Hemen yaazacağımfesang ve @limonlutarcinlikek kaptanlarim bildirimlerinizi ozelden fotografli,nik ve tarihli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok en gec 13.00 a kadar buradan bekliyorum
Cordelia
@Elhan
@EppekArasi
@askrhpozitif
HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@eceboce
@Busra 17
@60kiloyum
@Kahve __Kokusu
sara_28
@masal_19
@dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
K KarlarKralicesi
pastelfit
@Tutku44
@MaYa_MiLa
@DeryaOnDiet
@ugurbocuuu
@oya17
@Zeynep_Nihal
@Emma3
@Aomine Daiki
@gezegenfeza
@Nefesimmmsin
@UcurtmaAvcisii
Hallederiz
@limonlutarcinlikek
@sengulll
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@mavilimYesilim
L u c i a
sidelya
sandriyon
@AhSen_2504
@She-Raa
@ada81
Günaydın canım. Nickin listelerde etiketlenmiyordu onun ayarlarını yaptım en sonunda başardım.Hesaplama şekilleri vsrd bende bktım çakamadım hiç matematiksel resmen:))
Dene bak beğenrsin kesin
Bizdede yenmezdi hiç komşumda salatasını yemiştim yılalr sonra kocaya yaptım beğendğ tam mezelik dedi.
Yemeğide öyle çok cazip gelmemişti bze,belki alışkanlık olmadğı için herhalde.
Evendimmm bıuyrun benimm
Kilo durumumu
Çok geçmişler olsun şimdi iyisin demi ne olur dikakt et kendine yediklerine filanda,hızlı kilo vermeninde yan etkileri maalesaf bunlar.Eve geldim. EKG'ye bağlandım çok şükür kalpte bir şey yok dedi doktor. Tahlilde demir, d vitamini, B12 vs hepsi çok düşük çıktı. Zaten demirim hep düşüktür şaşırmadım. Diyette olduğumu ve iki hafta yüksek kilo verdiğimi söyledim tabi onaylamadı. İlaçlar verdi, tahlilim normal seviyeye çıkana kadar ağır diyet yapmamamı söyledi.
Günaydınlar,pano işi sıkıntı ya bir ara bende denemiştim de bıraktım sonra.Günaydın canım. Nickin listelerde etiketlenmiyordu onun ayarlarını yaptım en sonunda başardım.
Ekside olman guzel tebrik ederim canim
Günaydın ablacim ❤Günaydınlar hanımlar dün eşimle test yaptırmaya gittik temaslıda olunca neyse negatif çıktık ..
Şansa bırakmayalım dedik.
Gunaydin kaptanim ❤Günaydın çıtır bebekler
Daha iyiyim canım teşekkür ederimGünaydın kaptanim❤
Nasil oldun daha iyi misin
Günaydınlar kuzum,aynen dedik içimiz rahat etsin bide temasvar zaten.Ekside olman guzel tebrik ederim canim
Günaydın ablacim ❤
Neyseki negatif cikmissiniz
Gunaydin kaptanim ❤
Eksin cok guzel tebrik ederim ablaicmCuma 59.80.
Pazartesi 59.35.
Fark-450
B kadar beklemiyordum bende süpriz oldu banada.
Dün hiç bişi yemedim desem yeridir sadece kahvaltıyla durdum çay içtim 3 hurma yarım portakal yedim resmen.
Bu kadarını bende beklemiyordum hiç kuzum,dün kızdırdı beni yemek konusnda aldım çöpe attım bende yemeğiEksin cok guzel tebrik ederim ablaicm
Niye bu kadar ac kaldin ki
Gunaydin canim ❤Günaydin
Baslangiicn hayirli olsun canim yine iyi cok kilo almamissinBende artık bugün başlayayım diyetime
72,4 çıktım
Iyiyim canim sen nasilsin ❤Nasılsın Elifcim
saolBaslangiicn hayirli olsun canim yine iyi cok kilo almamissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?