- 20 Mart 2008
- 142.041
- 214.140
- 1.423
- 60
Temas durumuda olunca gidelim dedik iyi oldu yoksa içimizde kalacaktı birde işe gidiyor ben dışarı çıkıyorum.Günaydın
Günaydın
Tebrik ederim canım
Evet hesaplamak zordur
Günaydınçok sevindim canım
İnşallah canım
Günaydın
Çok iyi tebrikler canım
Eşin mi kızdırdı. Diyete başladığımdan beri benim de evdekilerle aram açık
Günaydın
Hayırlı olsun canım
Evet Cuma’ya atarsın fazlalığı canım
Cuma’ya çok var canım daha çok eksi gelir
Bugün ben de öyle bir yandan bilgisayardan yazıyorum Bir yandan telefondan yazıyorum Bir oradayım ya burada kuş misali.Kızlar günaydınlar. Önce telefondan adımlarımı paylaşayım, sonra bilgisayardan açıklama geçeceğim.
C.tesi
Eki Görüntüle 3010332
Pazar
Eki Görüntüle 3010333
Cordelia
Bundan sonra böyleİşte istediğiniz bakış açısı.
Bu ablacik ekside değil ama cumaya eksiye geçecek Elifcim inşallah.Tamam ablacim
Ekside olman guzel
Afiyet olsun cnmDün kaçamak yapmadım. Ama evde olmadığım için diyete pek uymayan şeyler yemek zorunda kaldım.. Fazla kaçtı bence. Suyu da az içtim. İyi birgün değildi
Pazar menüsü
Kahvaltı 11h
1 dilim tb ekmeği
2 yk kuymak
Bşraz Peynir
2 yeşil zeytin
Ara 15h
3 dilim portakal, çeyrek armut
10 çiğ badem
Beyaz çay
Akşam 18h
1 kase şehriyeli mercimek çorbası
3 yk tavuklu patatesli bezelye
3 yk pilav
Salata
Ara 20h
3 çiğ fındık
500 lt su
Eki Görüntüle 3010327
Zipzip- Cordelia sandriyon fesang
Günaydın canim ❤Tekrar günaydınlar. Hafta sonu gelemedim, özür diliyorum ama garip bir depresiflik var üzerimde. Adet döneminde olmamın da büyük katkılarıyla hayatı sorguladığım bir dönemdeyim. Özet şu; hayata 1 kere geldiğini ve geçen her zamanın bir daha yaşanmayacağını bildiğin, iliklerine kadar hissettiğin halde her anını kendin dışında her şey için kullanıp, kendine 1 saat bile ayıramadığını düşünmek. Kendine ayırabildiğin zaman da hayıflanmakla, sürekli içten içe sitem etmekle geçip gidiyor. Şu 2 günde, işten ayrılmak dahil bir sürü enteresan düşünce geçti aklımdan. O nedenle biraz uzak kalmak istedim.
Artin cok degilmis ablacim eksiye dusersin cumaya ama zorlama kendini ac birakma ❤❤Bu ablacik ekside değil ama cumaya eksiye geçecek Elifcim inşallah.
Cuma 65.3
Bugün 65.6
+300
Bu ablacik ekside değil ama cumaya eksiye geçecek Elifcim inşallah.
Cuma 65.3
Bugün 65.6
+300
Şimdi nasılsın iyisin demi.Keşke rapor alsaydım ya o kadar uykum var ki :/ iyi hissediyorum ama düne göre
Hocam nasılsın iyisindir umarım çok zorlama kendini lütfen.Bu ablacik ekside değil ama cumaya eksiye geçecek Elifcim inşallah.
Cuma 65.3
Bugün 65.6
+300
Kolay gelsin ablacim ❤İşlerimi halledeyim hemen görüşürüz
Kolay gelsin canım.İşlerimi halledeyim hemen görüşürüz
Ya tedbirli gitmedim. Yanıma suyumu alsaydım böyle olmazdı. Hazır su yoktu çeşme suyu da içemedim. O sebeple. Evde olunca içiyorum yineHaftasonu için çok da kötü değil menün. Dediğin gibi su çok az olmuş. Ben de bir süredir günlük hedefin altında kalıyorum
Yaa çok fenasınn. Önce 1 lt yazdım sonra ne 1 litresi o kadar bile içmedim dedim düşürdüm düzeltmemişimAfiyet olsun 500 litre su yazmışsın.
Harikasin canım.Sabah tartıldım .
Dün 93,3
Bugün 93,1
Cuma daha güzel olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?