İyiyim canım sen nasılsınNasilsin canim ❤
Bende bu hafta demir ve b12 ye başladım degerlerim sınırların baya altında çıkmış.insallah sağlıklı bir şekilde yukselir degerlerim.Ne kadar inanırsın bilmiyorum ama YouTube da mistik yol diye bir kanal var oradan sifalanma adına videolar var gece yatarken dinle canım.bedenine ve ruhuna iyi gelecekaz önce yine carpintim tuttu bu sefer 7 dk ama yine de yoruyor çok çok hızlı çarpıyor kalbim kollarım boşalıyor sanki ne kadar enteresan. @Elhan okul durumunu sormuştun dimi canım? Sabah kendimi kötü hissedersem gitmicem rapor alicam iyi olursam giderim çocuklara film izletme sözüm vardı. Bir de önceki hafta raporlu olduğum için idareye iyice gıcık gitmek istemiyorum.
Tatlım sana da geçmiş olsunÖylemi bende kaç gündür suyuma bile maydanoz nane ve limon ekliyorum
İnşallah tartıda sıkıntı görmez.Cordelia canım menünü alıntı yapmayı unuttum ama aklımda. Et bana ne kadar yenirse yensin fazla gelmiyor protein olduğu için. Zaten pişme şekli mangal, sağlıklı diye biliyorum. Ben menünde bir sıkıntı görmedim bebeğim
Afiyet olsun canım.20 şubat menü
14:00
4 zeytin
Peynirli yumurta
6 tane patates kızartması
18:00 1 bardak ayran
19:00
1 kase çorba
6 kaşık ıspanak
4 kaşık sebzeli bulgur
Yarım dilim ekmek
20:30 3 bardak çay 1 dilim kek
Inanki az yediğim zaman daha rahatım, heleki açlığın verdiği haz muhteşemBöyle yersen tabiki halsiz olursun canım benim çok çok yetersiz kilo vermeliyiz evet ama sağlıklı ve yeterli beslenerek olmalı bu geç olsun varsın haftada gram gram gitsin li senin öyle çok kilon yok ama sağlıklı olsun bu gidişle hasta olup hastaneye yatarsın Allah korusun
Kırmak deyildi niyetim, kusura bakma canım, şekeri kestim deyince bende genel bir bilgiyi hatırlatmak istedim. 45 kilo, maşallahin var, tebrik ederim, nasıl rahat ediyorsan öyle yap.Paketli gıda kullanmıyorum?
Şekeri tamamen kestim demiyorum.
Yitik şifa falanda yapmiyorum şimdi neden o göz kirpma işaretini koydun bunu da anlamıyorum.
Elimden geldiğince diyetime sadık kaliyorum. Sen daha iyisini yapiyorsan yapabilirsin
Ben 1.5 yılda 45 kg verdim. Bu kadarda olsun
Ayrica nescafe granul kullaniyorum sekersiz iciyorum.
Fit top dedigimi kendim yaptim. Hindistan cevizi labne ve 1 tk bal ile.
Sadece ekmek patatesin fazla olduğunu bende yazdim. Yoksa patates tamamen yasak degil. 1 haftadir hic yemedim bu akşam yemiş oldum
Anladığında sevindim canımPatatesde karbonhidrat çok var arkadaş ona değinmiş tır ki burda birbirimize yardım etmesek nasıl zayiflaycz keşke benim yediklerim ede yorum gelse hiç yazan yok geçen hafta hiç veremedim.bile
Buraya fazla gelemiyorum, kendi işimi anca yetistiriyorum, sara ve fulya hariç kimseyi tanımıyorum.Tatli yiyen, pilav makarna yiyenler varken bana o şekilde söylemesi absürt geldi. Bu o şekilde söylenmez.
Şekeri kestim diyorsun ya onlarda hep şeker diyor. Halbuki patatesteki şeker zaten bizim diyette var. Ekmekte var günde 2 dilim. Hatta emziren anneler arttirabilir denmiş ama ben bugun fazla kaçırdım sadece
Afiyet olsun canim cok az olmus yediklerin ❤
Afiyet olsun canim❤Gelelim benaaaa
20 şubat şekersiz 6. Gün
Sabah malum cok ac kalktim, oyle böyle değildi.
10.00
Yarim tabak menemen
1 dilim (buyukce) ekmek
Çay
2 dilim peynir, 1 dilim kaşar
1 dana füme
15.00
3 fit top
Nescafe
Ara
2 3 parça ceviz
18.30
1 tabak fırında tavuk patates
Maalesef patates fazla yedim
1 dilim ekmek
Salata, biber yogurtlusu
Bugun ekmek dilimleri büyüktü 3.5 ekmek yemiş oldum sanirim uzerine de patates eklendi. Hiç iyi olmadi
Zipzip- Beth18 @DeryaOnDiet Cordelia
Afiyet olsun canim ❤İlklerin günahı olmazmışmenümü yazıyorum:
11.30 Kahvaltı:
Sucuklu yumurta(1 yumurtadan), 2 yk menemen, 1 poğaça, 1 dilim tb ekmeği, 2 dilim peynir
15.00 öğle yemeği:
3 yk yoğurt+2 yk yulaf ezmesi
19.00 akşam yemeği:
3 but mangal, yarım lavaş, salata, 1 sb ayran
20.00: 1 lokum, 2 petibör bisküvi (bitsin diye yedim) yarından itibaren akşam yemekten sonra bir şeyler yemeyeceğim
Su:3 litre Olmuştur.
Zipzip-
Afiyet olsun canim❤
8000 zorunlu değil canim yapabildigin kadar yapKızlar günlük adım sayısı 8000 mi olmalı? Ekstradan yapılacak sporlar var mı ?
