Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Senin nickini listede düzeltmeyi başardım. Kilo zaten bizim işimiz.

Et gramlari normalmi ben bu şekilde bilmiyorum. Ama bende kacamak yapmasamda bugun fazla yedim. Haftasonu illa kaçabiliyor... Afiyet olsun canim kacamak yok sonucta
Teşekkürler canım. Örnek menülere göre fazla geldi et miktarı. Güzel bir mekana gittik eşimle. Bi mangal keyfi yaptık. Şekersiz kuralını bozmadım. Daha da disipline girerim inşallah.

Günaydın herkese bende şişlik var yine 56 kilo çıktım. Foto çekemedim karanlıktı odam.

Kahvaltıda yapmadım ama egzersiz yaptım duş aldım su içtim. Foto çekemediö ama 56 kiloyum şuan regli haftasından önce ödem yaptı vücudum sanırım. İnşallah haftaya 54 olucam

Cuma:85.5
Pazartesi:85.8
neyse sıkıntı yok cumaya - inşallah
Cumaya eksilerle canim❤
Günaydın kızlar pek aktif olamadum bu haftaiçi de olamayacagım
Cuma 65.2
bugun 64.8
Günaydın canim ekside olman guzel tebrik ederim
Gunaydin canim❤
Cumaya eksilerle gelirsin canim

Sabah uyanır uyanmaz tartıldım 64.2 gözlerime inanamadım aman allahım 63 görecek miyim bu hafta uçacaktım mutluluktan kendimce plan yapıyorum pzt bildirimine sabit yazarım cumaya da bomba gibi gelirim. ama planım 2. tartılmamla bozuldu meğersem sabit değilmiş tartı 64.8

64.2 gosterdiyse cumaya gorursun belki canim

Günaydın kızlar
Günaydın
Günaydın kızlar birazdan tartilmaya gidicem fotosunu okulda atarım
Günaydın
Tebrik ederim canım
Evet hesaplamak zordur
Günaydınlar hanımlar dün eşimle test yaptırmaya gittik temaslıda olunca neyse negatif çıktık ..
Şansa bırakmayalım dedik.
Günaydın çok sevindim canım
İnşallah canım
Günaydın çıtır bebekler
Günaydın
Cuma 59.80.
Pazartesi 59.35.
Fark-450
B kadar beklemiyordum bende süpriz oldu banada.

Dün hiç bişi yemedim desem yeridir sadece kahvaltıyla durdum çay içtim 3 hurma yarım portakal yedim resmen.
Çok iyi tebrikler canım
Bu kadarını bende beklemiyordum hiç kuzum,dün kızdırdı beni yemek konusnda aldım çöpe attım bende yemeği
Eşin mi kızdırdı. Diyete başladığımdan beri benim de evdekilerle aram açık
Günaydın
Bende artık bugün başlayayım diyetime
72,4 çıktım
Hayırlı olsun canım
Cuma:85.5
Pazartesi:85.8
neyse sıkıntı yok cumaya - inşallah
Evet Cuma’ya atarsın fazlalığı canım
Günaydın kızlar pek aktif olamadum bu haftaiçi de olamayacagım
Cuma 65.2
bugun 64.8

Cuma’ya çok var canım daha çok eksi gelir

Karnimi agriyor?
Benimkide oksurmekten uyumuyor kustu da yine
Evet malesef. Gecmis olsun size de
Geçmiş olsun canım
Sagol canim
Sagol canm
Bir aidin salih ekolü kaptişim. Sağlığına kavuşmak için beslenmeni düzenlemeni temel alan bir ekol. Fıtrata göre beslenme uyguluyorlar.
Anladim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…