Senin nickini listede düzeltmeyi başardım. Kilo zaten bizim işimiz.Hesaplama şekilleri vsrd bende bktım çakamadım hiç matematiksel resmen:))
Dene bak beğenrsin kesin
Bizdede yenmezdi hiç komşumda salatasını yemiştim yılalr sonra kocaya yaptım beğendğ tam mezelik dedi.
Yemeğide öyle çok cazip gelmemişti bze,belki alışkanlık olmadğı için herhalde.
Evendimmm bıuyrun benimm
Kilo durumumu
Günaydın canim ❤Günaydın kızlarr
Cordelia naptın 60 a indin miSenin nickini listede düzeltmeyi başardım. Kilo zaten bizim işimiz.
Merhaba hoşgeldinGünaydın kızlarr
pastelfit
@sara_28
L u c i a
@sandriyon
sidelya
Kızlar günaydın.
Kaptanımız hasta biliyorsunuz. Ama mücadelemiz bitmedi. Cuma gününe kadar bol su, bol hareket , yeterince yemek diyoruz. Ve şirinleri yeniyoruz.
@DombiliKus @KarlarKralicesi adımlarınla bize destek olacağınıza hiç şüphemiz yok.
Güzel bir hafta olacak.
Günaydın canim ❤
Teşekkürler canım. Örnek menülere göre fazla geldi et miktarı. Güzel bir mekana gittik eşimle. Bi mangal keyfi yaptık. Şekersiz kuralını bozmadım. Daha da disipline girerim inşallah.Et gramlari normalmi ben bu şekilde bilmiyorum. Ama bende kacamak yapmasamda bugun fazla yedim. Haftasonu illa kaçabiliyor... Afiyet olsun canim kacamak yok sonucta
Bide uzun olunca,kilo bizim işimiz durmak yok yola devam:))Senin nickini listede düzeltmeyi başardım. Kilo zaten bizim işimiz.
Cumaya eksilerle canim❤Cuma:85.5
Pazartesi:85.8
neyse sıkıntı yok cumaya - inşallah
Günaydın canim ekside olman guzel tebrik ederimGünaydın kızlar pek aktif olamadum bu haftaiçi de olamayacagım
Cuma 65.2
bugun 64.8
Gunaydin canim❤Günaydın herkese bende şişlik var yine 56 kilo çıktım. Foto çekemedim karanlıktı odam.
Kahvaltıda yapmadım ama egzersiz yaptım duş aldım su içtim. Foto çekemediö ama 56 kiloyum şuan regli haftasından önce ödem yaptı vücudum sanırım. İnşallah haftaya 54 olucam
64.2 gosterdiyse cumaya gorursun belki canimSabah uyanır uyanmaz tartıldım 64.2 gözlerime inanamadım aman allahım 63 görecek miyim bu hafta uçacaktım mutluluktan kendimce plan yapıyorum pzt bildirimine sabit yazarım cumaya da bombagibi gelirim. ama planım 2. tartılmamla bozuldu meğersem sabit değilmiş tartı 64.8
GünaydınGünaydın kızlar
GünaydınGünaydın kızlar birazdan tartilmaya gidicemfotosunu okulda atarım
Tebrik ederim canım
Evet hesaplamak zordurHesaplama şekilleri vsrd bende bktım çakamadım hiç matematiksel resmen:))
Dene bak beğenrsin kesin
Bizdede yenmezdi hiç komşumda salatasını yemiştim yılalr sonra kocaya yaptım beğendğ tam mezelik dedi.
Yemeğide öyle çok cazip gelmemişti bze,belki alışkanlık olmadğı için herhalde.
Evendimmm bıuyrun benimm
Kilo durumumu
GünaydınGünaydınlar hanımlar dün eşimle test yaptırmaya gittik temaslıda olunca neyse negatif çıktık ..
Şansa bırakmayalım dedik.
İnşallah canımfesang Kırmızı Kaptanımız
pastelfit
@sara_28
L u c i a
@sandriyon
sidelya
Kızlar günaydın.
Kaptanımız hasta biliyorsunuz. Ama mücadelemiz bitmedi. Cuma gününe kadar bol su, bol hareket , yeterince yemek diyoruz. Ve şirinleri yeniyoruz.
@DombiliKus @KarlarKralicesi adımlarınla bize destek olacağınıza hiç şüphemiz yok.
Güzel bir hafta olacak.
GünaydınGünaydın çıtır bebekler
Çok iyi tebrikler canımCuma 59.80.
Pazartesi 59.35.
Fark-450
B kadar beklemiyordum bende süpriz oldu banada.
Dün hiç bişi yemedim desem yeridir sadece kahvaltıyla durdum çay içtim 3 hurma yarım portakal yedim resmen.
Eşin mi kızdırdı. Diyete başladığımdan beri benim de evdekilerle aram açıkBu kadarını bende beklemiyordum hiç kuzum,dün kızdırdı beni yemek konusnda aldım çöpe attım bende yemeği
GünaydınGünaydin
Hayırlı olsun canımBende artık bugün başlayayım diyetime
72,4 çıktım
Evet Cuma’ya atarsın fazlalığı canımCuma:85.5
Pazartesi:85.8
neyse sıkıntı yok cumaya - inşallah
Günaydın kızlar pek aktif olamadum bu haftaiçi de olamayacagım
Cuma 65.2
bugun 64.8
Cuma’ya çok var canım daha çok eksi gelirSabah uyanır uyanmaz tartıldım 64.2 gözlerime inanamadım aman allahım 63 görecek miyim bu hafta uçacaktım mutluluktan kendimce plan yapıyorum pzt bildirimine sabit yazarım cumaya da bombagibi gelirim. ama planım 2. tartılmamla bozuldu meğersem sabit değilmiş tartı 64.8
Evet malesef. Gecmis olsun size deKarnimi agriyor?
Benimkide oksurmekten uyumuyor kustu da yine
Sagol canimGeçmiş olsun canım
Sagol canmAfiyet olsun canim ❤fındık fistik fazla olmus dedigin gibi
Guveyfeneri meyvesini ilk defa duydum
Afiyet olsun ablacim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Gecmis olsun canim
Afiyet olsun canim ❤
İyiyim bende canim
Aaa nereye gidiyorsun bence bir yanlis anlasilma oldu ablacim
Afiyet olsun canim❤
Anladim canimBir aidin salih ekolü kaptişim. Sağlığına kavuşmak için beslenmeni düzenlemeni temel alan bir ekol. Fıtrata göre beslenme uyguluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?