Afiyet olsun canim ❤fındık fistik fazla olmus dedigin gibiBugunku menum
10:00- 2 haslanmis yumurta, bolca yesillik marul tere, 1 avuc findik.
14:00- 2 kase kirmizi pancar corbasi, 150gr kadar firinda tavuk, 1 kase oeynirli salata, 1 kase chiali puding
18:00- 1 avuc findik, 2 avuc fistik, 2 portakal, 1 kase peynirli salata, 1 avuc eksi kuru meyve(guveyfeneri meyvesi)
Su:3lt
Spor: 10 dk duz karin videosu
13 dk eva videosu
8000 adim
@Busra 17Zipzip- Cordelia Beth18
Afiyet olsun ablacim ❤Zipzip- Cordelia fesang @Elhan
Kahvaltı 12.30
1 dilimden az kızarmiş tambuğday
Biberli sucuklu peynirli omlet
1 d süzme peynir 4 zeytin
Domates salatalık biber
Akşam 17.30
4 kaşık pirinçli pazı yemeği
4 kaşık zeytinyağlı kereviz
3 h bebek patates
Su 2 lt
Spor
Aşağıdaki 3 videoyu yaptım Cordeliacım
9132 adım913p
Afiyet olsun canim ❤Merhaba güzel hatunlar. Geçmişi inşallah yarın okumaya çalışacağım. Haftasonu boşluk bulamadım bakacak. Menüleri yazıp kaçacağım sizi seviyorum
19.02.2022
12:00
2 yumurtadan omblet
2 dilim peynir
17:00
1 yemek tabağı dolusu etli nohut bulgur pilavı karışımı
4 yk yoğurt
Su
2 lt
20.02.2022
11:30
2 yumurtayla menemen
2 dilim peynir
1 tk tahin
2 dilim fırın balık
1 kase salata
1 kase nohut yemeği
Su
1,5 lt
Zipzip- Cordelia Beth18
Gecmis olsun canimIyi geceler kizlar benim icin gece uzun surecek oglumun agrisi var
Afiyet olsun canim ❤20 şubat menü
14:00
4 zeytin
Peynirli yumurta
6 tane patates kızartması
18:00 1 bardak ayran
1 kase çorba
6 kaşık ıspanak
4 kaşık sebzeli bulgur
Yarım dilim ekmek
20:30 3 bardak çay 1 dilim kek
İyiyim bende canimİyiyim canım sen nasılsın
Aaa nereye gidiyorsun bence bir yanlis anlasilma oldu ablacimKızlar gerçekten kimseyi üzmek istemem ve bu konuda çok hassas davranırım.
Yanlış anlaşıldığıma çok üzüldüm.
Burda bulunmam kısa sürdü, hepinize başarılar dilerim. Inşallah hedefinize çabuk ulaşırsınız.
Varsa hakkım helal olsun, sizlerde helal edin, hoşçakalın.
Afiyet olsun canim❤
Günaydın kaptanim❤Günaydın kızlar birazdan tartilmaya gidicemfotosunu okulda atarım
Bir aidin salih ekolü kaptişim. Sağlığına kavuşmak için beslenmeni düzenlemeni temel alan bir ekol. Fıtrata göre beslenme uyguluyorlar.Insallah canim verecegiz kilolari korksunlar bizden
Tamam canim
Aslinda fena degil yediklerin ben hic yemiyosun sandim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun ortim
Kocaman bir bravo
Evetcanim cok belli dimi
Pazartesi biz kazanicaz
Afiyet olsun canim
Insallah oyle olacak inaniyorum
Biz nazar boncukluyuz nazarimiz degmez ona
Evet ya korumak cok zor gercekten azicik kacirinca hemen aliyosun
Apa nedir canim?
Cok iyi vermissin
59 benim hedefim
afiyet olsun canim
yaptiklatin cok iyi bizde yapalim
aynen aksam hafif olsa daha iyi olur
Ne kadar cok vermissin canim masallah
Afiyet olsun
Inanamiyorum bravo
Ben de esim olunca kaciriyorum
Yemeeeeee
Burasi acayip gaza getiriryo
Cok iyi vermissin
Ben de uzuluyorum ya
Yok canim mavisin srn mavi
Insallah hepbirlikte
Afiyet olsun canim
Bence yemege gidin muhabbet edersiniz
Afiyet olsun
Gunaydiiinnnnnn
Olsun canim cumaya kadar insallah verirsin
No benim takimim yemez ki
Hayirrrrrr
Insallah canim
Iner canim
Arada degisikli iyi olur canim
Afiyet olsun canim
Hemen kaydettim canim peki yaptigimizda nasil anlayacaksin 750 puan mi olacak yaparsak
Afieyt olsun canimborekler olmasa iyiymis
Gecmis olsun nesi var
Hosgeldin canim mavi takkma
Tamam canimcim
Hahahaahah pisman olan siz olacaksiniz
ben de aticam hepsini gorursunuz
bravo canim♀
Afiyet olsun canim
Atma atma adim atma
Tesekkur ederiz canim
Canim bosver sen hosgeldin
Gecmis olsun
Hesaplama şekilleri vsrd bende bktım çakamadım hiç matematiksel resmen:))Diyetisyen hesaplıyormuş. Benimkini, ben kafadan attım
Dene bak beğenrsin kesinHmmmm muhakkak deneyeceğim
Bizdede yenmezdi hiç komşumda salatasını yemiştim yılalr sonra kocaya yaptım beğendğ tam mezelik dedi.Kerevizi kırklı yaşlardan sonra sevmeye başladım canım. Evet ekşi elma yakışıyor. Normal salataya bile bazen küp küp doğrarim ben. Yemeğini sevmiyorsaniz zorlamanin anlamı yok tatlım.
Evendimmm bıuyrun benimm
Kilo durumumuNihayet başardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?