçmiş olsun canımBugün biraz rahatsızlandım canım teşekkür ederim
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Sagol canim. 2 seneyi gecmisti en son yaotirdigimin ustunden gitmiyor iki yilda boya ama rengi aciliyor biraz. O yuzden arada yeniletmek gerekiyor. Ama bu sefer oncekinden daha cok hosuma gitti sekli.Kaşların çok güzel olmuş güle güle kullan canım
Cok sagol canim. Insallah azicik da olsa eksi gelirsek haftamiz daha guEl gecer moral olur@KinoalihatunAmine Busra DeryaOnDiet @Aomine Daiki @ugurbocuuu @mavilimYesilim Zipzip- Lavinia_98 @dolunaydagel guzel hatunlar yarin icin hepimizden guzel eksiler bekliyorum. Onemli olan kazanmak degil onemli olan kilo vermek. Yarin arti gelseniz bile bu sizi yildirmamali cuma icin kamcilamali
Hepinize kocaman bir kalp benden
Hafta ortası oruç tuttuğum için tek öğün yaptım, dün kermes hazırlığı yaptık, oruç tutmadım, yine düzeni bozmayım diye tek öğün yedim.gezegenfeza tek menü ustelik sadece yeşillikle yapmissin. Bu cok sağlıksız. Sende fesang gibi hastalanirsin sonra yapma kendine. Sen yemeyince de yeyince se sorunlarin çözülmeyecek. O yuzden sagligin icin normal ölçüde yemelisin
Canım ben de 2019 Temmuz da yaptırdım. Microblading benimki. 2 yıl daha kullanabilirim . Acısı anlık öyle dayanılmayacak bir acı değil. Ben memnun kaldımBende kaş yaptırmayı düşünüyorum ama nasıl bir işkem can yakıyormu bilmediğinden korkuyorum birazda
Ramazana kadar 6 lara inmem lazımBen de bayılırım sonra ayılıp sofra kurarım :)))
Ekmek planladigindan cok yemissin galiba ortim. Ama haftada bur hafiften kacarsa hocbirsey olmaz. Yarindan itibaren cumaya kadar pur dikkat yapariz beraber ben de bugun fistiga findiga hena takildim.Gelelim benaaaa
20 şubat şekersiz 6. Gün
Sabah malum cok ac kalktim, oyle böyle değildi.
10.00
Yarim tabak menemen
1 dilim (buyukce) ekmek
Çay
2 dilim peynir, 1 dilim kaşar
1 dana füme
15.00
3 fit top
Nescafe
Ara
2 3 parça ceviz
18.30
1 tabak fırında tavuk patates
Maalesef patates fazla yedim
1 dilim ekmek
Salata, biber yogurtlusu
Bugun ekmek dilimleri büyüktü 3.5 ekmek yemiş oldum sanirim uzerine de patates eklendi. Hiç iyi olmadi
Zipzip- Beth18 DeryaOnDiet Cordelia
İnşallah canım.Ramazana kadar 6 lara inmem lazım
Aynen öyle, bugünüme şükürler olsun, arada yokluyor işte, az çektirmedilerDaha çok psikolojik o zaman canım geçmişe ara sıra hepimizin kafası takılıyor ama geçmişi geçmişte bırakmak lazım neticede geri getirip düzeltemeyiz ama önümüzde güzel bir hayat var geçmişte yaşananlara kafayı takıp bu günümüzü sağlığımızı huzurumuzu bozmaya değmez canım benim
Sekeri kestim diyorsun ya, aslında ekmek, patates, nescafe ve fit top da şekerGelelim benaaaa
20 şubat şekersiz 6. Gün
Sabah malum cok ac kalktim, oyle böyle değildi.
10.00
Yarim tabak menemen
1 dilim (buyukce) ekmek
Çay
2 dilim peynir, 1 dilim kaşar
1 dana füme
15.00
3 fit top
Nescafe
Ara
2 3 parça ceviz
18.30
1 tabak fırında tavuk patates
Maalesef patates fazla yedim
1 dilim ekmek
Salata, biber yogurtlusu
Bugun ekmek dilimleri büyüktü 3.5 ekmek yemiş oldum sanirim uzerine de patates eklendi. Hiç iyi olmadi
Zipzip- Beth18 DeryaOnDiet Cordelia
Tamamdır canım, teşekkür ederimAdım sayısı en az 8bin. Diğer sporlar zorunlu değil ama yaparsan artı puan alıyorsun
Yarindan sonra 4 gün bizim dengeleriz cumaya kadar :)Ekmek planladigindan cok yemissin galiba ortim. Ama haftada bur hafiften kacarsa hocbirsey olmaz. Yarindan itibaren cumaya kadar pur dikkat yapariz beraber ben de bugun fistiga findiga hena takildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?