Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende kaş yaptırmayı düşünüyorum ama nasıl bir işkem can yakıyormu bilmediğinden korkuyorum birazda
Canim birazcik aci oluyor ama inan cekilmeyecek bir aci degil. Ki zaten uslem sirasinda aciyo azaltici krem de kullaniliyor. Benim de cok cekincelerim vardi. Ama yaptiribca iyiki yaptirmisim dedim. Benden sobra burdaki arkadaslarim konsum heosi yaotirdi

Kaşların çok güzel olmuş güle güle kullan canım
Sagol canim. 2 seneyi gecmisti en son yaotirdigimin ustunden gitmiyor iki yilda boya ama rengi aciliyor biraz. O yuzden arada yeniletmek gerekiyor. Ama bu sefer oncekinden daha cok hosuma gitti sekli.

Hafta ortası oruç tuttuğum için tek öğün yaptım, dün kermes hazırlığı yaptık, oruç tutmadım, yine düzeni bozmayım diye tek öğün yedim.
Bugün kermes vardı, iki katlı taş fırında lahmacun pişirmeyi yetiştirmek için yemeye fırsat bulamadım.
Aslında boş döner de aldım fakat yemeye zaman bulamadım.

Bende kaş yaptırmayı düşünüyorum ama nasıl bir işkem can yakıyormu bilmediğinden korkuyorum birazda
Canım ben de 2019 Temmuz da yaptırdım. Microblading benimki. 2 yıl daha kullanabilirim . Acısı anlık öyle dayanılmayacak bir acı değil. Ben memnun kaldım

Ekmek planladigindan cok yemissin galiba ortim. Ama haftada bur hafiften kacarsa hocbirsey olmaz. Yarindan itibaren cumaya kadar pur dikkat yapariz beraber ben de bugun fistiga findiga hena takildim.

Aynen öyle, bugünüme şükürler olsun, arada yokluyor işte, az çektirmediler

Sekeri kestim diyorsun ya, aslında ekmek, patates, nescafe ve fit top da şeker

Ekmek planladigindan cok yemissin galiba ortim. Ama haftada bur hafiften kacarsa hocbirsey olmaz. Yarindan itibaren cumaya kadar pur dikkat yapariz beraber ben de bugun fistiga findiga hena takildim.
Yarindan sonra 4 gün bizim dengeleriz cumaya kadar :)

Bugunku menum
10:00- 2 haslanmis yumurta, bolca yesillik marul tere, 1 avuc findik.
14:00- 2 kase kirmizi pancar corbasi, 150gr kadar firinda tavuk, 1 kase oeynirli salata, 1 kase chiali puding
18:00- 1 avuc findik, 2 avuc fistik, 2 portakal, 1 kase peynirli salata, 1 avuc eksi kuru meyve(guveyfeneri meyvesi)

Su:3lt
Spor: 10 dk duz karin videosu
13 dk eva videosu
8000 adim
Amine Busra Zipzip- Cordelia Beth18

Eklentiler

• 5FBAA42C-0CBF-4E1D-A874-B0ABE04C4FF4.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…