Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Temas durumuda olunca gidelim dedik iyi oldu yoksa içimizde kalacaktı birde işe gidiyor ben dışarı çıkıyorum.
Aynen kendileri kızdırdı sonrada pis pis bakışlar attım kendine

Tekrar günaydınlar. Hafta sonu gelemedim, özür diliyorum ama garip bir depresiflik var üzerimde. Adet döneminde olmamın da büyük katkılarıyla hayatı sorguladığım bir dönemdeyim. Özet şu; hayata 1 kere geldiğini ve geçen her zamanın bir daha yaşanmayacağını bildiğin, iliklerine kadar hissettiğin halde her anını kendin dışında her şey için kullanıp, kendine 1 saat bile ayıramadığını düşünmek. Kendine ayırabildiğin zaman da hayıflanmakla, sürekli içten içe sitem etmekle geçip gidiyor. Şu 2 günde, işten ayrılmak dahil bir sürü enteresan düşünce geçti aklımdan. O nedenle biraz uzak kalmak istedim.

Afiyet olsun cnm
Tartiya ciktinmi ne diyor

Günaydın canim ❤
Bence hayata guzel tarafindan bak isin var,cocugun var
Mutlu olmak elimizde aslında bu dusuncelerden uzak durmak lazım

Haftasonu için çok da kötü değil menün. Dediğin gibi su çok az olmuş. Ben de bir süredir günlük hedefin altında kalıyorum
Ya tedbirli gitmedim. Yanıma suyumu alsaydım böyle olmazdı. Hazır su yoktu çeşme suyu da içemedim. O sebeple. Evde olunca içiyorum yine
Afiyet olsun 500 litre su yazmışsın.
Yaa çok fenasınn. Önce 1 lt yazdım sonra ne 1 litresi o kadar bile içmedim dedim düşürdüm düzeltmemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…