- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Aynen canim. Ayy su 69u ucubdan gorsek ne guzel olur. Ins olacak 2-3 haftayaYarindan sonra 4 gün bizim dengeleriz cumaya kadar :)
Paketli gıda kullanmıyorum?Sekeri kestim diyorsun ya, aslında ekmek, patates, nescafe ve fit top da şeker
Şuan çok sinirliyim inşallah içimin yağları eriyordurAynen canim. Ayy su 69u ucubdan gorsek ne guzel olur. Ins olacak 2-3 haftaya
Evet menunde findik fıstık miktarlari çok olmuş canim. İnşallah toparlicazBugunku menum
10:00- 2 haslanmis yumurta, bolca yesillik marul tere, 1 avuc findik.
14:00- 2 kase kirmizi pancar corbasi, 150gr kadar firinda tavuk, 1 kase oeynirli salata, 1 kase chiali puding
18:00- 1 avuc findik, 2 avuc fistik, 2 portakal, 1 kase peynirli salata, 1 avuc eksi kuru meyve(guveyfeneri meyvesi)
Su:3lt
Spor: 10 dk duz karin videosu
13 dk eva videosu
8000 adim
Amine Busra Zipzip- Cordelia Beth18
20 Şubat
Bir pazar menüsü
Güne güzel başladım.
1 minik elma yedim.8 de.
Sabah 09.00
4 kaşık menemen
6 zeytin
20 gram peynir
Öğle 12.30
1 gün kurusu
1 hurma
1 sütlü kahve
Ara 15.00
1 elma
Akşam 17.30
70 gram kuzu ciğer
105 gram köfte
Mevsim salata
1 ayran
Etler çiğden tartildi.
Ara : 19.00
2 ceviz 10 badem
Zipzip- fesang Amine Busra
Menume ciddi yorum istiyorum. Afiyet olsun deyip geçmeyin. Eşimle disardaydik ve çok.ac hissediyordum. Etler mangalda pisti. Kasaptan alıyorsun pişiriliyorlar gramı ordan biliyorum.
Hoşgeldin kaptanimGece kuşu geldi
Hoşbuldum canımHoşgeldin kaptanim
Afiyet olsun canım. Sanırım adım fotosu atmamışsın. Attıysan dikkate alma canımBugunku menum
14:00- 2 kase kirmizi pancar corbasi, 150gr kadar firinda tavuk, 1 kase oeynirli salata, 1 kase chiali puding
18:00- 1 avuc findik, 2 avuc fistik, 2 portakal, 1 kase peynirli salata, 1 avuc eksi kuru meyve(guveyfeneri meyvesi)
13 dk eva videosu
8000 adim
Hoşgeldin canımGece kuşu geldi
İyi geceler kaptanımİyi geceler kızlar. Yarın ola hayrola. Çok güzel bir güne uyanalım inşallah
Eriycenk kuzum. Yarindan cumaya hic fire vermiycez ve cumaya eksiyle gelcezz. Eriyin lanet yaglaarrŞuan çok sinirliyim inşallah içimin yağları eriyordur
Aciktikca onlara sard. Aksam doymak bilmedim bir turluEvet menunde findik fıstık miktarlari çok olmuş canim. İnşallah toparlicaz
Eklemistim ama belki yuklenmemustir yine atayim canim.Afiyet olsun canım. Sanırım adım fotosu atmamışsın. Attıysan dikkate alma canım
Hoşgeldin canım
Afiyet olsun kaptanım20 Şubat
Bir pazar menüsü
Güne güzel başladım.
1 minik elma yedim.8 de.
Sabah 09.00
4 kaşık menemen
6 zeytin
20 gram peynir
Öğle 12.30
1 gün kurusu
1 hurma
1 sütlü kahve
Ara 15.00
1 elma
Akşam 17.30
70 gram kuzu ciğer
105 gram köfte
Mevsim salata
1 ayran
Etler çiğden tartildi.
Ara : 19.00
2 ceviz 10 badem
Zipzip- fesang Amine Busra
Menume ciddi yorum istiyorum. Afiyet olsun deyip geçmeyin. Eşimle disardaydik ve çok.ac hissediyordum. Etler mangalda pisti. Kasaptan alıyorsun pişiriliyorlar gramı ordan biliyorum.
Listeyi temizlik şartBu liste uzamış
Sende iyi ki varsın canımSevgili kırmızı takımım dinleniyorum. Yarın inşallah bomba gibi kalkarım artı gelsem de cumaya toplarım.
Hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
Adim fotisu yeribe videoyu atmisimBugunku menum
13 dk eva videosu
8000 adim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?